Șmecheria continuă la Spitalului Județean Neamț

După demisia dr. Silviu Verzea din funcția de manager al Spitalului Județean de Urgență Piatra-Neamț, au început jocurile pentru instalarea unei noi conduceri. Ca de obicei, lucrurile nu se fac transparent, totul se află ”pe surse” și respectându-se doar regulile jocurilor oculte.

Numirea va fi una politică, prin care Ionel Arsene își plătește o datorie din campanie, postul fiind oferit fostului primar liberal de Roman, Lucian Micu, care a facilitat un rezultat bun pentru liderul PSD la Roman. Pentru asta s-au făcut primele pregătiri: Comitetul Director a decis, pe 20 octombrie, să scoată la concurs un post de consilier juridic, Consiliul de Administrație s-a reunit în 21 octombrie și în aceeași zi anunțul de angajare fără concurs a fost publicat. Din informațiile noastre, există deja un candidat pentru acest post, în persoana fostului primar de Roman, Lucian Micu. Domnia sa corespunde ca studii și vechime, iar, ce este mai important, are și susținere pentru ca, odată ajuns angajat al spitalului, să fie și numit ca manager interimar.

Surprinzătoare nu este mutarea în sine. După numirile lui Toader Mocanu sau Marius Ghineț, numirea lui Lucian Micu poate fi una decentă din punct de vedere politic. Asta nu înseamnă că va rezolva problemele spitalului. (C.I.)

reclama psd

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.