Horoscop 10-16 septembrie

Uranus, planeta dezvoltărilor neașteptate, aruncă săgeți asupra piețelor monetare. Acestea se vor schimba în moduri pe care nu le putem anticipa. Cei mai mulți au investit în bitcoin și monedele criptate, crezând că vor deveni ultra-bogați. Dar, Uranus, a adus un colaps financiar, prin intermediul coronavirusului, într-un mod anticipat doar de „inițiații” invizibili și neprevăzut de economiștii profani. Tranzacțiile financiare mari, sunt controlate de „inițiați”, prin „stimulentele” guvernamentale uriașe, fără precedent. Pentru sărăcirea națiunilor.

Berbec

Venus, zeița iubirii, înfierbântă Casa iubirii adevărate a Berbecilor până la începutul lui octombrie. Marte în Berbec, chiar și retrograd, crește carisma nativilor la nivelul de „fascinantă”. Poate că Berbecii nu sunt conștienți de magnetismul lor, dar acesta este cu mult mai puternic decât își pot ei imagina. Marte se află pe o orbită retrogradă slabă, putând deveni problematic. Berbecii vor înregistra întârzieri, VIP-uri indecise și un mediu, în general, înghețat. Trebuie să aștepte până la a doua jumătate a lunii noiembrie pentru a iniția cele mai importante proiecte.

Taur

Jupiter și Pluton devin din nou puternici. Primul este Jupiter, care își începe mișcarea directă din 12 septembrie, iar Pluton din octombrie. Jupiter va crește ritmul considerabil, iar rezultatele vor deveni reale. Este o furtună perfectă pentru problemele economice generate de pandemie. Taurii par să se descurce în aceste situații dificile, asta dacă nu se sperie foarte tare. Spre sfârșitul anului, se va observa luminița de la capătul tunelului. Să sperăm că nu e vorba despre lumina văzută de cei pe ultimul drum… Marte este retrograd în Casa secretelor Taurilor. Nativilor le ies foarte bine „sforăriile” din culise.

Gemeni

Marte retrograd până la jumătatea lui noiembrie poate genera panică printre nativi. Dar Gemenii se află printre norocoșii zodiacului. Marte tranzitează Casa prieteniei nativilor  din Gemeni. De amintit că Marte se află în Semnul de Foc al Berbecului, care este întotdeauna benefic pentru Gemeni. Unii dintre nativi își vor aminti de prietenii din facultate, vor căuta pe rețele de socializare diferite persoane plăcute din trecutul lor. Jupiter își începe mișcarea directă din 12 septembrie. Jupiter va lucra din greu pentru Gemeni, mai ales pentru ca aceștia să fie mulțumiți de partea financiară. Dacă nativii au probleme de sănătate, acum este ocazia perfectă pentru a le rezolva.

Rac

Marte tranzitează Casa premiilor și a onorurilor nativilor din Rac. Chiar dacă Marte se află acum în mișcare retrogradă până la jumătatea lui noiembrie, Racii tot se află printre câștigători. Cea mai bună abordare pentru nativi ar fi să contacteze persoanele influente cu care obișnuiau să colaboreze, decât persoane noi. În viața personală, racii se pot bucura de „atențiile” unui partener invidios, chiar gelos pe succesul lor. Chiar dacă partenerul nativilor are un job bănos sau o funcție importantă, se pare că pizma nu îi ocolește. Recomandarea pentru Raci este ca ei să depună eforturi pentru ca partenerul lor să se simtă apreciat, presupunând că relația este importantă pentru ei.

Leu

Venus dorește să intre și ea în acțiune. Acum tranzitează zodia Leului, comunică cu Uranus, aflat în Casa premiilor obținute la locul de muncă. Afacerea inițiată de nativi se va derula rapid. Leii au înțelepciunea să configureze business-ul pe o structură care le va duce bani și în viitor. Popularitatea, productivitatea și creativitatea nativilor din Leu sunt în aceste săptămâni impresionante. Chiar și nativi vor fi conștienți de aceste calități. Vor deveni locomotiva oricărei afaceri, relații, proiect în care sunt implicați. Venus în Leu, Marte, în Semnul de Foc al Berbecului, face posibilă întâlnirea dintre nativi și a sufletului lor pereche.

Fecioară

Marte retrograd îi lipsește de acțiune pe nativii din Fecioară. Aceștia se pot simți copleșiți, fără entuziasm, fără ideile salvatoare care îi scoteau din situații dificile. În acest moment, Jupiter se află într-o poziție ideală pentru cariera nativilor din Fecioară. Ei vor putea lucra individual cu o altă persoană care i-ar ajuta să ridice nivelul de calitate și profesionalism al muncii depuse. Iar dacă persoana aceasta este de sex opus, se poate înfiripa o idilă fulgerătoare. Aduce un nivel de expertiză care să vă ajute. Starea de sănătate pare să fie expusă datorită alimentației necorespunzătoare.

Balanță

Uranus, planeta tuturor lucrurilor neașteptate, are multe de spus în aceste zile. Uranus își are sediul în Casa banilor altor persoane. Nativii se pot bucura de niște venituri extra, datorită unor conjuncturi aparent miraculoase. Dacă se află sub tratament sau sub investigații medicale, Balanțele vor reuși să treacă cu bine peste aceste necazuri și într-un timp relativ scurt, față de cât li s-a estimat de către medici. Jupiter și Soarele oferă soluția corectă la o întrebare legată de locuință. Găsirea unui apartament nou, a unui cumpărător sau superbă piesă de mobilier nou.

Scorpion

Timp pentru dragoste, acesta este dezideratul Scorpionilor pentru următoarele săptămâni. Cu Neptun, planeta iubirii necondiționate, aflată în discuții continue cu Jupiter, planeta fericirii, orice este posibil acum. Nativii dispuși să ofere dragoste și capabili să primească dragoste, să aibă încredere. În septembrie, dragostea autentică, profundă face parte din viața nativilor. Marte retrograd sugerează Scorpionilor să descopere soluții optime pentru derularea proiectelor. Iar dacă le găsesc, nativii să treacă la treabă. Au mai multe avantaje față de celelalte zodii.

Săgetător

Marte retrograd indică Săgetătorilor că nu este un moment bun pentru a se logodi sau a se căsători. Iar dacă pandemia le-a amânat planurile, le-a făcut nativilor o mare favoare. Marte ghidează/aprinde scânteia dintre Săgetători și iubitul lor. Iar la început de drum în doi, această scânteie trebuie să fie o vâlvătaie și nu un jar mocnit, cum poate oferi acum Marte retrograd. Jupiter se trezește din 12 septembrie. Nativii vor experimenta un episod încântător, romantic. Unii dintre nativi vor avea o experiență deosebită cu un bebeluș.

Capricorn

Nu este niciodată înțelept să începi o nouă aventură în timp ce Marte este retrograd. Marte este planeta energiei și ne învață cum să concurăm cu înțelepciune. Fără puterea lui Marte în spatele unei inițiative, aceasta are mari șanse de a eșua. Oricum, cantitatea de energie necesară pentru a reuși când Marte este retrograd este uriașă. Nu este momentul pentru a începe o relație romantică, deoarece scânteia care acum este evidentă se va evapora în curând. Capricornii care se află deja într-o relație de mai mulți ani se află într-o postură mult mai bună.

Vărsător

Șansa oferită de Jupiter, stabilitatea lui Saturn și energia financiară adusă de Pluton, concură toate în Casa secretelor Vărsătorilor. Ajutorul financiar, împrumuturile, investițiile în ideile Vărsătorilor pe care aceștia le vor obține în cadrul întâlnirilor individuale, în culise, reprezintă șansa de a ieși din situații neplăcute. Fără atenția cuvenită, nativii pot intra în alte situații care să le creeze disconfort. Venus în Leu și Marte în Berbec, retrograd, oferă ocazii nativilor de a se bucura de dragoste. Unii dintre nativi vor avea șansa de a călători departe pentru a-și descoperi iubirea.

Pești

Marte se află în Berbec, în Casa veniturilor din salarii pentru o perioadă de șase luni. Un timp foarte lung pentru o planetă să stea atât de mult într-o Casă astrologică. Se recomandă nativilor să fie conservatori cu propriile cheltuieli, să nu își facă griji pe ce să cheltuie banii. Mai bine să-i țină „la saltea”. În 13 septembrie, Soarele și Neptun în confuzionează pe nativii din Pești. Aceștia pot cădea pradă înșelăciunilor. Ei se pot descuraja, pot deveni nesiguri, se bâlbâie în toate aspectele vieții. Evitarea conflictelor bazate pe orgolii (care conflicte nu au la bază ego-ul?), retragerea într-un loc sigur, le va permite nativilor să își dezvolte latura creativă, să eleveze spiritual și să devină mai generoși.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *