Cine este A.U.R la Târgu Neamţ

Rezultatele neaşteptate ale celor de la A.U.R de la recentele alegeri au avut corespondent și la nivelul mai multor organizaţii locale. Nu a făcut excepție nici orașul Târgu Neamţ unde A.U.R a obţinut un surprinzător 12%, devansând USRPLUS. Spre comparație și pentru a înțelege exact ce înseamnă 12 % reamintim că  PSD a obţinut 42,61%, în timp ce PNL 18% şi USR 11%.

Costel Şoldan, preşedintele organizaţiei A.U.R Târgu Neamţ a declarat: Istoricul Alianţei pentru Unirea Românilor (AUR) la Târgu Neamţ a început cu trei săptămâni înainte de alegerile locale, când s-a constituit organizaţia locală, unde sunt preşedinte. Am reusit să participăm la alegerile locale unde am obţinut un procent de 1,7%, când aproape nimeni nu ştia mai nimic de AUR. La alegerile parlamentare ne-am propus să obţinem un procent din două cifre, lucru care s-a şi întâmplat. Campania s-a derulat mai mult online, neavând infrastructura necesară, partidul fiind la început de drum. În campanie ne-am bazat pe sentimentul de trezire a neamului, fapt ce a răscolit în sufletul românului dragostea de ţară, familie şi tot ce-i românesc. Sunt bucuros că munca mea şi a colegilor mei nu a rămas în van şi AUR a intrat in Parlamentul României, obţinând la nivel de ţară un procent de 9%”.

Deocamdată organizaţia locală are doar 29 de membri în acte dar că în ultima perioadă a primit multe solicitări de înscriere în partid.

Costel Şoldan a fost consilier local al oraşului Târgu Neamţ din partea PP-DD în perioada 2012-2016, iar la alegerile locale din acest an a candidat la funcţia de primar din partea A.U.R obţinând în jur de100 de voturi.

C.T. STURZU

2 comments

 • Un barbat obosit

  decembrie 23, 2020 at 6:01 am

  S-a trezit neamul si-a votat Aur.Noapte buna!

  Răspuns

 • Dan

  decembrie 24, 2020 at 2:14 pm

  nu erau destui tâmpiți, mai ingrosati și voi rândurile

  Răspuns

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *