Foto-video. A început vaccinarea și la Târgu Neamț

Prima persoană vaccinată a fost asistenta Luminița Stan, urmată de dr. Gabriela Surupățeanu, directorul medical al spitalului din oraș.

În jurul orelor 12,30 au ajuns la Târgu Neamț flacoanele cu vaccin. Centrul este situat în faţa parcării din spatele policlinicii la parterul Ambulatorului, în fostul cabinet de ginecologie. Programul de funcționare este este de luni până sâmbătă, în intervalul orar 8 – 20.

Într-o primă etapă spitalul Târgu Neamţ a primit astăzi 55 de flacoane cu vaccinul, echivalentul a 275 de doze de vaccin.

Primii care vor beneficia de vaccin sunt cei 115 angajaţi ai spitalului înscriși pe listă. La centrul din spital este arondat și personalul din celelalte unităţi medicale precum și centrele rezidenţiale.

Dr. Gabriela Surpăţanu, directorul medical al spitalului ne-a declarat: „Astăzi, 4 ianuarie la nivelul spitalului Târgu Neamţ a început vaccinarea. Am început cu vaccinarea medicilor, apoi cu asistenţii medicali şi cu personalul auxiliar. Toţi sunt încrezători în vaccin şi interesaţi să se vaccineze. Până la această oră s-au vaccinat 15 angajaţi (orele 14). Nu au apărut reacţii adverse. Avem un punct de vaccinare care respectă metodologia şi circuitele. Vaccinul este util şi vom continua şi în perioada următoare acest grafic de vaccinări. Flacoanele sunt valabile timp de şase zile la o temperatură de 4-8 grade”.

C.T. STURZU

targ 0
targ 5
targ 0
targ 2
targ 4
targ 3
targ 1

 

2 comments

 • Ileana stana

  ianuarie 4, 2021 at 5:10 pm

  Dar marele manager dr patrascu nu e la vaccinare.?care se batea cu cărămidă în piept ca o sa fie primul,rusine

  Răspuns

 • Mariam StefanDacă

  ianuarie 4, 2021 at 8:03 pm

  Dar nu am vazut trecut dr patrascu?spunea la un interviu ca va fi primul,lipseste?atunci MARe caracter.

  Răspuns

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *