Ziua Îndrăgostiților este luminată de Luna Nouă aflată în Berbec


Ziua de 14 februarie, Ziua Îndrăgostiților, este printre cele mai distractive zile din 2021. Până la 14 februarie, Luna Nouă ajunge în Berbec, iar Venus și Jupiter își vor disputa influența asupra Zilei Îndrăgostiților. Se recomandă fiecăruia să depună eforturi pentru ca această zi să rămână memorabilă. Îndrăgostiți sau nu, fiecare dintre noi poate trăi acest sentiment măcar câteva ore alături de persoana cu care își împarte viața, gătind ceva deosebit, realizând un desert de ciocolată și degustându-l la lumina lumânărilor.


Berbec

În timpul Lunii Noi extraordinare din 11 februarie, cel puțin șase din zece corpuri cerești se adună în Vărsător. Casa speranțelor și a dorințelor Berbecilor este inundată la propriu de aceste planete. Soarele, Mercur, Venus, Jupiter și Saturn sunt doar câteva din corpurile cerești, mai importante, care induc acum bucurie nativilor din Berbec. Casa bucuriei, așa era denumită de astrologii antici ceea ce denumim astăzi Casa speranțelor și a dorințelor. Planetele din Vărsător tind să aducă vești excepțional de bune Berbecului.

Taur

Luna Nouă din 11 februarie, însoțită de un anturaj select format din Soare, Venus, Mercur, Saturn și Jupiter, intră în Semnul de aer al Vărsătorului. Toate aceste planete vor umple Casa onorurilor și a premiilor nativilor din Taur. O Lună Nouă aduce oportunități noi imediat după sosire. Astfel că, Taurii, să fie cu ochii în patru după data de 11 februarie, cel puțin două săptămâni. Această oportunitate îi va conduce probabil într-un tărâm nou și le va oferi și o șansă de a câștiga bani buni.

Gemeni

Luna Nouă din 11 februarie cade în Vărsător. Această Lună Nouă va reîmprospăta unul sau mai multe dintre interesele nativilor din Gemeni. Această Lună Nouă luminează Casa intelectualității, a relațiilor internaționale, a filosofiei Gemenilor. Întregul anturaj de planete al Lunii Noi va intra odată cu Luna în Vărsător: Venus, Mercur, Jupiter și Saturn. O aliniere a acestor planete este rară. Gemenii au parte de o zi a îndrăgostiților deosebită. Chiar dacă sunt activate alte aspecte ale personalității umane, sensibilitatea de care vor da dovadă nativii pe 14 februarie va fi memorabilă.

Rac

Discuțiile inițiate de Raci privind împărțirea echitabilă a proprietății de la sfârșitul unei căsătorii sau a unei afaceri, ar trebui să le aducă profit maxim. Luna Nouă din 11 februarie luminează unghiul frumos format de Uranus și Saturn. Venus și Jupiter scot la suprafață câteva surprize, pe care viitorul partener al Racilor le pregătesc de pe acum. Mercur este retrograd în Vărsător, deci există șansa ca Racii să trimită un raport financiar care să conțină erori. Este vital ca un contabil să pregătească acest raport.

Leu

Luna Nouă din 11 februarie luminează Casa parteneriatelor nativilor din Leu. Aceste condiții astrologice pot fi fructificate de către nativi pentru un nou început în relația actuală, indiferent dacă este romantică sau de afaceri. Unii dintre nativi ar putea primi o cerere în căsătorie sau să realizeze un parteneriat cu cineva care îi va propulsa departe pe plan profesional. Această colaborare marchează un moment important în viața nativilor din Leu. Aceștia vor conștientiza faptul că a avea un partener poate fi un lucru bun în viață. Există și riscul ca o persoană apropiată în afaceri să dorească să le fure o parte din sursele de venituri Leilor.

Fecioară

Luna nouă din 11 februarie în Vărsător deschide un nou portal de afaceri pentru nativii din Fecioară. Nativii care nu mai lucrează, vor avea intuiția și voința de a deschide o afacere proprie. Dacă sunt angajați, vor fi desemnați să lucreze la cele mai promițătoare proiecte. Toată lumea e de acord că Fecioarele excelează acum în domeniul lor profesional. Toate se petrec datorită faptului că Soarele, Luna Nouă, planeta fericirii, Venus, planeta comunicării Mercur, astrul profesor Saturn și planeta benefică, Jupiter, tranzitează Casa proiectelor de lucru a Fecioarelor.

Balanță

Casa dragostei adevărate a nativilor din Balanță este locul unde se întâlnesc cele mai puternice planete în perioada 10-13 februarie. Luna Nouă din 11 februarie, însoțită de Soare, Venus, Mercur, planeta știrilor, Saturn, planeta profesor și Jupiter, planeta șanselor pozitive. Nativii din Balanță care sunt singuri au ocazii nenumărate de a cunoaște pe cineva cu care să-și împartă viața. Pe măsură ce Jupiter se deplasează în horoscopul Balanței, fiecare dintre nativii zodiei vor avea ocazia în 2021 să-și descopere dragostea adevărată. Iar odată descoperită dragostea, lucrurile se vor dezvolta frumos.

Scorpion

Luna nouă din 11 februarie cade în Vărsător. Acest aspect astrologic va declanșa o mulțime de activități în Casa familiei Scorpionilor. Luna Nouă ajunge în această Casă împreună cu mai multe planete. Chiar înainte de Ziua Îndrăgostiților, Venus se aliniază perfect cu Jupiter, iar efectele sale vor fi în continuare deosebite. Este cel mai frumos și mai rar aspect care s-a petrecut în ultimii ani de Ziua Îndrăgostiților. Scorpionii nu au de făcut decât să cumpere lumânări, flori, petale de trandafir,  șampanie. Iar cina să o gătească împreuna cu iubitul/iubita lor.

Săgetător

Casa comunicării nativilor din Săgetător este luminată de Luna Nouă din 11 februarie, care cade în Vărsător. Soarele, Venus, Mercur, Jupiter și Saturn, ajung pe rând în Vărsător, imediat după Luna Nouă. Adică, se condensează foarte multă energie în Casa comunicării Săgetătorilor. Acum, tot ceea ce pronunță sau scriu nativii ajunge la urechile destinatarilor. Jupiter este în favoarea nativilor, Saturn aduce seriozitate în atingerea obiectivelor. Săgetătorii sunt dispuși să lucreze din greu și să sacrifice alte lucruri pentru a ajunge acolo unde și-au propus.

Capricorn

Accentul cade pe bani, cu cât Luna Nouă își conturează faza și intră în Vărsător pe 11 februarie. Orice Lună Nouă deschide un portal de energie pentru o perioadă de săptămâni. Faptul că Soarele, dătător de viață și putere, împreună cu Saturn, Venus, Jupiter și Mercur, tranzitează împreună Casa veniturilor nativilor din Capricorn în aceeași perioadă, reprezintă unul dintre momentele rare financiare ale nativilor.

A face bani este acum un obiectiv serios în această perioadă de la jumătatea lui februarie. Saturn aduce disciplină și fermitate în atingerea acestui obiectiv.

Vărsător

Luna Nouă apare pe 11 februarie în Vărsător. Majoritatea nativilor din Vărsător vor fi transportați în locuri în care vor avea numeroase posibilități de a alege. Alegeri privind viața proprie, alegeri privind unde vor dori să trăiască în următorii ani, alegeri privind tipul de job pe care doresc să-l practice. Pare frumos, dar libertatea poate fi câteodată o mare provocare. Soarele, Venus, Mercur, Jupiter și Saturn însoțesc periplul Lunii Noi prin Vărsător. O cantitate uriașă de energie „plouă” pe nativi. Vor ști aceștia ce să facă cu ea?

Pești

Venus, în calitate de conducător al Casei banilor altor persoane, sugerează că este posibil ca Peștii să primească un cec generos pe 11 februarie sau câteva zile după. Luna Nouă cade în Vărsător pe 11, dar nu este singură în această zodie. Jupiter, recunoscut pentru reputația pentru excelență, tranzitează Casa premiilor și a onorurilor Peștilor. Starea financiară a Peștilor pare să fie în creștere în februarie. Jupiter în Vărsător este aliniat cu armonia lui Venus, tot în Vărsător. Peștii vor petrece timp de calitate împreună cu iubitul/iubita lor de Ziua Îndrăgostiților.

*Material apărut în paginile ziarului Mesagerul de Neamț, nr. 477, săptămâna 11-17 februarie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.