În atenția CMI Urban și a primarului Carabelea: președintele Iohannis a anunțat deschiderea piețelor

După adevărate controverse legate de funcționarea piețelor în spații deschise și de artificii făcute, ca în cazul pieței centrale din Piatra-Neamț, președintele Iohannis a anunțat că…se redeschid piețele.

Am putut să constatăm că în ultimele săptămâni numărul de persoane nou infectate a scăzut semnificativ. Este adevărat că în perioada sărbătorilor s-a testat un pic mai puțin, dar sunt tot felul de interpreți politici. Această scădere e valabilă și în Europa, unde s-au luat măsuri. Asta fiind discutată, am vorbit cu specialiștii și am decis să deschidem piețele de la sfârșitul acestei săptămâni“, a declarat Klaus Iohannis.

Prin urmare, ne așteptăm ca CMI Urban să ia legătura cu proiectantul pieței, pe care l-a consultat și când a decupat peretele dinspre Palina, pentru a oferi soluția tehnică de ”recompunere”, deși operațiunea s-ar putea să fie ceva mai dificilă. Și ”stricatul pieței”, după cum s-au exprimat oamenii care nu înțelegeau de ce supermarket-urile funcționează fără nicio problemă, s-a întâmplat la jumătatea lunii noiembrie. Deci a fost găurit un perete nou pentru nici 3 săptămâni de pandemie.

C.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.