Horoscop 3-9 septembrie

Marte este planeta energiei, care crește productivitatea și stimulează motivația. Energia lui Marte este scânteia care pornește motorul. Când Marte „doarme” (retrograd), nativilor le lipsește cheful de viață. Cei mai mulți dintre noi primim ajutorul lui Marte în mod firesc. Cu Marte retrograd este dificil să faci ca lucrurile să se urnească. Apar întârzieri, indecizii și o productivitate scăzută. Nu este înțelept să se lanseze produse/servicii noi atunci când Marte este retrogradă și nici nu este înțelept să deschidem o nouă afacere în această perioadă. Marte își începe mișcarea retrogradă din 9 septembrie, pentru o perioadă de două luni.

Berbec

Marte își începe mișcarea retrogradă, tranzitând zodia Berbecului, din 9 septembrie. Această etapă va dura până la jumătatea lui noiembrie. Berbecul este Semnul accesului către toate lucrurile noi, în special legate de afaceri și tehnologie. Acesta este doar unul dintre motivele pentru care nativii care au de lansat lucruri noi pe piață să o facă în prima decadă din septembrie! Între 5-9 septembrie, Mercur poate neliniști Berbecii. Se recomandă exprimări clare și evitarea neînțelegerilor. Comunicările trebuie să fie atent construite și de două ori verificate înainte de a fi difuzate.

Taur

Marte mai este puternic până prin 5 septembrie, apoi devine „moale”, deoarece își începe mișcarea retrogradă prin Berbec din 9 septembrie. Taurii au de muncit din greu pentru a finaliza toate proiectele începute, pentru a optimiza planurile la care s-au gândit, pentru a lansa ofertele până în septembrie. Pe perioada retrogradării lui Marte este foarte dificil de a obține aprobări, de a lua decizii, iar progresul înregistrat va aduce mai multe frustrări nativilor decât satisfacții. Între 5-9 septembrie, Venus sporește nevoia de dragoste și afecțiune a Taurilor. Aceștia pot deveni triști în legătură cu relația lor de dragoste.

Gemeni

Între 5-9 septembrie, Mercur aduce nativilor din Gemeni vești bune și conversații plăcute. Gândirea rațională și un stil de comunicare convingător din partea Gemenilor, îi ajută pe aceștia în primele 10 zile din septembrie pentru a cere favoruri, pentru a negocia, să îi convingă ceilalți și să-și promoveze ideile. Marte este retrograd din 9 septembrie. De amintit că Marte oferă nativilor din Gemeni combustibilul pentru a merge mai departe cu ritm și vigoare. Posibil, ca unii dintre nativi să se simtă pierduți și chiar fără speranță. Partenerul Gemenilor să îi ajute pe nativi să depășească aceste stări induse de planete.

Rac

Între 5-9 septembrie, Mercur crește ritmul vieții datorită intensificării activităților mentale ale Racilor. Nativii sunt „aruncați” în mijlocul discuțiilor, au de făcut călătorii scurte și pot da multe erori, dar care se repară imediat. Ritmul agitat al Racilor le poate crea iritabilitate și o gândire grăbită. Nativii trebuie să-și ofere timp și să nu cadă în capcanele celorlalți care le cer soluții „la secundă”. Marte retrograd din 9 septembrie va pune la încercare răbdarea Racilor. Marte conduce Casa carierei și a prestigiului. Nativii vor trebui să aștepte aprobări de la oameni care vor părea blocați și incapabili să ia decizii.

Leu

Între 5-8 septembrie, Venus și Mercur contribuie la diminuarea stresului nativilor din Leu. Mai mult, aceste două planete adaugă armonie relațiilor profesionale, amoroase în care sunt implicați acum nativii. Cele două planete îi ajută pe Lei să exprime iubire și afecțiune, astfel încât relațiile intime ale Leilor să fie mai intense din punct de vedere al apropierii sufletești. Venus își face apariție prin zodia Leu din 6 septembrie. Uranus poate aduce perturbări din cauza schimbărilor neașteptate. Aceste schimbări vor afecta rutina și viața în general. Leii, chiar dacă îi vor supăra pe alții, își vor descoperi propria exprimare, care pe termen lung este foarte benefică.

Fecioară

Marte tranzitează Casa creditelor financiare ale nativilor din Fecioară. Chiar dacă nu vor fi foarte conștienți pe ce cheltuie banii, nativii vor fi mereu vigilenți la balanța de plăți și de venituri. Un stres inutil, mai ales în această perioadă. Atitudinea potrivită ar fi „banii vin și se duc” sau „banii trebuie să circule”. Între 5-9 septembrie, Soarele își ajută pe nativii din Fecioară să fie mai mult ei însăși. Un lucru destul de rar pentru acești nativi, dar care va fi pe placul persoanelor care îi iubesc. Chiar dacă vor fi, uneori, urâcioși. Se pare că, din punct de vedere astrologic, acum, Fecioarele o pot lua de la început. Au energia suplimentară, vitalitatea și inițiativa la cote maxime.

Balanță

Între 5-9 septembrie, Venus sporește oportunitățile Balanțelor de a avea parte de dragoste și bani. Nativii se vor simți mai deschiși să-și manifeste iubirea și afecțiunea pentru cineva special. Abilitățile sociale excelente fac din acest moment un moment bun pentru întâlniri și pentru a realiza noi legături de prietenie. Între 5-9 septembrie, efectele Lunii Pline din 3 septembrie încă se simt puternic pentru Balanțe. Luna Plină, secondată de Uranus, oferă nativilor libertate personală, schimbări pozitive, evenimente interesante și prieteni noi.

Scorpion

Din 4 septembrie, Soarele și Uranus aduc nativilor intuiție și sclipiri de intuiție. Scorpionii își pot exprima unicitatea lor mai ciudată cu încredere. Acesta este un moment excelent pentru ca Scorpionii să iasă din zona lor de confort și pentru a-și lărgi cercul social, incluzând oameni extraordinari. Marte își începe mișcarea retrogradă din 9 septembrie. Acest lucru poate deveni problematic, deoarece Marte oferă Scorpionilor combustibilul cu care aceștia circulau prin stratosfera vieții. Acest lucru le oferea nativilor o privire de ansamblu a celor trăite. Se recomandă amânarea unor lansări importante, în orice domeniu de activitate.

Săgetător

Marte retrogradă din 9 septembrie până la jumătatea lui noiembrie este doar vârful aisbergului. Aproape în aceeași perioadă, Mercur se mișcă retrograd. Posibil ca unii dintre nativi să dorească să se căsătorească în această perioadă sau să ceară persoana iubită în căsătorie. Ar fi bine să chibzuiască atent la impulsurile care îi răscolesc în aceste zile. Până la 6 septembrie, Mercur va mări ritmul vieții Săgetătorilor. Aceștia se pot simți aglomerați datorită numărului mare de sarcini pe care le au de îndeplinit. Săgetătorii au nevoie de oaze de odihnă în tot acest taifun de evenimente.

Capricorn

Marte, planeta care focalizează atenția Capricornilor asupra problemelor casnice și familiale, își începe mișcarea retrogradă din 9 septembrie. Și o va ține așa până la jumătatea lui noiembrie. În timpul retrogradării lui Marte, nu se recomandă închiderea unui acord, semnarea unui contract de închiriere a unei locuințe. Mercur retrograd din octombrie îi obligă pe Capricorni să depună eforturi în privința rezolvării majorității proiectelor încă din septembrie. Poate chiar, până prin 10 septembrie. Urmează două luni de încetiniri ale activității, de bulibășeli, de bâlbâieli, de confuzii, care nu sunt neapărat generate de nativii zodiei.

Vărsător

Între 5-9 septembrie, Venus intensifica viața socială a Vărsătorilor. Nici aspectele legate de dragoste nu sunt omise de Venus, astfel că nativii se vor trezi implicați intens într-o relație mai veche sau într-una nouă. Marte strălucește în Casa călătoriilor pe distanțe scurte a Vărsătorilor. Marte va tranzita această zonă până în ianuarie, anul viitor. O perioadă extrem de lungă. Motiv pentru care, nativii care nu au mașină, trebuie să-și cumpere. Marte retrograd din 9 septembrie până la jumătatea lui noiembrie va obliga Vărsătorii să se deplaseze des pentru a petrece timp împreună cu familia lor.

Pești

Între 7-11 septembrie, Soarele și Jupiter oferă nativilor din Pești optimism și fericire. Oportunitățile pot apărea sub forma dezvoltării personale, a trăirilor spirituale și a veniturilor materiale. Sunt posibile câștiguri financiare. Domeniile avantajoase pentru Pești în această perioadă sunt învățământul superior, legislativul și călătoriile. Între 5-9 septembrie, Soarele îi avantajează pe concurenții nativilor din Pești. Uranus îi ajută pe Pești să se exprime pe sine. Aceasta este o fază eliberatoare și plăcut surprinzătoare din viața nativilor. Frica de intimitate a nativilor le poate crea disconfort în noua relație pe care aceștia o încep în aceste zile.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *