Horoscop 28 ianuarie- 3 februarie

Cea mai norocoasă perioadă a anului pare să fie 28-29 ianuarie, când Jupiter și Soarele tranzitează zodia Vărsătorului. Nu este vorba de norocul jucătorului la jocuri de noroc, ci de șanse deosebite. Pentru majoritatea zodiilor se recomandă nativilor să acționeze în sensul urmăririi propriului vis. Chiar dacă l-au uitat ori au renunțat la el ori sunt pe alt drum. Succes!

Berbec

Printre cele mai bune zile, 28-29 ianuarie, sunt aduse de Luna Plină care cade în Leu. Casa iubirii adevărate a Berbecilor este luminată de Luna Plină, iar Jupiter împreună cu Soarele dansează prin Vărsător. Visul unui proiect creativ început de nativi își va mări costurile, dar totul se va derula înspre bine. Acest proiect are menirea de a evidenția talentele nativilor. Indiferent de starea civilă, Berbecii are trebui să se folosească de această Lună Plină pentru a fi fericiți și bucuroși. Luna Plină începe joi, iar energia ei debordantă va inunda tot week-end-ul. O cină romantică gătită de ambii parteneri va deveni ceva de neuitat. Jupiter împreună cu Soarele în Vărsător determină o infinitate de șanse.

Taur

Lună Plină din 28 ianuarie cade în Leu, în Casa de acasă și a familiei nativilor din Taur. Această Casă este condusă de Soare, iar în momentul Lunii Pline, Jupiter formează o conjuncție cu Soarele. Taurii care sunt în căutarea unei locuințe vor avea norocul spiridușilor care își caută casă. Nativii să nu se mulțumească cu ceva mai puțin decât casa lor de vis.

Jupiter și Soarele se întâlnesc în Casa faimei nativilor din Taur. Acest aspect le oferă nativilor o dublă șansă la tot ce înseamnă recunoaștere, premiere, faimă.

Saturn este acum prezent în Casa faimei, aducând Taurilor un job ce implică responsabilitate.

Gemeni

Luna Plină cade în Leu pe 28 ianuarie. Această Lună Plină luminează Casa comunicării Gemenilor, a relațiilor internaționale, a publicării și difuzării. Dacă unii dintre Gemeni au finalizat un manuscris important, un scenariu, o lucrare de cercetare sau un raport, vor transmite mesajul acolo unde și-au dorit. Iar mesajul va fi recepționat. Gemenii se pot lansa în domenii ale comunicării precum relațiile publice și strategia publicitară, rețelele sociale, scrierea codurilor pe computer, dezvoltarea aplicațiilor, crearea site-urilor web. Toate aceste domenii trebuie luate în considerare pentru dacă nativii doresc câștiguri semnificative în anii următori. Jupiter împreună cu Soarele aduc o persoană în viața nativilor care va juca un rol important pentru fericirea lor.

Rac

Veștile bune despre bani apar la lumina Lunii Pline din 28 ianuarie. Această Lună cade în Leu și tranzitează Casa veniturilor Racilor. Uranus este agitat, astfel că Racii se pot aștepta la câteva obstacole privind primirea banilor. Uranus se află în cuadratură cu Luna Plină și Soarele aflat în Vărsător. Racii trebuie să fie inteligenți și să afle ce contează de partea cealaltă a mesei tratativelor. Totuși, Racii au un avantaj enorm sub această Lună Plină. Soarele împreună cu Jupiter aduce nativilor cea mai fastă zi a anului. Soarele stăpânește în mod natural Casa veniturilor, iar conjuncția celor două astre are loc în Casa banilor altor persoane.

Leu

Soarele, guvernatorul zodiei Leu, se află în conjuncție cu Jupiter pe 28 ianuarie. O zi cu dublă importanță, deoarece atunci Luna Plină cade în Leu. Această Lună va ajuta la clarificarea sentimentelor nativilor cu privire la o anumită relație strânsă. Poate fi vorba despre soțul/soția nativilor sau despre un partener de afaceri. Marte și Uranus își unesc forțele cu cele ale Soarelui. Acest aspect va provoca tensiuni neașteptate. Energiile se vor concentra pe creșterea statutului carierei Leilor. Dacă partenerul romantic este critic în ceea ce privește timpul petrecut la serviciu, aceasta va deveni un motiv de dispută. Jupiter va alătura Soarelui în Casa căsătoriei și a parteneriatelor Leilor, indicând faptul că partenerul nativilor este cel mai bun lucru care li s-a întâmplat vreodată.

Fecioară

La 28 ianuarie Luna Plină cade în Leu. Soarele și Jupiter se află în conjuncție în Vărsător, în Casa muncii și a sănătății Fecioarelor. Chiar dacă nativii se vor simți în tensiune, aspectele de succes și glorie nu vor putea fi înăbușite de nici o acțiune astrală sau umană. Chiar dacă vor apărea unele probleme de sănătate, acestea sunt de fapt un semnal pentru ca nativii să-și întărească sănătatea prin măsurile pe care le iau. Această conjuncție dintre Soare și Jupiter îi va ajuta pe nativii din Fecioară să atragă noi afaceri, mai multe sarcini și, eventual, să-și rânduiască viața profesională atât de frumos încât vor avea nevoie de un ajutor, de un angajat.

Balanță

Mai multă distracție va însenina viața nativilor din Balanță odată cu Luna Plină din 28 ianuarie, ce cade în Leu. Această Lună Plină luminează Casa prietenilor nativilor din Balanță. Aceștia vor avea aproape cel puțin un prieten care le va organiza week-end-ul.

Marte și Uranus călătoresc împreună prin în Taur, deschizând Casa banilor altor persoane. Dar aceste planete creează conflicte cu Luna Plină. Apar tensiuni în relațiile nativilor, dar și în derularea aspectelor financiare. Dacă prietenul nativilor nu mai are bani, Balanțele se pot implica în ajutorarea acestuia, chiar dacă nu vor vedea acei bani prea curând.

Scorpion

O Lună Plină puternică și complicată cade în Leu la 28 ianuarie. Partea bună este că Luna va lumina Casa premiilor și a onorurilor nativilor din Scorpion.  Acesta ar putea fi un moment fantastic pentru nativi: vor fi apreciați, vor primi un premiu, o promoție sau o ofertă pentru un nou loc de muncă. Marte și Uranus vor forma unghiuri grele cu Luna Plină, sugerând că Scorpionii vor întâmpina obstacole în a primi ceea ce le oferă astrele. Nativii nu trebuie să lase pe nimeni să le fure locul pe care îl merită. Pe 28-29 ianuarie, Luna Plină și Jupiter cu Soarele vor lumina Casa de acasă și a familiei Scorpionilor. Este locul deosebit al Scorpionilor.

Săgetător

La 28 ianuarie o Lună Plină va lumina Casa intelectului. În acest caz particular, se referă la comunicarea inteligentă a Săgetătorilor. Este o parte din harta astrologică a Săgetătorilor care se ocupă cu achiziția de informații din postliceală/colegiu/universitate, iar mai târziu aceste informații sunt transmise mai departe. Dar, după ce au fost folosite, îmbogățite, analizate, puse în practică. Acest aspect nu are legătură cu învățământul preuniversitar. Această Casă se ocupă cu deschiderea viziunii minții. Guvernează persoanele și locurile străine, călătoriile în străinătate (imposibile acum). Jupiter și Soarele oferă nativilor ocazii nesperate de a-și făuri o viață în afara țării.

Capricorn

Luna Plină din 28 ianuarie prezintă multe răsuciri de situații interesante. Această Lună cade în Leu, în Casa banilor altor persoane a Capricornilor. Nativii care au solicitat un împrumut pentru studii, care au făcut cerere pentru o asigurare cu clauze speciale, vor primi răspuns pozitiv după câteva zile. Cei care au depus documentația pentru o ipotecă au mari șanse de reușită. Cei care au primit o moștenire, au în final, și girul avocaților. Uranus și Marte se află în contradicție cu Saturn și Jupiter, punând presiune asupra banilor. Acest aspect sugerează că, atunci când se aplică pentru împrumuturi, să nu se solicite bani în mod exagerat.

Vărsător

Luna Plină din 28 ianuarie are un aspect armonios și benefic. Soarele și Jupiter se află în conjuncție în Vărsător. Soarele guvernează parteneriatul și căsătoria pentru nativii din Vărsător. Forța Soarelui este dublată de Luna Plină din 28 ianuarie. Tensiunile și momentele dulci se vor amesteca, rezultând, în final, o stare energizantă. Aceste aspecte astrologice sugerează Vărsătorilor că vor face față oricărei provocări a partenerului lor în dragoste. Conjuncția Soarelui cu Jupiter în Vărsător este unul dintre cele mai fericite momente ale nativilor din 2020. Vor fi plini de noroc, dar nu la jocuri. Este vorba despre oportunități infinite.

Pești

Casa proiectelor de lucru a Peștilor este luminată de Luna Plină din 28 ianuarie, ce cade în Leu. O sarcină de serviciu la care au lucrat până acum nativii va trebui finalizată. Casa proiectelor de lucru se ocupă și de starea de sănătate. Peștii trebuie să-și conștientizeze vitalitatea, care nu este prea mare. Aspectele astrologice de la sfârșit de ianuarie sugerează Peștilor să fie prudenți și să prevină anumite boli. Adică, să meargă la un control medical, să nu ignore anumite semnale legate de sănătate.

Uranus și Marte se află acum în Casa călătoriei. Un motiv în plus pentru ca nativii să nu plece în călătorii lungi.

* Material apărut în săptămânalul Mesagerul de Neamț, nr. 475, ediția 28 ianuarie – 3 februarie.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *