Legendele se nasc prin muncă! Reconstruim împreună Ceahlăul Piatra-Neamț!

Am luat decizia să sprijin clubul de fotbal Ceahlăul Piatra-Neamț!

”Am fost dintotdeauna un prieten al curajului și competiției. Și am fost mereu un pasionat al sportului. Viața mea este dedicată muncii, dar îmi plac competiția și victoriile. Iar ca om de  afaceri, simt că am datoria să îmi susțin comunitatea. Astfel, am decis să investesc în clubul de fotbal Ceahlăul Piatra-Neamț!

Știu potențialul tinerilor sportivi din orașul nostru și pasiunea pietrenilor pentru sport. Suntem  printre puținele municipii din țară care avem un stadion modern, cu toate dotările necesare și omologat pentru meciuri de fotbal internaționale, dar care astăzi e pustiu. Da, am avut o echipă mare în prima ligă de fotbal și vreau să pun umărul să ajungem din nou acolo! Voi sprijini echipa noastră ca să își regăsească gloria și  performanțele care au consacrat-o.

Îmi doresc ca în parteneriat cu administrația locală să construim un club modern și puternic. Un club deschis copiilor, juniorilor și tinerilor care vor să facă performanță, dar și cu jucători profesioniști care să ducă Ceahlăul Piatra-Neamț din nou în Liga I și chiar mai departe.

Sportul ne bucură și ne unește. Este un formator de caractere și un ambasador extraordinar al orașului nostru. Îmi doresc să aud din nou crainicii de la televiziune vorbind despre „echipa de sub Pietricica” și să văd tribunele arhipline. Eu cred că merităm!„

Declarație de presă Anton-Ioan Măzărianu

2 comments

 • Cetatean

  septembrie 25, 2020 at 10:26 pm

  Bai deștepților, cine kkt e mazarianu asta? Puneți drq referinte

  Răspuns

 • gelu cracana

  septembrie 26, 2020 at 10:45 am

  Oameni buni nu mi vine a crede ce citesc….o fi campanie electorală? Dacă da…nu cred în vorbe, în acest moment…Dar dacă e adevărat, doresc noului investitor mult succes. Și cu siguranță ne vom bucurat să ajungem ziua să revedem fotbal adevărat la Piatra Neamț!

  Răspuns

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *