Liberalii de la Grințieș stabilesc majoritatea în Consiliul Județean

Meciul pentru alegerea adjuncților lui Arsene la Consilul Județean pare să se fi apropiat de fluierul final. Alegerea unui viceprimar la Grințieș din partea Pro România era parte a unei înțelegeri făcute între Partidul Național Liberal și formațiunea coordonată încă de Liviu Harbuz. Ședința de alegere a viceprimarului a avut loc astăzi și, deloc surprinzător, deoarece același lucru s-a mai întâmplat și în alte cazuri, cei din PNL au propus un candidat propriu iar candidatul Pro România a ieșit la vot cu voturile celor de la Partidul Social Democrat!

În aceste condiții este mai mult decât probabil că aripa Pro România care dorește o alianță cu Ionel Arsene va avea câștig de cauză. Rămâne de văzut care va fi poziția adoptată de Liviu Harbuz, în condițiile în care el a garantat valabilitatea înțelegerii/protocolului cu PNL și USR PLUS.

În privința Consiliului Județean, în acest moment lucrurile par lămurite, doi consilieri județeni Pro România sunt fideli înțelegerii cu PSD, al treilea, Cătălin Chiței probabil va fi forțat cumva să adopte o poziție asemănătoare. În aceste condiții, speranțele liberalilor și useris-plusiștilor se îndreptă spre mult hulitul în trecut Laurențiu Dulamă, care, brusc, a devenit frecventabil și un om cu care se poate discuta. Mai ales că el a părăsit ședința trecută lăsându-l fără replică pe Ionel Arsene, fără a avea vreo înțelegere cu nimeni. (V.B.)

One comment

  • Samael

    ianuarie 26, 2021 at 8:41 pm

    Mai ai har, buz? 🙂 Demisia sau reevaluarea lui Arsene?

    Răspuns

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *