Noutate. Târgu Neamţ: Centru medical de stomatologie şi recuperare medicală

De curând, la Târgu Neamţ s-a deschis Centrul medical „Adin Victor”, o investiţie privată modernă ce va veni cu siguranţă în sprijinul locuitorilor din zonă.

Noul centru medical este dotat cu trei cabinete, unul de stomatologie, unul de fizioterapie şi unul de kinetoterapie.

Cabinetul de stomatologie oferă o gamă variată de servicii, cum ar fi: stomatologie generală, implantologie, chirurgie dento-alveolară, protetică dentară, endodonţie, ortodonţie, estetică dentară şi parodontologie.

Cabinetul de fizioterapie se adresează celor care-şi doresc electroterapie, iar cabinetul de kinetoterapie oferă servicii de masaj limfatic, masaj somatic şi masaj de relaxare.

Pe lângă dotările cu aparatură de ultimă generaţie ale celor două cabinete administratării centrului medical au pus accesnt şi pe resursa umană şi profesională a personalului medical. Astfel, dacă la cabinetul de stomatologie au fost angajaţi doi medici renumiţi din Iaşi, la cabinetul de recuperare medicală au fost angajaţi doi kinetoterapeuţi cu experienţă şi un fizioterapeut cu ani de experienţă de la staţiunea Bălţăteşti.

Noul centru medical se află situat pe str. Calistrat Hogaş, nr. 2 (deasupra clădirii Cinema „Ozana”). Intrarea se face prin spate, prin gang-ul lateral clădirii.

Programul de lucru este de luni până sâmbătă, în intervalul orar 9-18.

Pentru programări sunaţi la numărul de telefon: 0748 991 368.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.