Centrul de vaccinare de la Piața Centrală, din Piatra-Neamț funcționează normal

În Piatra Neamț etapa a doua a vaccinării a început în centrul amenajat în Piața Centrală, luni, 18 ianuarie, la ora 8 dimineața.

După o oră și jumătate, persoanele programate de la prima oră așteptau chiar de la parter să le vină rândul, în jur de 20 de persoane. Printre cei programați, erau mai multe cadre didactice și directoarea Colegiului Național de Informatică.

După ce chestiuni organizatorice au fost puse la punct, primele 5 persoane au fost vaccinate. Centrul este amenajat la etaj, cu punct de triaj și trei puncte de vaccinare, iar separat este zona de supraveghere post-vaccinare, cu trei paturi și câteva scaune. Medicul coordonator al centrului, dr. Adriana Iancu, șefa medicinei școlare din Piatra-Neamț ne-a declarat că nu s-a înregistrat nici o reacție adversă la persoanele vaccinate. Astăzi sunt programate 180 de persoane la acest centru.

C.I.

3 COMENTARII

  1. Buna ziua, Suntem 2 bolnavi cronici din Piatra neamt: Bocancia Alexandru sub citostatice , care ar putea face vaccinul doar pe data de 2 martie ( asa i s-a spus de catre medicul care il trareaza), iar eu sunt bolnav cronic Bocancia Petrina. Rugaminte mare avem la Dv. sa ne ajutati , caci medicul nostru de familie a spus ca nu ne poate ajuta. Cu multumiri .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.