Maria Vrînceanu, primul consilier local independent la Târgu Neamţ

În premieră la Târgu Neamţ, legislativul va avea primul consilier local independent de după 1989. Este vorba de Maria Vrînceanu care a obţinut 464 de voturi, în ciuda multor voci care nu-i dădeau nicio şansă.

Maria Vrînceanu a intrat în cursa pentru Consiliul Local alături de contracandidaţi cu o notorietate mult mai mare, cum ar fi fostul primar Decebal Arnăutu (240 de voturi) sau Vlad Angheluţă (276 de voturi), fost subprefect, fost prefect, fost director ApaServ şi fost director la Direcţia de Asistenţă Socială.

Candidatura ei ca independentă după plecarea din PNL cu scandal, după ce liberalii au pus-o pe un loc neeligibil pe lista Consiliului Local, a adus-o în centrul atenţiei publice.

Victoria ei este o dovadă că locuitorii din Târgu Neamţ au sancţionat organizaţia PNL Târgu Neamț care a eliminat de pe locurile eligibile singura voce care făcea opoziție în Consiliul Local.

Contactată telefonic, Maria Vrînceanu ne-a declarat: „Vreau să mulţumesc celor care au crezut în mine şi care m-au votat! Acest lucru mă obligă şi mă responsabilizează. Victoria mea este de fapt victoria celor care m-au votat, este victoria oraşului. Voi rămâne şi în continuare acelaşi om şi reprezentant al cetăţenilor în Consiliul Local”.

C.T. STURZU

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.