Neamț: Alți doi pacienți cu coronavirus au decedat. Număr record de bolnavi internați în spitalul județean

De ieri și până astăzi, 2 octombrie, s-au mai înregistrat două decese la persoane care erau confirmate Covid. Este vorba de o femeie de 92 de ani și un bărbat de 82 de ani, internați în Spitalul Județean de Urgență Piatra-Neamț, care aveau și alte boli. Sunt 120 de decese survenite în rândul persoanelor testate pozitiv cu coronavirus, toate având și alte afecțiuni.

Numărul persoanelor infectate internate în Spitalul Județean crește zilnic, astăzi fiind 296 de pacienți, un număr record. Doar 10 prezintă forme ușoară de boală, în vreme ce 10 pacienți sunt în ATI, dintre care 7 sunt ventilați. În așteptarea rezultatelor la teste mai sunt 35 de pacienți.

Până în această dimineață, s-au înregistrat 3.259 de nemțeni confirmați Covid, iar 2.160 au fost externați din spitale.

C.I.

One comment

  • George

    octombrie 3, 2020 at 11:12 am

    Bună ziua. Toți pacienții spitalului, ca sunt sau nu infectați cu covid, indura nopți crunte de frig în spital. Nimeni nu se gândește sa le ofere măcar confortul psihic, pe care îl oferă căldură în camera, celor bolnavi. Cum sa se facă bine oamenii, când dardaie de frig în paturi și își pierd astfel și speranța pe care o au? Căci dacă de un tratament care sa vindece atât cauza cât și efectele nu poate fi vorba, măcar sa se gândească cei care conduc destinele turmei, la suportul psihic, care e cel mai important, deși toată lumea îl neaga. Poate totuși dumneavoastră veți reuși sa mișcați munții din postura în care sunteți! Cu considerație, un răzvrătit al vremurilor!

    Răspuns

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *