Alin Lehăduş – suspendat de drept, consilier onorific al primarului

Pentru binele comunității se găsesc oricând soluții în administrația pietreană. Fostul viceprimar de Piatra Neamţ, Alin Ştefan Lehăduş, suspendat de drept după acțiunea inițiată de prefectul George Lazăr, rămâne în continuare alături de primarul Andrei Carabelea și problemele din primăria Piatra Neamț. Modalitatea găsită este aceea de voluntar, în postură de consilier onorific. Concret, chiar dacă nu mai are atribuţii de vice, îl ajută pe primarul Carabelea în diferite chestiuni.

“Alin Lehăduş nu mai are atribuţii de viceprimar, a fost suspendat. Dar, mă ajută în continuare în calitate de consilier onorific al primarului. Chiar acum câteva minute am discutat pe două subiecte, un plan de funcţionare a ştrandului municipal şi să punem pe hârtie o strategie privitoare la locuri de parcare. Ne-am setat câteva activităţi împreună, evident în echipă cu alte persoane“, a declarat primarul Andrei Carabelea.

În felul acesta Alin Lehăduș va avea o dublă calitate, de consilier local și consilier onorific al primarului.

Angela Croitoru

One comment

  • Samael

    martie 22, 2021 at 12:28 pm

    Pat și patașon: un primar fără nicio experiență în administrație consiliat de un nimeni cu CV gol! Ăștia păstoresc oile care au votat fără să-și folosească un dram de creier… Oricum, trebuie să recunoaștem că soțul notăriței, cel care locuiește în Alexandru cel Bun dar se vrea Vice de Piatra, are un singur defect: nu are nicio calitate! În rest, numai de bine 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *