Dragoste la sfârșit de Martie


Cu Marte în Gemeni și Saturn în Vărsător, această Lună Plină din Balanță va crea un trigon astrologic luminos. Acest trigon format din Luna Plină, Marte și Saturn este denumit Mare Trin. Acesta este un eveniment rar și special, care generează armonie și fericire.


Berbec

Pe 28 martie, Luna Plină cade în Balanță. Oferă căldură sufletească, dar și încheierea unei relații de dragoste sau de afaceri. Berbecii care se află într-o relație amoroasă, au mari șanse să se logodească. Să ne amintim că zodia Balanței se află acum în Casa căsătoriei. Saturn trimite daruri de longevitate, adică dragoste și angajament pe perioadă îndelungată. Momentul pentru dragoste, indiferent de starea civilă a nativilor, este 28 martie ± 4 zile. Marte tranzitează zodia Gemeni și se află în poziția ideală pentru a crește puterile lui Venus. Totul indică armonie.

Taur

Efectele Lunii Pline din 28 martie, care cade în Balanță, vor fi simțite de către nativii din Taur abia după  zile. Chiar pe 1 aprilie. Din punct de vedere al veniturilor, Taurii sunt privilegiați la sfârșit de martie. Luna Plină din 28 este foarte prietenoasă cu Marte, care tranzitează Casa  veniturilor câștigate a Taurilor. Saturn tranzitează Casa reputației la sfârșit de martie. Chiar dacă Lună Plină îi îndepărtează pe nativi de dragoste și distracție, le vor aduce acestora o mare satisfacție. Poate fi vorba despre bani, despre recunoașterea meritelor, despre un nou job care să-i împlinească pe Tauri.

Gemeni

Lună Plină cade în Balanță pe 28 martie. Această Lună Plină luminează Casa iubirii adevărate, a copiilor, a distracție a Gemenilor. Aceste trăiri pozitive se vor amplifica armonios în sufletul Gemenilor. De amintit că Marte se află în Gemeni, în Casa personalității. Marte se va asigura ca Gemenii să lumineze tot ce se află în jurul lor. Luna Plină ajunge și la Saturn, oferind stabilitate unei promisiuni sau decizii pe care nativii le pot lua acum. Pandemia nu s-a terminat, restricțiile de călătorie sunt încă în vigoare. Nativii care doresc să călătorească pot găsi totuși niște portițe în sistem. Atenție la Covid!

Rac

Casa și/sau familia Racilor este pe punctul de a oferi nativilor satisfacții maxime. Luna Plină din 28 martie cade în Balanță. Această Lună Plină este una dintre cele mai bune ale anului. Casa familiei și a locuinței Racilor este luminată de Luna Plină. Ceva minunat se va petrece în această zonă a vieții nativilor. Cel mai greu aspect cu care se confruntă nativii în această perioadă este confuzia. Se poate manifesta în multe feluri. Racii au de partea lor pe Saturn care îi ajută să-și găsească calea.

Leu

Luna Plină din 28 martie oferă cadouri Leilor aflați într-o relație amoroasă. Astfel, nativii aflați într-o relație sunt favorizați de Saturn aflat în Vărsător și care se opune Soarelui. Leii vor învăța în acest an cum să își consolideze relația amoroasă dincolo de sex și atracție. Căsătoria are privilegii și responsabilități, așa că Leii vor explora ambele domenii în lunile următoare. Dar, fiecare nativ are șansa de a descoperi o persoană potrivită lui și se poate bucura de dragoste. Venus zâmbește din Berbec Leilor până pe 14 aprilie.

Fecioară

Luna Plină din 28 martie luminează Casa veniturilor nativilor din Fecioară. Nativii se pot aștepta la o creștere a veniturilor. Dar, Fecioarele să nu se aștepte să câștige la loto sau la pariuri. Luna Plină din Balanță primește ajutorul de la Marte aflat în Gemeni și de la Saturn aflat în Vărsător. Acest aspect indică apariția unui trigon. Acest tip de trigon astrologic indică o armonie supremă, totul fiind în legătură cu reputația și performanța profesională.

Saturn se află în Casa lucrului de zi cu zi a nativilor din Fecioară.

Balanță

Venus se joacă cu Soarele în Casa angajamentelor nativilor din Balanță. Soarele și Venus vor face relația cu soțul/soția sau iubita nativilor să devină stabilă și mătăsoasă. Luna Plină cade în Balanță pe 28 martie. Nativii se pot gândi să facă o călătorie într-o locație privată, la o distanță mai mare de casă. Cei care nu pot pleca, pot organiza o cină romantică. Aceasta se va dovedi veselă și relaxantă. Saturn indică stabilitate și confort relației Balanțelor. Saturn se află în prezent în Casa romantismului nativilor din Balanță.

Scorpion

Această Lună Plină din 28 martie luminează Casa surprizelor și a intimității nativilor din Scorpion. Cei mai mulți dintre nativi au nevoie de odihnă și relaxare în această perioadă. Scorpionii care lucrează la un proiect confidențial au ocazia de a-l finaliza. Această Lună Plină poate determina nativii să interacționeze cu personalul medical. Cei care se vaccinează sau își fac controlul medical acum, vor avea rezultate bune. Marte în Gemeni tranzitează Casa banilor altor persoane. Scorpionii vor primi vești bune despre un apartament sau o casă nouă, un credit ipotecar, un împrumut sau bani care le vin de la familie.

 Săgetător

Saturn aduce binecuvântări sub lumina Lunii Pline din 28 martie. Acesta este un moment ideal pentru a semna un contract de închiriere, pentru a vinde o casă sau pentru a semna o afacere sau un contract. Unii dintre nativi vor avea parte de interacțiune cu sora, fratele sau vărul. Vor face ceva special în familie. Împreună cu Luna Plină, Marte și Saturn vor crea un trigon deosebit. Luna Plină din 28 martie demonstrează că visele se pot împlini. Săgetătorii au de lucru cu profesorii, cu mentorii, cu persoanele care le dirijează evoluția.

Capricorn

Perioada preferată a lui martie, chiar a anului 2021 este cea în care Luna Plină din 28 luminează Balanța. Ambiția nativă a Capricornilor este acum îmbogățită de energiile favorabile din Casa premiilor și a onorurilor dezlănțuite de tranzitul Lunii Pline prin această zonă a graficului astrologic. Luna Plină din 28 martie este singura pe care Capricornii o au în Casa premiilor și a onorurilor. Cariera nativilor intră pe teren solid pentru multă vreme de acum încolo. Nativii care lucrează ca antreprenori vor obține rezultate pozitive din publicitatea pe care o lansează în această perioadă.

Vărsător

Luna Plină din 28 martie în Balanță luminează Casa călătoriei a Vărsătorilor. Nativii care lucrează prin tele-muncă, în special cu persoane din străinătate, vor sta foarte mult în casă. Dar, măcar se vor bucura de cultura străină. Vărsătorii au acum ocazia să rezolve o speță juridică, să finalizeze studii universitare sau studii de înaltă calificare. Alternativ, mass-media ar putea fi și o zonă plină de oportunități. Luna Plină din 28 martie în Balanță este una dintre cele mai frumoase ale anului, deoarece formează un trigon cu Marte, aflat în Casa dragostei și a creativității și cu Saturn, aflat în Casa personalității.

Pești

Casa banilor altor persoane a Peștilor este luminată de Luna Plină care cade în Balanță pe 28 martie. Această Casă reglementează banii pe care îi plătesc nativii, respectiv comisioanele pentru carduri de credit, banii de impozite, de ipotecă sau împrumut pentru studii. Această Lună Plină aduce nativilor o plată mare de făcut. Poate fi vorba de o taxă, comision sau bonus. Unii dintre Pești vor primi bani din moșteniri sau vor câștiga un premiu în bani. Banii pe care nativii îi primesc în această perioadă sau pentru care semnează contract pe o perioadă îndelungată, contribuie la securitatea financiară a Peștilor.

*Material apărut în paginile ziarului Mesagerul de Neamț, nr. 483, săptămâna 25-31 martie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.