Prima reacție a lui Mugur Cozmanciuc: ”Nu am săvârșit nicio infracțiune. Sunt NEVINOVAT”.

La puțin timp după apariția comunicatului DNA prin care era trimis în judecată pentru trafic de influență, alături de fostul prefect și președinte al Consiliului Județen Neamț, Vlad Marcoci, deputatul Mugur Cozmanciuc a avut o primă reacție:
Am luat la cunoștință CU SURPRINDERE, din comunicatul de presă, că procurorii DNA – Serviciul teritorial Bacău – au dispus trimiterea mea în judecată pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de influență.
Nu am săvârșit nicio infracțiune. Sunt NEVINOVAT.
Nu comentez mai multe, dar vreau să reamintesc că ”această etapă a procesului penal reprezintă, conform Codului de procedură penală, finalizarea anchetei penale și trimiterea rechizitoriului la instanță spre judecare, situație care nu poate să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție”. Mai înțeleg că abia de acum primesc șansa reală de a mă apăra.„

1 COMENTARIU

  1. Lui Comanciuc si Alexe le scriu postarile aceeasi persoana. Nevinovati, victime, DNA-ul e neprofesionist. Pacat ca nimeni nu-l crede. Mai ales cand se face ca nu stia urmatorul pas procedural, de trimitere in judecata, pe care procurorii il transmit si inculpatilor. Iar inainte de trimiterea in judecata sunt audiati in mod repetat si li se prezinta probele. Cat despre Inalta Curte…mai bine iti dai demisia din Parlament, Mugurel, ca sa fii judecat de un Tribunal de rand, iar pentru asta te poate ajuta prietenul tau Arsene.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.