Ioan Păcală și George Nicolae puși pe liber de la Apa Serv SA!

Acum câteva luni, într-o intervenție în emisiunea ”Cafeaua de dimineță” de la Mesagerul de Neamț, Constantin Iacoban, noul președinte al Consiliului de administrație de la Apa Serv anunța o nouă politică în societate, aceea de întinerire la nivelul conducerii. Mulți au luat ușor spusele lui Iacoban, dar iată că după numirea lui  Bogdan Mușat ca director general, a urmat un nou pas. În data de 5 noiembrie, după o cercetare disciplinară în legătură cu procedura de achiziție a unei lucrări pe râul Cracău, în zona Căciulești-Girov, s-a constat că lucrarea era începută, fără să fie încheiat un contract. Pe acest considerent s-au luat măsuri dure împotriva directorului tehnic, Gheorghe Neculae și a lui Ioan Păcală, responsabil control tehnic, cel care a preluat conducerea societății ca interimar după îndepărtarea lui Vlad Anghelută.

Ca director tehnic interimar, până la organizarea unui concurs, a fost promovat Andrei Păvăleanu, fiul lui Ion Păvăleanu de la Secția de Gospodărire a Apelor Neamț, începând cu data de 10 noiembrie. Deciziile de încetare a contractului de muncă în cazul lui Gheorghe Neculae și Ioan Păcală pot fi contestate în 10 zile la Tribunal. În mod normal, având în vedere că ambii sunt deja pensionari, unul de drept, altul ca vârstă, n-ar trebui să asistăm la asemenea reacții. (V.B.)

3 comments

 • Postacheanu

  noiembrie 9, 2020 at 6:53 pm

  Munteanu, Pavaleanu…
  La PSD numirile se fac din tata in fiu?

  Răspuns

 • Stefan

  noiembrie 9, 2020 at 7:26 pm

  Asa , deci a fost inlocuit un pilos cu altul!

  Răspuns

 • Andras Varga

  noiembrie 9, 2020 at 8:46 pm

  Un inginer tânăr, foarte bine pregătit, și care chiar cunoaște cu ce se mănâncă meseria .
  Un suflu nou, bine venit, o alegere foarte buna .
  Pentru prima dată după mult timp chiar intra in cărți un specialist .
  Critica este buna, e bine insa să discutăm doar ce cunoaștem, iar Andrei este omul potrivit la locul potrivit și ar merita să conducă tehnicul in compania de apă din Neamț .
  Timpul va demonstra, pentru cei care îl cunosc este o binevenita confirmare .

  Răspuns

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *