Ionel Arsene a câștigat un nou mandat la Consiliul Județean Neamț

Preşedinţia Consiliului Judeţean Neamţ va fi a PSD-ului pentru următorii 4 ani, după ce Ionel Arsene a câștigat lupta cu Mugur Cozmanciuc, potrivit numărătorii paralele.

Arsene, care a candidat din partea Alianţei pentru Modernizarea Neamţului 2020 PSD ALDE PPU, a întrunit 40% dintre voturi.

Candidatul PNL Neamţ la preşedinţia CJ Neamţ, deputatul Mugur Cozmanciuc, a fost votat de 34% dintre alegători.

Potrivit Biroului Electoral Judeţean Neamţ, prezenţa la vot a fost de 43,21%, mai mică faţă de alegerile locale de acum 4 ani, când s-a înregistrat o prezenţă de 47,73%.

Victoria lui Ionel Arsene vine pe fondul unei prezențe numeroase a eelctoratului din mediul rural și a mobilizării primarilor. De cealaltă parte parte liberalii au pierdut mult ca număr de voturi la Piatra Neamț și Roman, unde au votat mai puțini alegători decât în 2016. (V.B.)

4 COMENTARII

  1. Nea Ion om beton se vede ca judeci cu talpile la ghete in judetul Neamt Arsene chiar a facut ceva. Ca acum s-a ajuns de crapa fierea in unii e alta socoteala, sunt cei care il dadeau castigator pe Cozmanciuc cu niste scoruri fantasmagorice desi se vede clar ca tipul este habarnist. Daca am judeca un pic cu mintea noasțra am vedea ca judetul Neamt si in special municipiul Piatra Neamt au fost spoliate pe dreapta- de politicieni de dreapta pentru cine pricepe mai greu. Eu personal sunt optimist si sper ca Arsene sa aduca la fel de multi bani in judet.

  2. Cristian, tu esti o capusa din lungul sir de capuse psd-iste care suge banii de la buget, e normal sa-ti aperi stapanul, nu te condamn, la fiecare vila pe care si-o face iti scapa si tie printre degete de un geam termopan, o usa, ceva. Dar daca ai scoate putin nasul dintre fesierii patronului ai observa ca judetul Neamt a ajuns la talpa tarii din cam toate punctele de vedere, ca sa le expun pe cele mai importante , infrastructura, rata somajului, sistemul de sanatate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.