Horoscop 17-23 decembrie.

Actualizare: Cum poate fi văzută cu ochiul liber „întâlnirea cosmică” dintre Jupiter și Saturn din 21 decembrie
Cei care speră să vadă „Marea Conjuncție” în ziua solstițiului de iarnă, 21 decembrie, care este și cea mai „scurtă zi din an” în emisfera nordică, ar trebui să privească puțin deasupra orizontului spre sud-vest, după aproximativ o oră de la apusul soarelui, a explicat NASA. Ar trebui să putem vedea planetele cu ochiul liber, iar dacă avem la îndemână un telescop sau un binoclu, cele două planete vor apărea în același câmp vizual. „De fapt, Saturn va părea mai aproape de Jupiter decât unii dintre sateliții lui Jupiter”, a transmis NASA.

Jupiter și Saturn formează Marea Conjuncție în Vărsător pe 21-22 decembrie. Acest eveniment se mai numește și Marea Mutație deoarece face trecerea de la Semnele de Pământ le Semnele de Aer. Acest eveniment astrologic se petrece odată la 200 de ani. Ce s-a realizat în ultimii 200 de ani, în Semne de pământ? S-au construit drumuri, poduri, tuneluri, catedrale și zgârie-nori. A avut loc Revoluția Industrială. O mare parte din viața modernă a fost inițiată sub energiile conjuncțiilor dintre Jupiter și Saturn petrecute în Semne de Pământ. Pe 21 decembrie 2020, această conjuncție va cădea într-un Semn de Aer. Ce urmează? Există multe ramificații în știință, medicină, genetică și tehnologie înaltă. Sosesc roboții, mașinile fără șofer, toate descoperirile necesare pentru a oferi timp oamenilor. Să vedem dacă vor fi lăsați să se bucure de acest timp! Zodia Vărsătorului va schimba modul în care arată și se simte viața noastră. Progresele medicale și de înaltă tehnologie vor fi uluitoare.

Berbec

Jupiter, planeta șanselor favorabile, va părăsi Casa carierei profesionale. Din 19 decembrie, Jupiter intră în Casa activităților sociale. Dacă în 2020, experiența și educația nativilor au contat cel mai mult pentru a avansa în carieră, în 2021 contează pe cine cunosc nativii pentru a reuși același lucru. Mai important, pentru a reuși ca lucrurile să se realizeze. Acțiunile caritabile și activitățile umanitare au un rol important în viața Berbecilor în 2021. Faptul că o mulțime de planete se mută în Vărsător după 23 decembrie întărește aspectele umanitare. Casa în care intră Jupiter nu este doar Casa socială ci și a prietenilor, precum și Casa speranțelor și dorințelor.

Taur

Jupiter și Saturn se întâlnesc în Casa premiilor și a onorurilor Taurilor. Acest aspect stabilește o tendință pentru următorii 20 de ani. Taurii vor deveni mai serioși decât obiectivele carierei, cu o șansă solidă de a deveni lider în domeniul lor de activitate. Ajunul Crăciunului îl are pe Mercur într-un unghi perfect față de Uranus. Un aspect prielnic pentru mesaje vesele, distracție-surpriză de la rude îndepărtate. Luna în tranzit se află în Taur, iar Soarele va fi în Capricorn, ambele favorizându-i pe nativii zodiei. Chiar și la distanță, familia Taurilor îi va învălui pe nativi cu multă dragoste.

Gemeni

Pe 21 decembrie, Jupiter și Saturn se întâlnesc în Vărsător și vor forma Marea Mutație. Acesta este un eveniment care se petrece la fiecare 200 de ani. Această conjuncție dintre Jupiter și Saturn nu a mai fost într-un Semn de Aer de foarte mult timp. Calculele arată că, în ultimii 200 de ani, conjuncția dintre Jupiter și Saturn s-a petrecut în Semne ale Pământului. Gemenii au de câștigat acum respectul partenerului de viață și de afaceri, respectul față de sine. Gemenii care aleargă după bani, trebuie să-și revizuiască prioritățile din viața personală.

Rac

Jupiter și Saturn formează o conjuncție pe 21 decembrie. Jupiter și Saturn se vor concentra puternic pe banii obținuți de către Raci. Nu este vorba despre veniturile obținute din salariu, ci de bani care se obțin strict pe baza performanței: comisioanele. Casa care este tranzitată de Jupiter și Saturn este Casa banilor altor persoane. Este vorba și despre împrumuturi bancare, capitaluri de risc, plăți de asigurări, decontări judiciare, bonusuri, câștiguri de premii. Aceasta este zona financiară în care se vor desfășura lucrurile pentru nativii din Rac în 2021.

Leu

La fiecare 20 de ani, Jupiter formează cu Saturn o conjuncție. Aceasta se petrece anul acesta pe 21 decembrie. De data aceasta, aceste două planete se vor întâlni într-un Semn de Aer, cel al Vărsătorului. De menționat că, în ultimii 200 de ani, această conjuncție a avut loc în Semnul de Pământ. Nativii din Leu se descurcă foarte bine cu Semnele de Aer, deoarece Soarele, guvernatorul zodiei, este Semn de Foc. Iar Aerul „hrănește” lumina. Jupiter în Vărsător protejează relațiile apropiate ale Leilor.

Fecioară

Jupiter în Vărsător din 19 decembrie va lumina Casa angajamentelor nativilor din Fecioară. Este vorba despre contracte, înțelegeri, dar și despre mariaje.

Jupiter va „locui” aici vreme de 11 săptămâni. Suficient timp pentru ca nativii care sunt singuri să poată oficializa o relație. Fecioarele care sunt deja căsătorite vor beneficia de acest aspect benefic al lui Jupiter. Partenerii vor avea parte de prosperitate, binecuvântarea căsătoriei și li se vor deschide mult mai multe opțiuni de a se bucura de viața împreună.

Balanță

Jupiter se aliniază cu Saturn prin 21 decembrie. Acest aspect se numește Marea Conjuncție, deoarece aceste două planete de importanță vitală se întâlnesc doar o singură zi la fiecare 20 de ani. Majoritatea oamenilor nu își trăiesc viața „la graniță”, aceasta însemnând că ei aleg calea comodă, sigură, fără evenimente extreme, dar care le pot aduce foarte multe beneficii. Datorită Marii Conjuncții din 21 decembrie, mulți dintre nativii din Balanță vor trăi trecerea din Semnul de Pământ într-un Semn de Aer. Iar acest aspect se concretizează prin evenimente spectaculoase în viața cotidiană și personală.

Scorpion

Pe 21 decembrie are loc Marea Conjuncție dintre Jupiter și Saturn. Acest eveniment astrologic își pune amprenta pentru următorii 20 de ani asupra evenimentelor, nativilor tuturor zodiilor. Este bine ca acest eveniment să ne găsească pregătiți cu un plan.

Saturn îi poate ajuta pe Scorpioni să cumpere prima lor casă. Dacă le place casa lor actuală, se pot decide să o renoveze radical. Jupiter îi susține pe nativi să își creeze un spațiu mare și însorit. Iar dacă îl vor cumpăra, acest loc va aduce Scorpionilor bucurie, stabilitate, sprijin și, în cele din urmă, profit pe măsură ce spațiul se apreciază valoric.

Săgetător

Jupiter și Saturn se întâlnesc pe 21 decembrie. Acum se petrece cel mai puternic aspect din astrologie, deoarece marchează începutul unui ciclu de 20 de ani.

Jupiter și Saturn în Vărsător se vor concentra acum pe abilitatea Săgetătorilor de a comunica cu noile abilități dobândite și într-un mod inedit. Este posibil ca nativii să fie implicați în scriere, editare, public speaking, traducere, cercetare în bibliotecă, proiectare de site-uri web, înregistrări digitale și filme, publicitate, marketing, relații publice, vânzări sau predare. Vărsătorul este un semn futurist, astfel încât munca pe care o fac Săgetătorii va fi nouă pentru ei și el permite să se dezvolte.

Capricorn

Pe 21 decembrie se petrece o întâlnirea istorică a lui Saturn cu Jupiter.  Un eveniment care apare, poate o dată în viață, având în vedere că se petrece în zodia Vărsătorului. În viața Capricornilor, era digitală, computerele avansate și roboții vor avea o influență puternică asupra modului în care aceștia vor face rost de bani. Această Mare Conjuncție dintre Saturn și Jupiter cade în Casa venitului obținut din salarii ale Capricornilor. Saturn guvernează tot ceea ce este istoric și tradițional. Uranus, care guvernează descoperirea științifică și inovația, va mătura tot ce este uzat și irelevant, pentru a face loc pentru tot ceea ce este nou și modern.

Vărsător

Jupiter și Saturn își unesc forțele în Vărsător, un Semn de Aer, pentru prima dată în ultimii 200 de ani. Aceste planete realizează acum transferul de la Pământ la Aer. Acesta este unul dintre motivele pentru care lumea va depinde de nativii din Vărsător, pentru a da tonul. Uranus, aflat acum în Taur, este planeta viitorului. Uranus se află într-un unghi greu față de Saturn în Vărsător. Uranus va șterge tot ceea ce este uzat, pentru a lăsa loc modernității și inovației.

Pești

Jupiter în Pești reprezintă unul dintre momentele rare excepționale pe care le pot trăi nativii din Pești într-o viață. Jupiter în Pești se petrece o dată la 12 ani, ca acum în 2020. Peștii au imboldul astrelor de a călători în străinătate, în locuri în care nu au mai fost. Iar pandemia le creează frustrări foarte mari. Când Jupiter se află în Pești, nativii zodiei au numeroase ocazii de a afla o nouă iubire, de a avea aventuri amoroase extraordinare. Acei dintre nativi care sunt căsătoriți, se pot gândi acum la copii. Și la noi începuturi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.