Piatra Neamț fără primar, Dragoș Chitic ”demis” de prefect

Dragoș Chitic și-a pierdut mandatul de primar al municipiului Piatra-Neamț, fiindcă a trecut la alt partid înainte de a i se termina actualul mandat. Prefectul de Neamț, în conferință de presă, astăzi, 15 septembrie, a anunțat că a emis ordinul de încetare a mandatului primarului de Piatra-Neamț.
La pachet cu Dragoș Chitic a fost anunțată și încetarea mandatelor în cazul primarilor Barna Marinel, de la Bodești, Sorin Ouatu de la Ștefan cel Mare și Mihai Cazimir de la Boghicea.
Cu câteva zile în urmă, din același motiv au fost nevoiți să părăsească primăria șefii executivelor din Alexandru cel Bun, Bahna, Timișești și Roznov.

Prefectul George Lazăr a mai spus că astăzi a trimis a patra notă către primăriile din județ care sunt în aceeași situație și că așteaptă, printre altele, referatele pentru primarii de la Bicaz Chei și Dobreni (C.I.)

DOC ELIZA (1)

2 COMENTARII

  1. Dincolo de demitere haideti sa ne uitam cum arata orasul Piatra Neamt ca sa vedem ca a fost prost administrat. S-AU FACUT DOAR CATEVA lucrari de fatada dar este un oras murdar, trotuare sparte (vezi la scoala nr 1) carosabil cu capace de camit sub cota strazii , semafoare defecte (fara cronometru), strazi sparte si ramase asa, cartierul Valeni este parasit pana la urmatoarele inundatii, zona de centura la Piata Mare gatuita de un pod care nu-l largeste nimeni. Se simne nevoia de un gospodar !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.