Video. O nouă încercare de a pune piedici predării istoriei în școală, explicată de profesorul Emanuel Bălan

Atacul la identitatea națională, promovat de obscuri specialiști în învățământ, prin încercări repetate de a sluți istoria națională și, în special, de a pune piedici în predarea ei într-un regim normal, se află la un nou episod. După ce acum câțiva ani au încercat să scadă numărul orelor de istorie în ciclul gimnazial, a venit rândul celui liceal. De data aceasta atacul este mult mai perfid, ar urma, în anumite scenarii, ca orele de istorie și geografie să se contopească și să fie predate de același profesor. O reacție avizată din Neamț vine din partea profesorului Emanuel Bălan de la Liceul ”Vasile Conta” din Târgu Neamț, unde predă istoria și este și director adjunct. (M.N.)

 

1 COMENTARIU

  1. Bine că cei mici studiază limbi străine încă din grădiniță. Bine că din școala primară se face EDUCAȚIE CIVICĂ (din care oricum nu înțeleg mare lucru). Bine că aritmetica din clasele 1-4 a devenit matematică de liceu.
    Uite așa pregătim marfa pentru export.
    Occidentalii au nevoie de sclavi. Se duce un tânăr cu școală la cules de sparanghel sau la șters la fund bătrânii vestului?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.