Record negativ: 180 de cazuri noi de Covid în Neamț

Ziua de astăzi, 28 octombrie, marchează un record negativ al cazurilor noi de Covid în Neamț: 180 în doar 24 de ore, cele mai multe de la izbucnirea pandemiei. Conform datelor înregistrate de Direcția de Sănătate Publică, doar 30 dintre ei pot fi asimilați unor focare. Răspândirea virusului este favorizată, în mare parte, de nerespectarea regulilor de igienă și a celor de distanțare la care autoritățile fac apel constant. La nivel național s-au înregistrat 5343 cazuri noi.

În Spitalul Județean de Urgență Piatra-Neamț sunt internați, astăzi, 372 pacienți pozitivi și 53 de persoane sunt suspecte că s-au infectat dar așteaptă rezultatul testelor. În secția de reanimare sunt 12 bolnavi dintre care 7 ventilați mecanic. (M.N.)

reclama psd

1 COMENTARIU

  1. In ceea ce priveste masurile luate de autoritati, intr-o localitate care se afla in scenariul rosu, se impunea purtarea mastii si in toate spatiile deschise. Am aflat intamplator, din ziare, ca am depasit 3/1000. In alte orase a fost lansata avertizarea RO-ALERT, la noi lumea nu prea stie si nici nu se protejeaza. In ritmul asta cred ca ne paste o carantina.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.