Incredibil! Urnă nesigilate la secția nr. 8 din Piatra Neamț. președintele secției spune că nu știa că trebuie sigilate!

Reprezentanții a două partide, USR PLUS și Pro România, au sunat la 112 și au reclamat faptul că la secția de votare nr. 8 din Piatra Neamț, organizată în incinta Liceului Spiru Haret, urnele sunt desigilate și că există chiar șuruburi slăbite. De fapt lucrurile se cunoșteau din ziua precedentă, când reprezentantul pro România din secția de votare a atras atenția asupra neregulilor, dar nu a fost ascultată. Abia în această seară, după ora 18.00, a fost sesizat Biroul Electoral Județean. S-au făcut fotografii, o filmare și se așteaptă intervenția autorităților competente. Purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț a confirmat apelul la 112 și a declarat că o echipa va ajunge la fața locului în cel mai scurt timp.

Cum explică președintele secției de votare situația:

Marin Bordei, președintele secției de votare nu este doar un simplu și umil pensionar. El a fost șeful Serviciului de Administrare al Patrimoniului din cadrul Primăriei Piatra-Neamţ și este condamnat, în primă instanță, la 2 ani și 8 luni de închisoare cu suspendare, în procesul în care și fostul primar Dragoș Chitic a suferit o candamnare de 3 ani de închisoare cu suspendare. În acest moment dosarul se află în rejudecare la Înalta Curte de Casație și Justiție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.