Horoscopul după alegeri se anunță bun

Berbec

Eclipsa de Soare din 14 decembrie are pe Marte, guvernatorul zodiei Berbec, în unghi favorabil cu un grup de planete care tranzitează Casa călătoriilor îndepărtate. Dacă nativii au de gând să plece prin străinătate, să ia aminte la regulile de sănătate pentru protecția lor. Eclipsa de Soare cade în Săgetător și va deschide o nouă cale. Ambele zodii, Gemenii, Semnul primei eclipse-30 noiembrie, cât și Săgetătorul, Semnul acesteia din 14, se ocupă de descoperirea adevărului și a dreptății. Berbecii vor avea relații cu oameni aflați la mare distanță de ei. Jupiter și Saturn vor intra în Casa prieteniei, grupurilor și a proiectelor umanitare. În lunile care urmează, nativii vor fi concentrați pe acestea. Presiunea asupra locului de muncă va fi redusă considerabil în 2021.

Taur

În mod remarcabil, Eclipsa de Soare din 14 decembrie din Săgetător, are pe Jupiter împreună cu Saturn și Pluton în direct cu Venus. Toate acestea în Casa parteneriatelor Taurilor. Acest fapt se traduce astfel: iubita/iubitul pe termen lung sau partenerul tău de afaceri sunt esențiali pentru experiența fantastică trăită în acest moment. Neptun are o atitudine dură față de Soare și față de Luna Nouă din 14 decembrie. Toate acestea sunt înghesuite în Casa banilor altor persoane. Riscul obscurității în legătură cu o afacere financiară poate fi remediat prin angajarea unui avocat cu experiență pentru a examina toate tipăriturile mici.

Gemeni

Eclipsă de Soare din 14 decembrie deschide o nouă ușă către un parteneriat sau o societate mixtă și poate fi destul de interesantă. Gemenii s-ar putea logodi sau căsători de sărbători. Afacerea lor va merge mult mai bine dacă vor începe colaborarea cu un expert în afacerea lor. Saturn este stabil și Jupiter se mută în Vărsător pe 19 decembrie. Ambele planete vor crește creativitatea și ambiția nativilor pentru a publica o carte, un scenariu, o piesă de teatru. Gemenii se gândesc la emigrare și nimic nu îi poate opri dacă se hotărăsc să plece din țară.

Rac

Eclipsă de Soare din 14 decembrie, dublată de prezența Lunii Noi aduce Racilor un nou element de lucru, persoană sau oportunitate. Dacă angajează pe cineva sau dacă leagă o nouă relație cu cineva, nativii vor avea ceva special de învățat sau de savurat de la noua persoană. Marte, conducătorul Casei premiilor și a onorurilor, tranzitează chiar Casa de care este responsabil. Soarele și Luna Nouă luminează Casa lucrului Racilor. Racii se vor bucura de creșterea reputației în domeniul lor profesional. Neptun se află într-o poziție dificilă astfel că Racii au nevoie de maximul gândirii lor creative pentru a ieși dintr-un impas.

Leu

Saturn ajunge în Vărsător pe 16 decembrie, iar Jupiter ajunge acolo pe 19. Mutarea oricăreia dintre aceste două planete este suficientă pentru mari realizări. Saturn și Jupiter se mută în Casa contractuală, a căsătoriei și a parteneriatelor de afaceri. Eclipsa de Soare din 14 decembrie cade în Săgetător. Acesta va marca un nou început și se va concentra pe Casa iubirii adevărate a Leilor. Casa iubirii adevărate este și Casa creativității și a imaginației. Dacă nu s-au îndrăgostit subit, nativii vor fi implicați într-un proiect creativ. Jupiter le aduce banii de care au atâta nevoie.

Fecioară

Eclipsa de Soare din 14 decembrie cade în Săgetător. Această eclipsă va îndrepta atenția nativilor asupra casei și familiei lor. Fecioarele își pot schimba locuința pentru a se ocupa de noua poziție profesională. Sau își pot redecora casa conform noilor venituri majorate. Fecioarele au succes sub această eclipsă cu tot ce înseamnă tranzacții imobiliare. Foarte posibil ca părinții nativilor din Fecioară să se mute în alt oraș. Să vândă tot ce au în acest moment și să înceapă viața în altă parte din țară.

Balanță

Eclipsa de Soare din 14 decembrie poate aduce știri interesante legate de familia nativilor. Dacă au de semnat un contract, acesta se va concretiza după câteva zile de la sosirea eclipsei. Marte este foarte pozitiv, astfel că nativii se bucură de veștile pe care le primesc. Neptun este în unghi dur față de Soare și Luna Nouă. Este bine ca Balanțele să aibă un avocat prin preajma lor în zilele de 14-15 decembrie. Dacă avocatul își dă acordul, nativii să semneze contractele. Astrele sunt de partea lor în afaceri.

Scorpion

Pe lângă sprijinul puternic al lui Marte la Eclipsa de Soare din 14 decembrie, nativii au sprijinul lui Jupiter. Această planetă are un rol principal în acest moment. Jupiter este aproape de Pluton, un aspect care se traduce de obicei în sume generoase de bani și aici. De menționat că eclipsa cade în Casa veniturilor obținute ale Scorpionilor. Uneori, o eclipsă aduce o nouă sursă de venit, cum ar fi atunci când îți iei un loc de muncă nou. Sau, dacă sunt antreprenori, nativii au un nou client. Saturn ne învață înțelepciunea de a privi în viitor. De cele mai multe ori, Saturn cere sacrificii pentru atingerea unui obiectiv mai mare.

Săgetător

Eclipsa de Soare din 14 decembrie cade în Săgetător și este concentrată asupra nevoilor nativilor din Săgetător. Această eclipsă va clarifica obiectivele nativilor și îi aduce mai aproape pe Săgetători de înțelegerea a ceea ce le aduce fericire și satisfacție în viață. O schimbare mare este binevenită. Luna Nouă din 14 decembrie curăța calea nativilor. Aceștia vor observa tot ceea ce îi înconjoară într-o lumină nouă. Marte se află în Casa creativității Săgetătorilor. Aceștia vor avea parte de inspirații care le aduc bani.

Capricorn

Eclipsa de Soare din 14 decembrie cade în Casa subconștientului nativilor din Capricorn. Acum, nativii sunt singuri, în spatele ușilor închise. Se pare că sunt foarte productivi, chiar dacă stările afective nu sunt dintre cele mai vesele.

Este momentul ideal pentru a începe planificarea unui spațiu intim. Și, cel mai bine ar fi ca acest proiect să devină realitate. Nativii au nevoie de un spațiu al lor, care să le ofere confortul necesar pentru a deveni foarte eficienți. Captarea energiei eclipsei este utilă pentru Capricorni. Ei pot începe cu exerciții de vizualizare a spațiului optim, pentru a-și stimula imaginația.

Vărsător

Eclipsa de Soare din 14 decembrie aduce Vărsătorilor ocazii de a se întâlni cu vechii prieteni, de a-și face prieteni noi. Luna Nouă din 14 decembrie îi ajută pe Vărsători să se vadă cu persoanele dragi lor, chiar dacă pandemia are regulile ei. Vărsătorii au de ales între a fi cu gândurile în zona pământeană sau a se lăsa furați de visarea cu ochii deschiși. Un aspect al acestei eclipse este faptul că le stimulează imaginația fără țintă. Călătoriile virtuale nu le fac bine nativilor în această perioadă. După atâta online se recomandă ieșirea în natură. Câteva ore pe zi, mai multe zile pe săptămână.

Pești

Poate cele mai importante efecte ale Eclipsei de Soare din 14 decembrie le trăiesc nativii din Pești. Această eclipsă aduce Peștilor o nouă cale și un nou început în cariera profesională. Această eclipsă are și forța oferită de Luna Nouă din 14. Luna Nouă cade în Casa onorurilor, a premiilor și realizărilor Peștilor. Marte află în poziție bună față de eclipsă și față de Lună Nouă. Tot ce se va petrece în următoarele luni va fi interesant și va reprezenta un mare pas înainte. Eclipsele aduc de obicei știri neașteptate, bruște și incitante.