Ultima Lună Plină din 2020

Luna Plină, ultima din 2020, cade în Rac și va lumina Revelionul. Perioada sfârșitului de an 2020 și începutul lui 2021 este excelentă pentru a părăsi zona de confort, a cunoaște oameni noi și a încerca ceva complet diferit. Mai ales că efectele Lunii Pline durează până prin 10 ianuarie 2021. Este o perioadă deosebit de bună pentru a revigora relații vechi și pentru a rezolva problemele persistente din relație, cu un partener sau cu un membru al familiei. Luna Plină din 30 decembrie se află sub influența mai multor astre care susțin sănătatea, onoarea, belșugul și plăcerile benefice. Jupiter și Pluton își separă energiile după 12 ianuarie 2021. La fel, și epidemia, își va disipa energiile.

Berbec

Revelionul este anul acesta un moment destul de interesant. Uranus trimite o rază minunată Soarelui, sub patronajul Lunii Pline din 30 decembrie. Această Lună Plină cade în Rac. Este posibil ca sora sau fratele Berbecilor să vină să stea cu ei sau să petreacă împreună cu unul dintre părinții tăi. De asemenea, sunt create toate condițiile pentru ca Berbecii să trăiască momente romantice. Marte se află la ieșirea din zodia Berbecului. Toate simțurile se intensifică acum. Berbecii au o acumulare de energie de tip „kiai” la sfârșit de an. Depinde cum vor folosi acest moment exploziv.

Taur

Luna Plină din 30 decembrie cade în Rac. Revelionul, trecerea în noul an, începutul lui 2021 sunt luminate de această Lună Plină. Marte oferă nativilor energie, curaj, precum și o irezistibilitate și un farmec obsedant, perfecte pentru a atrage iubirea. Atât pentru nativii care sunt singuri, cât și pentru cei care sunt într-o relație. Ultimii au acum ocazia de a-și întări relația în care se află. Viața își va arăta alte aspecte, necunoscute pentru majoritatea nativilor din Taur. Doar caracterul de noutate îi va face pe nativi să fie reticenți la ceea ce primesc.

Gemeni

Anul 2020 se încheie sub lumina Lunii Pline din 30 decembrie. Aceasta cade în Rac, în Casa financiară a nativilor din Gemeni. Drept urmare, Gemenii se pot aștepta să primească un cec drept cadou sau o răsplată din partea firmei unde lucrează. Cumva, banii vor găsi o cale spre buzunarul nativilor din Gemeni. Uranus, planeta surprizei, va străluci sub Luna Plină din 30. Evenimente plăcute, inedite, îi vor înconjura pe nativii din Gemeni. Revelionul aduce Gemenilor gânduri pozitive despre viitor și despre cum vor materializa planurile în 2021.

Rac

Luna Plină din 30 decembrie cade în zodia Racului. Aceasta indică un punct culminant și o decizie care implică alegerea nativilor într-o relație. De exemplu, ei ar putea să se logodească sau să croiască un plan împreună cu soțul/soția despre: schimbarea locuinței, renovare, ajutorul oferit unui părinte, conceperea unui copil. Chiar dacă luna Plină le oferă nativilor stabilitate, aceștia trebuie să fie atenți la schimbările de personal acolo unde lucrează. Uranus trimite o rază frumoasă către Luna Plină, astfel că ceea ce plănuiesc nativii și ce se va realiza va fi o surpriză. Una fericită, sperăm.

Leu

Luna și anul se încheie cu o Lună Plină în Rac, pe 30 decembrie. Această Lună Plină umple Casa intimității nativilor din Leu. Astfel, că nativii au chef de odihnă. Leii să fie atenți la sănătatea lor. Să și-o păstreze cât mai puternică. În cea ce privește noaptea trecerii dintre ani, Leii să planifice o petrecere intimă, caldă, fără prea multe persoane. Dacă se poate în sânul familiei, dacă nu, între prieteni apropiați. Atitudinea în noaptea dintre ani este importantă pentru mersul lucrurilor pentru majoritatea nativilor din Leu.

Fecioară

Casa prieteniilor, a speranțelor și a visurilor nativilor din Fecioară este luminată de Luna Plină din 30 decembrie. Această Lună Plină cade în Rac. Această zonă din horoscop este considerată magică. Nativii pot înțelege acum un vis pe care îl poartă în inima lor de un an de zile. Această Lună Plină poate aduce vești din senin. Unii dintre nativi se pot logodi pe neașteptate. Revelionul stă sub semnul lui Uranus. Surprizele plăcute își croiesc drum către Fecioare. Anul 2021 se anunță energic la început.

Balanță

Luna Plină din 30 decembrie cade în Rac. Balanțele se pot aștepta la vești care au legătură cu noul loc de muncă, cu un nou client sau cu o afacere nouă. Sfârșitul de an poate fi finalul unui mare proiect la care au lucrat unii dintre nativi în ultima perioadă de timp. Există ceva interesant și neașteptat în ceea ce se întâmplă. Uranus se află în poziția ideală pentru a trimite raze către Soare și Lună Plină. Acesta ar putea fi cadoul astrologic pe care Moșul îl are pentru nativii din Balanță.

Scorpion

Revelionul este luminat de Luna Plină din Rac. Această Lună Plină cade în Casa oamenilor și a locurilor străine a Scorpionilor. Acest fapt îi face pe nativii zodiei să tânjească la alte țări, zone, la întâlniri cu oameni de pe alte meridiane. Pandemia și-a făcut propriile reguli de sărbători, astfel că nativii vor deveni frustrați de limitările impuse. Pot să-și planifice aceste ieșiri în străinătate pentru anul care vine. Ultimele zile din decembrie ar trebui să se simtă magice și perfecte. O Lună Plină în Semnul de Apă al Racului este foarte compatibilă cu Semnul de Apă al Scorpionului.

Săgetător

Casa banilor altor persoane a nativilor din Săgetător este luminată de Luna Plină, care cade în Rac pe 30 decembrie. Se pare că nativii sunt pe punctul de a primi un pachet cu bani care va ajunge la ei brusc, din senin. Iar Uranus nu este străin de acest tip de surprize. Uranus discută frumos cu Soarele și Luna Plină. Aspect care ne indică faptul că banii ar putea proveni de la familie. Acești bani sunt în afara salariului. Revelionul din acest an îi aruncă în meditație pe nativii din Săgetător. Meditație la ce vor face anul viitor cu viața lor.

Capricorn

Casa relațiilor nativilor din Capricorn este luminată de nativii din Capricorn. Este o Lună Plină foarte încurajatoare în ceea ce privește relația actuală a Capricornilor. Anul 2021 ar putea fi unul deosebit în cea ce privește emoția pură pe care o vor nativii față de o persoană specială din viața lor. Uranus își trimite salutul său către Luna Plină și Soare, aranjând surprize pentru vacanța nativilor. Revelionul se anunță vesel. Toată apăsarea datorată pandemiei va dispărea în mod magic. Nativii intră într-o nouă etapă a vieții lor începând cu 2021.

Vărsător

Luna Plină din 30 decembrie cade în Rac. Revelionul nativilor stă sub Casa sarcinilor de zi cu zi, Casă luminată de Luna Plină. Nativii care lucrează în comerț, care lucrează sezonier, vor fi foarte ocupați la sfârșit de an. Chitanțe, facturi, marfă blocată pe traseu, familia care are o mulțime de cereri, toate contribuie la „confortul” Vărsătorilor la sfârșit de an. Aceeași Casă guvernează sănătatea Vărsătorilor. Aceștia trebuie să fie atenți, la infecțiile respiratorii. Cu sau fără „corona”, lucrurile pot degenera neplăcut.

Pești

Anul se încheie cu o Lună Plină în Rac, pe 30 decembrie. Revelionul se anunță vesel, petrecăreț, cu stare de bine. Luna Plină cade într-un Semn de Apă, precum cel al zodiei Pești. Acest Revelion și ziua următoare vor printre cele mai romanice zile trăite de către nativii zodiei. Luna Plină cade în Casa iubirii adevărate a Peștilor! Nativii care au o relație serioasă, dar nu a fost oficializată, se pot aștepta la o cerere în căsătorie. Sau o pot face chiar ei. Dacă sunt căsătoriți, vor petrece într-un cadru intim deosebit.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *