Horoscop 19-25 noiembrie

„Se pare că, pentru a începe să fii sănătos, trebuie să găseşti o cale de a fi relaxat toată ziua. Odată acest lucru realizat, corpul nostru devine rezistent nu numai la toxinele chimice, dar şi la poluarea electromagnetică şi radiaţia ionizantă” – dr. Emil Străinu

 

Berbec

Luna se află în tranzit prin Berbec. Persoanele care au grupa de sânge A par să fie mai vulnerabile la atacul coronavirusului. Unele lucruri trebuie aranjate de pe acum. Berbecii vor pierde protecția lui Jupiter începând cu decembrie. Jupiter se va muta în Vărsător, Saturn se va muta în Vărsător. Nativii au avut parte de o perioadă specială, cu multe succese în carieră. De amintit că Jupiter și Saturn vor avea aceeași configurație pentru Berbeci abia prin 2030, respectiv 2045. Nicio slujbă utilă nu va veni cu ușurință. Saturn este prezent, iar nativii vor trebui să aleagă (cei mai mulți ai făcut-o deja) din cel puțin șase opțiuni. Recompensele vor veni după 17 decembrie.

Taur

Uranus discută cu Mercur, planeta acordurilor, acoperind atât promisiuni scrise, cât și verbale. Nu contează pentru Tauri dacă ei speră să formeze o alianță în dragoste sau în afaceri: Uranus se opune lui Mercur. Astfel că,  ambii parteneri au așteptări foarte diferite privind viitorul parteneriatului. Și despre contribuția fiecărei persoane. În urma discuțiilor, Taurii pot fi ușor șocați aflând poziția partenerului lor. Veniturile aflate în schimbare ar putea crea o schimbare bruscă a responsabilităților nativilor. Chiar dacă Taurii au început într-o formulă optimă privind echipa, încep să apară reducerile de personal, iar nativii vor trebui să lucreze mai mult.

Gemeni

S-ar putea ca nativii din Gemeni să întâmpine o problemă, deoarece de pe margine, Uranus, planeta surprizei, își va îndrepta tunurile către guvernatorul zodiei Gemeni, Mercur. Acest lucru ar putea provoca o supărare bruscă nativilor. Fiecare detaliu trebuie cercetat în  această perioadă. Lucrurile mărunte, care se vor dovedi greșeli făcute de Gemeni, li se vor reproșa cu prea multă energie. Uranus se opune lui Venus, un aspect puțin obișnuit. Se pare că Uranus testează ceva. Iar acel ceva, dacă nu este util în viața Gemenilor, va fi măturat într-o clipă.

 Rac

Planetele au două părți ale naturii lor. Deși Jupiter și Pluton aduc de obicei prosperitate și acorduri, cum au făcut-o deja în 2020, Pluton guvernează și virușii, iar Jupiter extinde tot ceea ce atinge. Pentru Raci este esențial să-și mențină garda sus, mai ales în periculoasa lună noiembrie. Marte tranzitează Berbecul până la început de ianuarie 2021. Chiar dacă Marte iese din Casa premiilor și onorurilor Racilor, aceștia nu au motive să fie necăjiți. În ianuarie, presiunea pe care trebuie să o suporte acum nativii la serviciu, se va topi. Racii se vor putea odihni.

Leu

Marte în Berbec îi ajută pe Lei să fie curajoși. Nativii sunt foarte inspirați în această perioadă. Marte oferă Leilor energie și mișcare, iar Marte aflat în tranzit prin Berbec, le oferă nativilor impulsul de a încerca ceva nou. Leii pot acum explora noi teritorii, pot folosi noi tehnologii. Ei sunt hotărâți să treacă peste orice barieră. Berbecul este un Semn de Foc, ca și cel al zodiei Leu. Marte în Berbec și Soarele în Leu, sunt două Semne de Foc sincronizate. Un aspect foarte bun pentru nativii din Leu.

 Fecioară

Opoziția lui Uranus față de Mercur forțează nativii din Fecioară să urmărească atent cuvintele ce le ies pe gură. Cuvintele contează, iar persoanele cu care discută nativii ar putea interpreta lucrurile diferit. Chiar dacă Fecioarele nu intenționează să jignească pe nimeni, acest fapt se poate întâmpla. Uranus este de groază în această lună, așa că mare atenție la modul în care nativii își transmit gândurile. Atenție la comunicările pe rețelele de socializare: acesta este un loc în care discuțiile se vor inflama foarte ușor, dacă Fecioarele nu sunt atente.

Balanță

Venus, guvernatorul zodiei, tranzitează Balanța până la 21 noiembrie. Venus face ca farmecul și carisma înnăscută ale nativilor să fie și mai vizibile. Relația nativilor cu soțul/soția sau cu iubita constantă ar putea deveni mai strânsă, mai dulce și mai pasională. Balanțele care studiază în mediul universitar sau sunt profesori, au de partea lor astrele. Lucrând în mass-media, nativii distribuie informații pe care le cunosc sau pe care le-au cercetat cu atenție. Munca lor de până acum le va aduce răspunsuri la multe întrebări.

Scorpion

Privind punctele cheie din anul care vine, mesajul pare clar: Scorpionii să se concentreze asupra locuinței lor și asupra membrilor proprii familii. De aici primesc nativii susținere și aici vor găsi cea mai mare satisfacție. Mercur în Scorpion le va aduce nativilor o surpriză financiară. Ei au reușit să se descurce într-o situație pe care nu au anticipat-o. Surpriza pare a fi tema lunii. Singura parte pozitivă a acestui fapt este că un Uranus electric își trimite buzz-ul și îi șochează pe Scorpioni. Ei vor lua o decizie și apoi se va termina.

 Săgetător

Marte îi învață pe nativi cum să concureze. Marte le oferă Săgetătorilor energia de care au nevoie, astfel încât să se poată descurca uimitor de bine. În general, nativii din Săgetător sunt obișnuiți să aibă pe Marte în spatele lor, astfel că le este ușor să-i primească ajutorul. Marte aflat în Casa iubirii/relațiilor Săgetătorilor îi va bucura pe nativii care primesc vizita copiilor mai mari. Vor petrece multe clipe frumoase împreună. Uranus aduce nativilor o serie de evenimente neprevăzute. Dacă își vor pierde serviciul, se vor reangaja repede, dacă pierd ceva vor găsi acel lucru.

Capricorn

Influența puternică a Casei dragostei adevărate asupra nativilor din Capricorn îi poate ajuta pe nativi să se decidă dacă să aibă un copil în curând. Femeile care sunt deja însărcinate de peste 7 luni, pot avea o naștere prematură. Tranzitul Lunii poate provoca nașterea prematură. Uranus, foarte imprevizibil în această perioadă, aduce vești de toate tipurile: unele îi vor bine dispune pe nativi, iar altele îi vor întrista. Capricorni care au lucrat la un proiect creativ vor ajunge la un deznodământ frumos după o lungă perioadă de muncă.

Vărsător

Marte este orientat acum spre acțiune. Până acum, Marte a provocat tot felul de întârzieri nativilor din Vărsător în ceea ce privește activitatea profesională. Marte și Pluton se află pe o orbită puternică și directă, ceea ce oferă nativilor mediul de carieră potrivit pentru ca ei să se dezvolte, să avanseze. Marte în tranzit prin Berbec aduce o energie puternică nativilor. Aceștia au de învățat cum să se folosească de această maree astrală în demersurile lor. Altfel, se pot agita și nu vor descoperi motivul.

Pești

Mercur discută cu Pluton, Jupiter și Saturn în numele nativilor din Pești. Un prieten îi poate conduce pe nativi pe drumul deciziilor privind alegerile legate de casă sau de familie. În ceea ce privește aspectul frumos, al distracției și al dragostei, menționăm că Venus intră în Scorpion, un Semn extrem de compatibil, începând cu 21 noiembrie. Venus va tranzita Scorpionul până la 15 decembrie. O perioadă în care Peștii vor ispiti și vor fi ispitiți, în sensul bun. Nu are rost să-și ascundă carisma sau să judece greșit unele persoane doar pentru că le fac complimente.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.