Horoscop 12-18 noiembrie

Zona creierului răspunzătoare de activitatea funcțională a inimii se găsește alături de zona emoțională. Orice perturbare emoțională va influența activitățile cardiace. Restabilirea rapidă a activității funcționale a acestei zone a creierului va înlesni menținerea funcționării inimii în parametri normali, specifici acelui om.

Berbec

Zilele de 13-14 noiembrie sunt momente cheie pentru o productivitate crescută. După jumătatea lui noiembrie ritmul va crește considerabil. Luna Nouă din 15 noiembrie cade în Scorpion și va accentua resursele financiare partajate ale Berbecilor. Luna Nouă cade în Casa banilor altor persoane a nativilor. Se referă la relația Berbecilor cu banca, cu partenerul de afaceri, cu prezentul sau fostul/fosta soț/soție, cu investitorul sau sponsorul, cu împrumuturile pentru studenți și ajutorul financiar universitar, asigurarea pentru șomaj, plățile asigurărilor de sănătate, comisioanele, bonusuri, despăgubiri. Luna Nouă va aduce un mediu mult mai bun pentru afacerile Berbecilor.

Taur

Luna Nouă din 15 noiembrie luminează din Scorpion oportunitățile de parteneriat ale nativilor din Taur. Perspectivele sunt variate. Jupiter și Saturn, planeta stabilității, dar și Pluton, planeta transformării se află sincrone și susțin Luna Nouă. Asta este sprijin important pentru Tauri. Săptămânile și lunile care urmează acestei date (în special prima săptămână care urmează, 15-21 noiembrie) vor fi un moment perfect pentru a începe discuțiile despre închegarea unui angajament serios, romantic sau de afaceri. Desigur, amândoi partenerii vor trebui să fie dedicați. În ceea ce privește dragostea, Luna Nouă luminează Casa angajamentelor amoroase. O logodnă este iminentă. Pentru ca mariajul să funcționeze, partenerii trebuie să aibă același vis.

Gemeni

Luna Nouă din 15 noiembrie cade în Casa muncii nativilor din Gemeni. Ar putea aduce cu ușurință o nouă sarcină care va stimula imaginația, precum și publicitate pozitivă. Gemenii care lucrează în domenii unde salarizarea se bazează și pe comision, probabil vor face o sumă frumușică. Gemenii guvernează comunicarea. Uranus se opune lui Mercur. Gemenii vor trebui să fie atenți la cuvintele pe care le folosesc.

Uranus, planeta surprizei, își îndreaptă tunurile către Mercur. Acest lucru ar putea provoca o supărare bruscă.

Rac

Luna Nouă din 15 noiembrie cade în Scorpion. Racii pot acum să readucă distracția în viața lor. Nativii singuri, s-ar putea să întâlnească pe cineva nou. „Lipeala” le-o va face un prieten(ă). Subiectul căsătoriei poate apărea ca urmare a acestei Luni Noi. Pluton și Jupiter se întâlnesc pentru a pregăti scena pentru o posibilă logodnă sau căsătorie. Racii căsătoriți au trei planete prietenoase aflate în tranzit prin Casa căsătoriei. Astfel că, nativii se pot bucura acum de momente magice împreună. Cei care își doresc un copil, au acum planetele de partea lor.

Leu

Atenția nativilor din Leu se va îndrepta asupra nevoilor casei și familiei lor sub razele Lunii Noi din 15 noiembrie. Și în cele două săptămâni care urmează. Leii își pot face planuri pentru a se muta, pentru a cumpăra, pentru a vinde, pentru a închiria, pentru a renova. Saturn, Jupiter și Pluton tranzitează Casa lucrului zilnic. Pare că banii încep să curgă către nativii din Leu. Mulți dintre nativi se află acum într-un cerc, care pare fără de ieșire. Dar se află într-o etapă de pregătire-psihică, fizică, intelectuală. Va veni și perioada în care vor trebui să muncească, să ofere, să câștige bani.

Fecioară

Luna Nouă din Scorpion vine în ajutorul nativilor din Fecioară în multe privințe. Luna Nouă luminează Casa comunicării Fecioarelor. Energia curge către nativi prin mijloacele de comunicare: e-mail, telefon, întâlniri și conferințe pe Zoom. Creativitatea nativilor din Fecioară va fi ridicată acum și în săptămânile următoare. Ei își pot exprima ideile imaginative fără ezitare. Jupiter (șansa), Saturn (autodisciplina) și Pluton (puterile regenerative) lucrează pentru Fecioare în Casa creativității nativilor. Aceste trei planete se află în unghiul ideal față de Luna Nouă.

Balanță

Vorbim despre bani, deoarece Luna Nouă din 15 noiembrie îi ajută pe nativii din Balanță. Dacă banii au devenit un subiect sensibil între nativi și partenerul lor, această Lună Nouă ar putea topi acest subiect dureros. Îi ajută pe Balanțe să descopere o nouă sursă de venit.

Nativii care au propria afacere, să caute clienți noi în zilele de după 15 noiembrie. Neptun se află în unghiul ideal față de Luna Nouă și față de Soare pe 15 noiembrie. Neptun luminează Casa veniturilor Balanțelor. Pluton asigură nativii că vor încheia luna cu venituri mai mari decât cele de la sfârșit de octombrie.

Scorpion

După 15 noiembrie, viața își va mări ritmul. Scorpionii vor fi mulțumiți de progresul lor. Până acum au trăit cu sentimentul că au consumat continuu energie fără nici un rezultat. După 15, vor apărea feed-back-urile pozitive pentru munca depusă până acum. Luna Nouă din 15 noiembrie cade în Scorpion. Este cadoul oferit de Univers nativilor de ziua lor de naștere și este valabil 12 luni. Neptun transmite o frumoasă rază de iubire necondiționată din Casa iubirii adevărate, spre Soare și Luna Nouă. O Lună Nouă în Scorpion, împreună cu Pluton și Jupiter prezente, oferă nativilor un avantaj financiar consistent în orice situație.

Săgetător

Luna Nouă din 15 noiembrie cade în Scorpion, oferind oportunități nativilor de a-și dezvolta creativitatea. Neptun, planeta imaginației și a expresiei artistice, se află în unghiul ideal față de Soare și Luna Nouă. De asemenea, Marte se află în Casa creativității și va contribui la conturarea abilitățile creative. Unii dintre Săgetători vor fi solicitați să lucreze la un proiect secret în care trebuie semnate documente confidențiale. Vor urma și sume de bani importante. Odată ce Marte va intra în mișcare directă din 13 noiembrie, Săgetătorii devin mai încrezători în deciziile lor.

Capricorn

Luna Nouă din 15 noiembrie va schimba energia nativilor cu una care este mai pozitivă și mai puțin emoțională. Această Lună Nouă va „aprinde” Casa prieteniei, a speranțelor și dorințelor nativilor din Capricorn. Aceștia pot organiza o cină privată. Sau pot participa la o convenție virtuală despre Zoom și vor fi plăcut surprinși de cât de pozitivă se dovedește a fi o asemenea experiență. Au șanse foarte mari să-și facă un nou prieten. Luna Nouă va materializa ceva dorințe ascunse ale nativilor din Capricorn. Poate fi un proiect mai vechi sau are legătură cu zona spirituală.

Vărsător

Pe 17 noiembrie, Mercur primește energii contrare de la imprevizibilul Uranus, guvernatorul zodiei. Acum, cu Uranus pe val, lucrurile ar putea merge foarte bine sau totul ar putea deveni un fiasco. Mercur tranzitează Casa profesională a Vărsătorilor, iar Uranus se află în Casa familiei nativilor. Deoarece Uranus poate aduce instabilitate și evenimente neprevăzute, 17-18 noiembrie nu sunt zile pentru discuții serioase sau interviuri. Luna Nouă din Scorpion va aduce ajutor nativilor din partea persoanelor care conduc din culise. Este vorba despre oameni respectați, de rang înalt.

Pești

Luna Nouă din 15 noiembrie cade în Scorpion și este o binecuvântare pentru nativii din Pești. Luna Nouă cade în Casa relațiilor internaționale, a călătoriilor, a mass-mediei, a problemelor juridice. Un prieten se va dovedi esențial pentru evoluția nativilor din Pești. O mulțime de oportunități vor veni cu ușurință către Pești după ce Luna Nouă va apărea pe 15 noiembrie. Unii dintre nativi ar putea încerca să-și continue studiile superioare, postuniversitare sau de doctorat. Luna Nouă este susținută de Neptun, guvernatorul zodiei, care are sarcina de a-i proteja pe nativi și de a le promova interesele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.