Horoscop 24-30 septembrie

În procesul terapiei prin inducţie se utilizează semnale electromagnetice radiate de creierul uman. Terapia prin inducţie se adresează în special talamusului, care are ca funcție și aceea de „stație de releu pentru sensibilitățile specifice”. Ţinând cont de capacităţile organismului de a memora informaţia primită, efectul în urma şedinţei de terapie inducţională se păstrează pe o perioadă îndelungată. În România, această tehnologie există de prin 2004, aparate de acest tip existând în cabinete din București, Suceava, Ploieşti, Arad și alte orașe.

Berbec

Astrele concură pentru a oferi Berbecilor carieră și bani, dar și dragoste și iar dragoste. Timpul pentru desfătare trebuie să și-l facă nativii. Cu Venus, zeița iubirii, care face turul Casei iubirii adevărate a Berbecilor, în semnul de Foc al Leului până la 2 octombrie și Marte în Berbec, carisma nativilor va fi destul de fascinantă. Poate că Berbecii nu sunt conștienți de magnetismul lor, dar acesta este mult mai puternic decât își pot imagina momentan. Pe 28 septembrie, Venus și Marte vor fi perfect sincrone pentru a crea o zi formidabilă pentru dragoste.

Taur

Între 24 septembrie-3 octombrie, Soarele aduce nativilor din Taur obiective care se vor schimba destul de des și stări de spirit inconstante. Uneori, acestea se traduc prin incapacitatea nativilor de a se relaxa cu adevărat și de a găsi armonie în relații. Taurii pot avea acum un mare succes în viața lor personală și profesională, trăind o stare extrem de energizată: aceea de dărui și de a primi. Între 26 septembrie-10 octombrie, Mercur creează cea mai agitată parte din luna septembrie. Taurii vor resimți creșterea evenimentelor pe unitate de timp. Practic, vor fi foarte aglomerați.

Gemeni

Marte se află încă în zone astrologice dificile. Marte retrograd, Pluton și Saturn între dispute, sugerează că, dacă cineva datorează bani Gemenilor în mod personal sau profesional, este foarte posibil ca nativii să constate că plata va veni greu sau că clientul a declarat faliment. Cu siguranță că va fi nevoie de un avocat care să-i ajute pe nativi cu aceste spețe. Marte se află într-o poziție dificilă ceea ce va crea unele dificultăți pentru un partener de afaceri de-al Gemenilor sau pentru un prieten de-al lor. Starea de sănătate este forte în aceste zile. Nativii pot lucra la maximul lor intelectual.

Rac

O zi care îi va ajuta pe Raci să câștige bani buni este 28 septembrie. Venus și Marte sunt sincrone, oferind Racilor un curaj nebun de a risca inteligent în afaceri.

Neptun vine și el în ajutorul nativilor care doresc să facă bani. Jupiter tranzitează acum Casa relațiilor Racilor, un aspect rar, care va atinge vârful de influență pozitivă abia în octombrie. Este o caracteristică importantă a anului și semnifică faptul că ideile originale și creative vor fi recompensate. De asemenea, persoanele din străinătate și companiile din afara țării vor aduce mai multe beneficii decât cele autohtone. Neptun se deplasează prin Casa relațiilor internaționale a Racilor.

Leu

Din fericire, Venus va fi în Leu toată luna septembrie, sporind farmecul nativilor la cote epice. Nu există nimic mai fermecător decât un Leu care topește gheața din sufletele celor apropiați sau cu care relaționează câteva minute. Luni, 28 septembrie, Venus primește semnale de la Marte, transformând această zi într-una memorabilă. Aproape totul va merge ca pe roate pentru nativii din Leu. Weekendul 26-27 septembrie este perfect pentru a pregăti dragostea care vine sălbatică în 28. Leii se vor dezlănțui cum nu au făcut-o de multă vreme.

Fecioară

Acei dintre nativi care nu se află într-o relație sentimentală vor avea în jurul lor o aură magnetică neobișnuit de puternică. Aceasta se datorează legăturii dintre Soare și Lună, Pluton și Saturn. Pluton și Saturn tranzitează Casa iubirii adevărate a Fecioarelor. Riscul sau șansa ca nativii să descopere dragostea în mod accidental adaugă noi definiții teoriei probabilităților. Această persoană poate fi cu câțiva ani mai în vârstă, poate lucra în domeniul finanțelor, asigurărilor sau cu obiecte sau hârtii istorice valoroase. Fecioarele nu au grija banilor până la începutul lunii ianuarie 2021.

Balanță

Anul acesta, Jupiter și Neptun sunt într-o armonie rară și sclipitoare. Neptun, planeta artelor, se află în Casa proiectelor de muncă și sugerează că sarcinile nativilor ar putea fi destul de creative. Jupiter lucrează cu Neptun, ceea ce indică faptul că nativii vor fi bine plătiți pentru munca pe care o fac. Neptun ajută tratamentele pe care le fac acum acei dintre nativi aflați în suferință.

Între 21 septembrie-3 octombrie, Soarele le ajută pe Balanțe să fie ele însele. Nativii să tragă o linie sub anul precedent (are legătură cu data nașterii) și să înceapă noul an din viață bucuroși.

Scorpion

Neptun, planeta iubirii necondiționate se află în discuții rare și continue cu Jupiter, planeta fericirii. Orice este posibil acum. Scorpionii să „fure” timp de peste tot și de la toți, pentru a-și crea propriul spațiu temporal dedicat iubirii, dragostei, amorului. Nativii dispuși să ofere și să primească iubire, să creadă! În această perioadă, dragostea autentică, profundă și durabilă îi va învălui pe Scorpioni. Între 28-30 septembrie, Mercur aduce vigilență mentală, o gândire rapidă și reflexe foarte bune. O creștere a comunicărilor, întâlnirilor și călătoriilor scurte ale Scorpionilor îi transformă în persoane foarte ocupate și la început de octombrie.

Săgetător

Marte retrograd favorizează confuzia Săgetătorilor în ceea ce privește sentimentele pe care ei le au pentru persoana cu care se întâlnesc. Nativii au nevoie de timp pentru a se decide. Deci, să-și facă rost de perioade de meditație. Nu există motive de grabă. Săgetătorii care se află deja prinși într-o relație se pot gândi la conceperea unui copil. Iar dacă au deja copii, sunt ajutați de către astre să conceapă un plan de dezvoltare personală pentru aceștia. Între 24 septembrie și sfârșitul lui octombrie, Neptun și Jupiter aduc armonie, facilități de tot felul și iluminare spirituală.

Capricorn

Nativii pot petrece mai mult timp acum cu părinții lor sau îi pot ajuta cu lucruri mici care trebuie făcute în jurul casei. De asemenea, Capricornii pot căuta medicul potrivit pentru a aborda problemele de sănătate ale părinților lor. Cât timp stau împreună, nativii din Capricorn pot adresa întrebări părinților lor despre copilărie și despre alte detalii privind arborele genealogic al familiei. Poate deveni un moment minunat pentru a se crea o legătură specială între nativul din Capricorn și părinții lui. Cel mai dificil moment din această lună se poate desfășura între 24-25 septembrie. Mercur declanșează unde care perturbă activitățile nativilor. Se recomandă o încetinire a ritmului și relaxare.

Vărsător

Când vine vorba de romantism, Vărsătorii aflați într-o relație au avantajul oferit de Venus care tranzitează zodia Leu. Acest aspect astrologic adaugă relației nativilor afecțiune și distracție alături de iubitul/iubita lor sau alături de soț/soție. Vărsătorii singuri au acum motive întemeiate pentru a spera. Astrele lucrează pe termen lung, astfel că prin noiembrie vor apărea semne vizibile și încurajatoare pentru nativii singuri. Între 28-30 septembrie, Mercur aduce nativilor vești bune și îi implică pe aceștia în conversații plăcute. Gândirea rațională și un stil de comunicare convingător îi ajută acum pe Vărsători în negocieri.

Pești

Jupiter transmite unde luminoase către Soare, indicând faptul că Peștii au un partener îndrăgostit sau de afaceri, căruia îi pasă de viitorul nativilor. Acest partener va depune eforturi deosebite pentru ca nativii din Pești să reușească. Jupiter se află în Casa speranțelor și a dorințelor Peștilor. Astfel că, indiferent de dorința nativilor, spirituală, emoțională, financiară sau materială, partenerul sau partenerii nativilor din Pești îi vor ajuta să obțină rezultatele la care aspiră. Peștii își pot contura o hartă amplă privind succesul personal și profesional. Și își pot descoperi locul lor în această lume.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *