Horoscop. La ce să fim atenți în 2021

Suntem animale sociale. Iar izolarea impusă de pandemie începe să-și arate colții. Se poate afirma că izolarea de ceilalți semeni naște monștri. Căutați o statistică cu violența domestică din ultimul an… Marte, Uranus, Jupiter, Saturn sunt doar câteva astre care tranzitează Casa relațiilor, a dragostei, a angajamentelor în 2021. Întâmplătoare sau nu, corelația dintre pandemia actuală și mersul imuabil al astrelor prin zodii și Case arată legătura dintre „cele de sus și cele de jos”. Astrele oferă energii suplimentare în 2021 pentru nativii care doresc/au nevoie să relaționeze cu ceilalți, să își întărească relațiile – de iubire, prietenie, afaceri.

Berbec

Marte activează fiecare aspect din Casa relațiilor Berbecilor în 2021. Nativii se vor simți mai plini de viață și vor acționa în zona dragostei. În perioada iunie-iulie, Berbecii vor trăi la maxim romantismul. Pluton tranzitează Casa carierei și a vieții Berbecilor în anul 2021. Uranus se află în Casa banilor. Aceste două planete generează energii pozitive pentru transformări (Pluton) și susțin nativii să finalizeze planurile, dar și ambițiile lor. Berbecii vor gândi „out of the box” în ceea ce privește câștigarea banilor precum și gestionarea acestora (Uranus). Marte se deplasează prin Casa banilor în ianuarie și februarie. Nativii vor avea mai multă energie pentru a câștiga bani, dar și pentru a-i cheltui.

Taur

Uranus tranzitează zodia Taurului aproape tot anul 2021. Motiv suficient pentru ca nativii să se concentreze asupra schimbărilor majore ale personalității și ale vieții lor. Marte va tranzita Casa dragostei nativilor în perioada august-septembrie. Acest aspect aduce multă energie și direcționează nativii către descoperirea dragostei. Jupiter și Saturn tranzitează Casa carierei și a vieții Taurilor. Iar Saturn rămâne aici întreg anul 2021. Acest aspect oferă nativilor oportunități de a progresa și de a-și păstra calea corectă mult timp. Taurii care și-au făcut planurile la început de 2021 vor primi rezultate pozitive destul de repede și vor avea un succes rapid.

Gemeni

Eclipsa de Lună din 26 mai cade în Casa relațiilor și a angajamentelor Gemenilor. Identic și Eclipsa de Soare din 4 decembrie. Ambele fenomene astrologice aduc un aport energetic imens pentru consolidarea relațiilor Gemenilor, pentru începerea unor noi relații amoroase sau de afaceri sau de prietenie. De asemenea, ajută și la eliminarea blocajelor din relațiile nativilor. Neptun tranzitează Casa carierei profesionale a Gemenilor în 2021. Nativii se pot simți nesiguri în privința atingerii obiectivelor propuse pentru 2021. Intuiția Gemenilor va deveni mai puternică, dacă Gemenii se vor ghida după ea. Jupiter ajută și el pe plan profesional, mai ales în perioada mai-iulie. Marte va tranzita Casa banilor Gemenilor în perioada aprilie-iunie. Nativii vor fi mai motivați să câștige mai mulți bani.

Rac

Marte îi ajută pe Raci în perioada august-septembrie să se concentreze asupra ideilor lor, asupra planurilor de viitor. Îi ajută să fie mai deschiși la nou, să devină mai atrăgători și mai curioși. Racii să acorde mai multă atenție subconștientului în perioada martie-aprilie. Marte tranzitează Casa subconștientului în acea perioadă. Nativii își pot explora problemele și dorințele subconștiente, pot renunța la balastul emoțional și informațional acumulat în timp. Este o perioadă bună pentru o curățenie mentală. Pluton tranzitează Casa relațiilor și a angajamentelor în 2021. Intimitatea devine foarte importantă pentru nativi, deoarece Saturn și Jupiter tranzitează Casa care se ocupă de aspectele intime-viața privată, sexualitate.

Leu

În 2021, Leii devin mai serioși în legătură cu relațiile lor de dragoste, datorită lui Saturn care tranzitează Casa relațiilor nativilor. Iar Jupiter întărește acest aspect. Leii ar trebui să se focuseze pe relațiile cu influențe sănătoase din viața lor. Neptun se află în Casa intimității tot anul. Conexiunea spirituală și emoțională cu un partener devin aspecte importante ale intimității fizice. Legăturile ocazionale nu vor mai avea același impact asupra Leilor ca în 2020, când Neptun se afla în Pești. Uranus rămâne în Casa carierei. Leii vor simți că este timpul să schimbe lucrurile, să se focuseze asupra altor obiective, care îi vor scoate din zona de confort.

Fecioară

Pluton tranzitează Casa amorului Fecioarelor pe întreg anul 2021. Nativii pot lua aspectele dragostei mai în serios. Aceasta înseamnă că, nativii nu se vor implica într-o relație cu oricine. Fecioarele vor arăta angajament și pasiune. Neptun tranzitează Casa relațiilor în 2021, iar acest aspect face ca relația lor existentă sau una nouă să aibă o legătură spirituală importantă. Ultimul retrograd al lui Mercur din 2021 cade în Casa banilor Fecioarelor în perioada septembrie-octombrie. Acest aspect poate aduce cheltuieli neașteptate și nesiguranță financiară. Sunt doar iluzii, iar nativii trebuie să fie raționali cu banii în acea perioadă. În iunie-iulie, Marte luminează Casa subconștientului Fecioarelor. Nativii își vor putea dezvolta comunicarea cu subconștientul lor.

Balanță

Uranus tranzitează Casa aspectelor intime ale Balanțelor în 2021. Marte este alături de Uranus în această Casă în perioada ianuarie-februarie. Acum au nativii ocazii de a-și îmbunătăți legăturile emoționale.

Saturn tranzitează în 2021 Casa dragostei Balanțelor. Iar Jupiter este alături de Saturn în cea mai mare parte a anului. Balanțele se pot concentra acum mult mai serios asupra relațiilor lor de iubire. Vor observa că au ratat numeroase semnale din partea partenerului lor. Marte tranzitează Casa carierei Balanțelor în perioada aprilie-iunie. Vor deveni mult mai ambițioși, pentru a reuși pe plan profesional. Nativii au mari șanse să dea lovitura pe plan profesional, descoperind ceva deosebit în domeniul lor de activitate.

Scorpion

Neptun rămâne în Casa iubirii adevărate a Scorpionilor în 2021. Jupiter se alătură lui Neptun în perioada mai- iulie. Nativii vor fi mai deschiși spre romantism și dragoste și se vor concentra asupra relațiilor de dragoste în care simt o legătură spirituală. Uranus rămâne în Casa relațiilor și a angajamentelor în 2021. Nativii pot experimenta schimbări, se pot atașa de oameni noi care au apărut în viața lor. Marte și Uranus tranzitează Casa dragostei Scorpionilor în perioada ianuarie-februarie. Marte va tranzita Casa carierei profesionale în perioada iunie-iulie. Acest aspect va crește ambiția nativilor de a reuși și de a face progrese. Este o perioadă bună pentru a face planuri pe termen lung.

Săgetător

Eclipsa de Soare din 10 iunie (vizibilă și din România) cade în Casa relațiilor Săgetătorilor. Aceștia vor avea de lucru la problemele de relație și angajament. Mai ales la îmbunătățirea acestora. Vor relua legături cu oamenii din trecutul lor. Marte se află în Casa intimității nativilor în perioada aprilie-iunie. Acest aspect va crește intensitatea și pasiunea în relațiile Săgetătorilor.

Uranus tranzitează Casa muncii, a lucrului, întreg anul 2021. Acest aspect îi poate determina pe nativi să facă schimbări în mediul lor de activitate, privind personalul sau munca în sine. Dacă nu iubesc munca pe care o fac, vor căuta ceva diferit. Dacă iubesc ce fac, Săgetătorii vor descoperi modalități de a fi mai productivi.

Capricorn

Marte și Uranus tranzitează Casa dragostei Capricornilor în februarie. Acest crește energia nativilor și aceștia vor dori să împărtășească iubirea lor cu cei apropiați. Capricornii vor fi deopotrivă romantici și generoși. Eclipsă de Lună din 19 noiembrie cade în Casa dragostei Capricornilor, accentuând latura romantică a nativilor. Anul 2021 poate (aproape sigur) fi un an important profesional pentru nativi. Retrogradele lui Mercur au impact asupra domeniilor profesionale ale vieții nativilor. Mercur retrogradează în Casa banilor Capricornilor în februarie. Neptun tranzitează Casa care influențează mintea nativilor. Ei sunt atrași de latura spirituală și vor căuta să își dezvolte intuiția. Creativitatea și carisma Capricornilor sunt peste medie.

Vărsător

Mercur va retrograda în Casa dragostei Vărsătorilor în iunie. De menționat că pe 10 iunie are loc și o Eclipsă de Soare în Casa iubirii Vărsătorilor. Problemele în dragoste pot fi expuse, Vărsătorii vor întâmpina provocări în relațiile lor de iubire. O zonă în care Vărsătorii au de lucru. Iubirile vechi pot reveni în viața nativilor din Vărsător. Dacă nativii se află într-o relație, trebuie să depună eforturi pentru a reaprinde scânteia.

Neptun tranzitează Casa banilor Vărsătorilor în 2021. Nativii pot continua să se folosească banii în moduri care îi ajută pe ceilalți sau să se dezvolte pe plan spiritual. Mulți dintre Vărsători vor fi mai detașați de planul material în 2021. Se vor concentra mai mult asupra experiențelor spirituale.

Pești

Marte va tranzita Casa iubirii Peștilor în perioada aprilie-iunie. Acest aspect va spori dorința de afecțiune a nativilor, aceștia vor deveni mai romantici. Peștii care nu se află într-o relație vor prefera să păstreze lucrurile așa pentru a mai încerca „marea cu degetul”. Eclipsa de Lună din 26 mai îi ajută pe Pești să realizeze progrese importante în viața lor. Printre recompense se află și recunoașterea pentru ceea ce au făcut nativii. Marte tranzitează Casa mentală a Peștilor până în februarie, iar energia lor mentală va crește. Saturn tranzitează Casa subconștientului Peștilor în 2021. Jupiter o va susține pe Saturn în acest demers mare parte din 2021. Peștii au acum posibilitatea să-și înțeleagă motivațiile, problemele și dorințele lor interioare.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *