Târgu Neamţ: Cine sunt noii membri din consiliile de administraţie de la şcoli, spital şi societățile Consiliului Local

În prima şedinţă a Consiliului Local Târgu Neamţ au fost aleşi noii membrii ai consiliilor de administraţie de la unităţile şcolare, de la spital şi membrii Adunării Generale a Acţionarilor din cadrul societăţii SC Civitas Com SRL, societate subordonată legislativului oraşului. Teoretic, noii membri ai consiliilor de administraţie de mai jos trebuie să vegheze asupra respectării legii şi asupra bunei funcţionări a activităţii instituţiei pentru care au fost mandataţi în consiliile de administraţie. Să facă rapoarte și să-și asume responsabilități. În ce măsură acest lucru se va întâmpla, vom vedea. Să remarcăm că în urma votului secret „minoritarii” de la PNL și PMP au eșuat în tentativa lor de a ocupa vreo poziție în aceste condiții.

Colegiul Naţional „Ştefan cel Mare”: Ana Acsintoae, Gheorghe Vartic, Diana Pricop;

Colegiul Tehnic „Ion Creangă”: Maria Raicu, Gheorghe Vartic, Vasile Luculescu;

Liceul „Vasile Conta”: Lucian Manole, Maria Vrînceanu;

Şcoala Gimnazială Nr. 2: Vasile Dron;

Şcoala Ion Creangă Humuleşti: Dragoş Andoni, Ovidiu Timişescu;

Clubul Sportiv Şcolar: Lucian Manole, Diana Pricop;

Clubul Copiilor: Diana Pricop.

Pentru calitatea de membrii ai Consiliului de Administraţie ai spitalului din partea consiliului local au fost desemnaţi Ana Acsintoae şi Maria Vrînceanu.

În AGA de la Civitas, societatea care administrează Piaţa oraşului şi parcările cu plată, au fost aleşi ca membri Vasile Dron, Vasile Bârsan şi Vasile Luculescu.

C.T. STURZU

 

 

 

 

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *