Deputatul Bulai a reclamat la poliție un bătrân care-și bătea concubina cu aproape 40 de ani mai tânără. Video

Un incident, observat de deputatul Iulian Bulai într-un autoturism care rula în fața sa prin comuna Girov, astăzi, 11 noiembrie, a fost reclamat la 112. Șoferul își lovea pasagera, în timp ce conducea, iar la apariția unei autospeciale de poliție nu s-a emoționat și a mers mai departe, în ciuda repetatelor îndemnuri ale polițistului care-i cerea să tragă pe dreapta. Într-un final dramatic, cu mașina de poliție fix în spatele lui, șoferul a oprit, moment în care a fost scos din autoturism, ”parcat” pe spațiul verde și încătușat. Este vorba despre un bărbat de 79 de ani, din Girov, care-și lovise destul de serios concubina – o femeie de 42 de ani, din Piatra-Neamț.

Femeia nu a solicitat ordin de protecție, a refuzat să depună plângere pentru lovire, dar în cauză s-a întocmit un dosar penal pentru violență în familie”, a precizat agentul Georgiana Moșu, purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț.

Bărbatul în cauză a rămas fără permis , pentru 30 de zile, pentru că nu a respectat indicațiile polițistului rutier, ceea ce va fi, cel mai probabil, un nou motiv de răzbunare asupra femeii.

Violența domestică e un flagel în România. Și asta, și din cauză că adeseori asistăm la gesturi de violență fără să intervenim. Din mașină, am văzut azi o femeie, pasager în altă mașină, luată la pumni de șofer. Am sunat la poliție. Kilometri întregi a refuzat omul să tragă pe dreapta, cu poliția pe urmele lui. Iar când în sfârșit a oprit, nu voia să iasă din mașină.

În video nu se vede că femeia avea sânge pe față și o rană proaspătă la nas – fiindcă am încercat să protejăm imaginea victimei. Dar urmele pumnilor erau acolo. Mulțumiri Poliției din Girov, care a răspuns prompt la apelul la 112. Violența împotriva femeilor nu e o glumă, nu putem întoarce capul când se petrece chiar sub ochii noștri”, a scris Iulian Bulai pe contul său de Facebook, unde a postat și filmulețul.

C.M.

 

4 comments

 • Emilian Barbu

  noiembrie 11, 2020 at 7:58 pm

  Deputatul Bulai isi recofirma vocatia de fotograf-parlamentar. Clopotel sigur il invidiaza !

  Răspuns

 • Cineva

  noiembrie 11, 2020 at 11:20 pm

  Din filmuleț se vede exact abuzul in serviciu al politistilor.Fraierii au uitat să spună moșului ce a făcut!

  Răspuns

 • Cristian

  noiembrie 12, 2020 at 4:39 pm

  Asa isi face reclama electorala d-ul Bulai! Stie numai sa faca reclamatii si sa arate cu degetul pe altii in timp ce el si colaboratorii lui din judet, de la USR, si-au trecut partidul pe, PERSOANA FIZICA, trecandu-se singuri pe locuri eligibile atat la alegerile locale cat si la cele parlamentare! D-ul Bulai n-a facut nimic pt. nemteni timp de 4 ani de zile de cand este parlamentar! Nu-l vom mai alege!

  Răspuns

 • Andras Varga

  noiembrie 13, 2020 at 4:34 pm

  Intervenția este evident disproporționată și eminamente exagerata .
  Absolut că dacă aveau în fața un bombardier la 120 kg intrau în fibrilație .
  E clar că moșneagul ăla e speriat și nu ar fi opus nici o rezistenta .
  A avut noroc, sa nu uitam că un asemenea caz a dus la moartea unui prăpădit calcat pe grumaz de jandarmi în parc .
  Și stropit din belșug cu gaze de o jandarmeria hotărâtă
  E stupid cum se procedează.

  Răspuns

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *