Școala ”offline” la Girov: un șofer de camion a rupt cablurile de internet

Copiii din comuna Girov s-au bucurat de o minivacanță neașteptată ieri și astăzi, 23 februarie, după ce un șofer de camion le-a făcut o bucurie. Omul n-a evaluat corect înălțimea autovehicului și, când a vrut să intre în curtea unei societăți comerciale, a agățat cablurile de internet. Un stâlp vechi, din lemn, a cedat, cablurile s-au rupt și a început ”distracția”. Cineva a sunat la 112 și a anunțat că drumul național este blocat sperând, probabil, că astfel echipele de intervenție se vor mișca mai repede. S-a înșelat.

S-a lucrat și ieri, se lucrează și astăzi”, ne-a declarat Vasile Ciubotaru, primarul de Girov. ”A fost un incident cu un autocamion, undeva între intersecția care duce spre han și stația peco de la Girov. Cineva a dat telefon la 112 că sunt stâlpii căzuți în drum, dar nu erau pe carosabil. Un stâlp a căzut, într-adevăr, dar n-a fost traficul blocat, n-au fost alte probleme”.

Din punctul de vedere al părinților, care s-au lamentat pe Facebook că nu este internet de ieri și copiii nu pot participa la orele online, isprava șoferului de camion a fost o problemă. Rezolvabilă. Primarul ne-a asigurat că în această după-amiază, lucrările de reparații se vor încheia.

C.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.