Cauți metode inedite de a-ți decora spațiul de lucru? Iată care sunt trendurile toamna aceasta!

Fie că lucrezi de acasă, fie că te-ai întors la birou, spațiul în care îți desfășori activitatea trebuie să te facă să muncești cu spor. Până la urmă aici îți petreci cea mai mare parte din zi, iar acest loc trebuie să te inspire să fii mai creativ și mai motivat.

Totuși, pe măsură ce te afunzi în muncă, spațiul de lucru devine din ce în ce mai dezordonat și dezorganizat. Fără să îți dai seama, acest lucru te poate obosi excesiv. Mai mult decât atât, lumina naturală este extrem de importantă pentru sănătate, de aceea poziția biroului față de ferestre este un aspect de care trebuie să ții cont, mai ales când nu te mai simți confortabil.

Dacă totuși ai lumină naturală, dar nu-ți mai găsești inspirația atât de ușor, există soluții pentru a-ți decora în mod productiv biroul, fără a investi sume uriașe. 

Iată câteva metode inedite pentru decorarea spațiului de lucru!

  • Decorarea pereților

Dacă te uiți la un perete gol în timp ce scrii pe laptop, de ce să nu-l înveselești cu ceva artistic? Pe lângă agățarea fotografiilor cu cei dragi, imprimeuri încadrate frumos sau citate motivaționale inspiraționale, pe care le poți pune într-o ramă foto, poți merge puțin mai departe cu arta, decupând dintr-o foaie de plută câteva forme geometrice pe care le poți picta sau pe care poți lipi post-it-uri colorate cu mesaje amuzante.  

  • Cărucior de depozitare

Dacă duci lipsa de spații de depozitare și ții mereu pe birou tot felul de documente sau de instrumente pe care le folosești rar, poți folosi un cărucior cu rafturi metalice, pe roți, unde poți depozita orice ai nevoie: produse de papetărie, documente, cărți, gustări și chiar plante. 

Nu numai că te va ajuta să păstrezi spațiul ordonat, dar un cărucior bine organizat poate fi, de asemenea, o piesă de decor extrem de apreciată. În plus, dacă vreodată vei dori să lucrezi din altă parte, îl poți muta ușor, cu tot ce mai ai nevoie.

  • Organizatoare din lemn

Dacă te-ai săturat de celebrele tăvi din plastic pentru documente, poți fi mai creativ, folosind tăvițe din lemn, pe care le poți cumpăra de la artizani și pe care le poți personaliza după preferință. Le poți picta, lăcui sau poți lăsa lemnul natural, iar pentru un plus de prospețime adaugă o plantă mică. 

O idee foarte bună este să îți alcătuiești propriul colț verde pe birou, folosind un terariu cu plante naturale, ce nu are nevoie de prea multă îngrijire, așa că va fi în siguranță chiar dacă vei pleca în concediu.

  • Husă pentru scaun

Dacă te-ai săturat de nuantele terne de gri sau negru, folosite pentru scaunele de birou, poți adăuga un plus de culoare și stil, alegând o husă de scaun colorată. Dacă spațiul îți permite, poți opta chiar pentru un model avangardist, care, cu siguranță, le va stârni colegilor tăi admirația.

În concluzie, fără să cheltui o avere, poți face o avere! Productivitatea ta cu siguranță va crește atunci când vei petrece cu drag orele la noul birou. Nimic nu se compară cu satisfacția unui proiect încheiat cu succes, iar un spațiu de lucru atrăgător va face minuni pentru tine. Nu uita nici de lumina naturală și fă tot posibilul să beneficiezi de ea!

Sursa foto: shutterstock.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.