Horoscop 25 februarie-3 martie

Marte intră în Gemeni pe 3 martie, generând entuziasm intelectual și pofta de a învăța ceva nou. Luna Nouă din Pești are loc pe 13 martie, iar Mercur intră în Pești câteva zile mai târziu, pe 15 martie. În general, aceste aspecte scot la suprafață înclinațiile artistice, muzicale și poetice ale nativilor tuturor zodiilor.

 

Berbec

Luna Plină din 27 februarie cade în Fecioară. Acest aspect ar putea conduce către unul din două rezultate. Primul implică sănătate și fitness. Berbecii care așteaptă în această perioadă rezultatele testelor de sănătate, vor avea o surpriză plăcută. Analizele se vor dovedi mai bune decât se simt acum nativii. Al doilea se referă la faptul că Luna Plină luminează Casa sarcinilor de lucru. Aflată aici, Luna Plină aduce Berbecilor șanse de promovare la locul de muncă, mai ales datorită fineții cu care nativii rezolvă ceea ce au în fișa postului. Cu toate acestea, adevărata recunoaștere a meritelor Berbecilor pentru ce lucrează acum va veni prin iunie-iulie, chiar la început de 2022. Se petrec foarte multe lucruri simultan, pe diferite nivele.

Taur

Uranus în Taur aduce nativilor eliberare, schimbare și începuturi curajoase. Luna Plină care răsare pe 27 februarie îi fac pe nativii din Taur să se simtă norocoși ca niște spiriduși. Această Lună Plină din Fecioară este fantastică pentru viața emoțională a Taurilor, deoarece luminează Casa iubirii adevărate a nativilor. Taurii pot primi o propunere surpriză de la persoana cu care au o relație serioasă. Este singura Lună Plină în Casa iubirii adevărate din acest an. Taurii trebuie să profite de acest aspect și să se bucure în doi cât pot de mult. Această Lună Plină ar putea aduce vești despre concepția unui copil.

Gemeni

Pe 27 februarie, Lună Plină în Fecioară, luminează Casa casei și a familiei nativilor din Gemeni. Aceste conjuncturi favorizează mutarea într-o nouă locuință, realizarea unui proiect de decorare a casei sau a firmei. Uranus susține aceste demersuri, iar Gemenii dacă au ceva bani de cheltuit în acest sens, să treacă la treabă. Mercur a intrat în mișcare directă și aduce știri plăcute din partea familiei nativilor. Gemenii care lucrează acum la un proiect care are legătură cu comunicarea, vor avea succes. Să fie atenți, deoarece proiectul va fi foarte vizionat.

Rac

Luna Plină cade în Fecioară pe 27 februarie. Efectele acestei Luni vor ajunge până la început de martie, atât este de puternică. Ceea ce este în avantajul nativilor este faptul că astrele îi ajută să ajungă la o concluzie și să finalizeze o mulțime de discuții la începutul lunii martie. Cei mai mulți dintre nativii din Rac simt nevoia de a călători sub lumina acestei Luni Pline. Aici intervine și perioada prelungită de carantină la care am fost toți supuși.

Sublimarea dorinței de a călători, de a vizita lumea, de a te întâlni cu alte persoane, poate deveni foarte frustrantă. Trebuie găsite metode de împlinire sufletească.

Leu

Discuțiile legate de bani i-au afectat pe nativii din Leu în ultima perioadă. Luna Plină din 27 februarie ar putea duce la încheierea acestei etape critice a discuțiilor financiare. Odată cu trecerea în mișcare directă a lui Mercur, din 20 februarie, Leii vor descoperi soluții, vor avea idei pentru a face ca planurile lor financiare să cadă în picioare. Luna Plină din 27 februarie le poate aduce nativilor o vânzare, o afacere sau un mijloc de a-și lărgi veniturile. În martie, presiunea pe care au simțit-o nativii în februarie vis-a-vis de cariera lor, va începe să crească, pe măsură ce Marte va intra în Gemeni.

Fecioară

Lună Plină din 27 februarie cade în Fecioară. Nativii din Fecioară se bucură și de prezența lui Venus în Pești. Iar Soarele luminează Casa parteneriatelor, secțiunea „îndrăgostiți”. Sunt vizați acei dintre nativi care se află într-o relație și care doresc să o oficializeze. Chiar dacă frigul scade romantismul, astrele îi înfierbântă pe nativii din Fecioară. Perioada de final de februarie și început de martie va fi plină de surprize plăcute. Profesional, Fecioarele au tendința de a se avânta în zone care îi solicită foarte mult. Ar fi recomandat să reziste acestor tentații momentan.

Balanță

Odihnă, intimitate sunt doar două activități de relaxare pe care le aduce Luna Plină din 27 februarie. Somnul este un răsfăț pentru Balanțe, iar astrele recomandă nativilor să doarmă mai mult. Iar dacă le este foame, să comande ceva exotic, pentru a nu fi nevoiți să gătească. Luna Plină luminează Casa subconștientului, a secretelor nativilor din Balanță. Rezistența nativilor este acum la minim. Dacă nativii au copii mici, aceștia pot fi lăsați în grija bunicilor pentru două zile. Nativii ar trebui să-și ia măsuri suplimentare de precauție. Casa a subconștientului favorizează în acest context, creare de legături ale nativilor cu personalul medical. Nu este momentul!

Scorpion

Luna Plină din 27 februarie cade în Fecioară. Este conjunctura astrologică care aduce distracția acasă la nativii din Scorpion. Foarte posibil ca aceștia să primească vizita fraților, surorilor sau a altor rude. Frustrările apar datorită restricțiilor impuse de pandemie, de purtarea măștii, de viața actuală, în general. Unii dintre nativi pot organiza un eveniment virtual în scopuri caritabile. Ajutorarea celorlalți face parte din misiunea tuturor oamenilor, în aceste condiții de pandemie. Mercur se află în mișcare directă. Comunicarea Scorpionilor poate avea de suferit datorită dorinței nativilor de a transmite cât mai multe informații.

Săgetător

Cariera nativilor din Săgetător va atinge un punct de maxim în acest an. Și aceasta, datorită Lunii Pline din 27 februarie care luminează zodia Fecioarei. Uranus tranzitează zodia Taurului, dar și Casa proiectelor zilnice. Săgetătorii se bucură mai multe zile de Luna Plină care activează Casa premiilor și a onorurilor nativilor. Este singura Lună Plină din acest an care se află în Casa premiilor. Așa că, Săgetătorii au motive de sărbătoare și oportunități de recunoaștere a succeselor în carieră. Starea de sănătate este mai bună decât de obicei.

Capricorn

Luna Plină cade în Fecioară pe 27 februarie. Este un moment happy pentru toți nativii din Capricorn. Aceștia simt cu toată ființa să plece în deplasări mai lungi, împotriva sfaturilor medicilor. Dar, este și o perioadă optimă pentru planificarea unor călătorii peste un an sau doi. Uranus este planeta dominantă în această perioadă. Orice veste pe care o primesc acum nativii va deveni incitantă și plină de surprize. Imaginea Capricornilor va fi mult îmbunătățită de apariția Lunii Pline. Cei are studiază și au de susținut lucrarea finală, vor avea succes.

Vărsător

Uranus este guvernatorul zodiei Vărsător. Uranus se răsfrânge armonios asupra Lunii Pline din 27 februarie, care luminează zodia Fecioarei. Această Lună Plină vine cu promisiuni financiare pentru nativii din Vărsător. Chiar mai mulți decât au nevoie acum nativii. În acest fel vor fi acoperite anumite cheltuieli viitoare. Acești bani nu trebuie cheltuiți toți acum. Fascicolul puternic de la Uranus către Soare, va apropia mai mult pe Vărsători de partenerul lor. Împreună vor înfrunta viitorul cu un puternic sentiment de optimism. Încrederea dintre parteneri va rezolva foarte multe probleme.

Pești

Partenerul de căsătorie al Peștilor este pe primul loc sub această Lună Plină din 27 februarie. Se pare că partenerul nativilor pregătește o surpriză pentru ei. Aspect favorizat de către Uranus aflat în Taur, care comunică cu Luna Plină. Partenerul nativilor îi poate surprinde cu o călătorie rapidă cu mașina în week-end-ul 27-28 februarie. Luna Plină din 27 februarie poate aduce și vești de la sora sau de la fratele nativilor din Pești. Aceste vești se înscriu în categoria „neașteptate și foarte fericite”. Casa comunicării nativilor din Pești este vizitată de Uranus în această perioadă.

*Material apărut în paginile ziarului Mesagerul de Neamț, nr. 479, săptămâna 25 februarie – 3 martie.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *