Târgu Neamţ: Gică Onu, fostul consilier local a decedat la spitalul modular din Leţcani

Gică Onu, fost consilier local PSD în mandatul 2016-2020 a decedat în cursul nopţii de 24 spre 25 noiembrie, la spitalul modular din Leţcani. Gică Onu avea 68 de ani şi a fost mulţi ani directorul sucursalei BRD Târgu Neamţ. El a fost  internat în spitalul modular Leţcani, după ce-a fost depistat pozitiv la noul coronavirus, dar suferea de mai mult timp şi de diabet.

„Cu durere în suflet am aflat despre decesul colegului nostru şi îmi e greu să îmi găsesc cuvintele acum să exprim ceea ce simt. A fost un coleg şi un prieten apropiat, pe care l-am admirat şi respectat pentru omenia şi profesionalismul său. Din partea mea şi a colegilor din consiliul local transmit sincere condoleanţe familiei. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, a transmis primarul Daniel Harpa.

Trupul neînsufleţit al fostului consilier local va fi adus azi acasă şi mâine va fi înmormântat.

C.T. STURZU

2 COMENTARII

  1. Ziua de 23 aprilie, de colosala sarbatoare ortodoxa Sfântul Mare Mucenic Gheorghe, Purtătorul de biruință, este ziua nasterii +Gica M. ONU.

    Facultatea de Ştiinţe Economice, Specializarea Finanţe-Contabilitate, Universitatea “Alexandru Ioan Cuza” Iaşi, este facultatea absolvita de +Gica M. ONU.

    Dumnezeu să îl odihnească în pace pe verisorul meu de gradul al 2-lea, +Gica M. ONU.

    25.11.2020.

  2. Pacat ca a plecat dintre noi marele om Gica Onu.L-am cunoscut foarte bine cand era CONTABIL SEF LA Intreprinderea Volvatir din TG.NEAMT.Rar am intalnit o asemenea echipa director-contabil sef.DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA SI SA-L VEGHEZE.Acum se va intalni din nou cu dl.SERAFIM LUNGU.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.