Dr. Silviu Verzea face echipă cu Lucian Micu la conducerea Spitalului Județean

Lucian Micu, proaspăt numit manager al Spitalului Județean de Urgență Piatra-Neamț, se pare că a moștenit echipa care conducea spitalul. Astăzi, 2 noiembrie, noul manager ne-a confirmat că următorul om la conducere este dr. Silviu Verzea. Medicul chirurg a devenit astfel mâna dreaptă a noului manager, secondându-l din funcția de director medical și, firesc, făcând legătura cu corpul medical și nevoile spitalului.

Numit manager interimar la finele lunii mai, dr. Silviu Verzea a demisionat înainte ca mandatul de 6 luni să-i expire. Demisia sa a deschis calea acestei ultime numiri, a fostului primar Lucian Micu, al șaptelea manager de pandemie. Mult așteptatele declarații privind obiectivele și strategia de administrare a spitalului județean vor fi făcute publice de Lucian Micu într-o apropiată conferință de presă.

Din echipa de conducere a spitalului județean mai fac parte Maricica Drăgan, director economic după ce a promovat examenul de anul trecut. Dar și Eugenia Antohe, directoare de îngrijiri și asistenta șefă a secției Chirurgie, care a fost numită odată cu dr. Silviu Verzea.

C.I.

3 comments

 • Joker

  noiembrie 2, 2020 at 4:12 pm

  Ce școală are tipul ăsta? După privire pare că doar pe cea a vieții!

  Răspuns

  • Amalia

   noiembrie 3, 2020 at 7:33 am

   Inginer agronom.S-a descurcat bine și înainte de 89,tot politic.Cand ajung la borcanul cu miere,majoritatea baga toată mâna.Comportament tipic al majorității politicienilor români care ajunși vremelnic în diverse funcții cred că totul li se cuvine.Daca ar fi vertebrali nu și-ar vota atâtea privilegii in timp ce restul lumii se descurcă ca vai de lume, după ani mulți de muncă.

 • Amalia

  noiembrie 3, 2020 at 7:44 am

  Scuze,comentariul meu este la articolul cu dl.Munteanu.

  Răspuns

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *