Horoscop 11-17 martie


Venus și Neptun își unesc energiile benefice în Pești sâmbătă, 13 martie. Această conjuncție are loc, simultan, cu apariția Lunii Noi, în 13 martie. Acesta este un aspect astrologic plin de farmec, plin de strălucire, astfel că, fiecare dintre noi trebuie să descoperim modalitatea de a profita din plin de acest week-end.


Berbec

Migrarea planetelor și a Lunii Noi din13 martie spre Casa vieții private și a singurătății Berbecilor poate duce la configurarea unei tendințe noi. Nativii au nevoie de această perioadă de solitudine, de meditație, de spiritualitate. Astrologii antici recomandau tuturor să mediteze asupra cursului vieții proprii, măcar odată pe an. Acesta este momentul Berbecilor. Este posibil ca nativii să meargă la medic mai mult decât de obicei după 13 martie. Pentru ei sau pentru un membru al familiei. Această vizită medicală poate fi utilizată pentru analizele de sănătate anuale. Marte în Gemeni îi ajută pe Berbeci să facă excursii scurte.

Taur

Luna Nouă din 13 martie are susținerea a patru  planete. Taurii se bucură de apropierea prietenilor. Indiferent dacă se întâlnesc față în față sau pe una dintre aplicațiile de comunicare, Taurii vor fi foarte bucuroși să fie împreună cu acele persoane. Taurii au Soarele și Luna Nouă în Pești, iar Venus și Neptun, se află, de asemenea, în Pești. Toate aceste planete colaborează în Casa distracției nativilor din Taur. Se recomandă nativilor să viseze sub Luna Nouă! Să îndrăznească să viseze: la dragoste, la bani, la carieră, la o viață spirituală, la împlinire. În astrologie se spune că este important când începi să visezi.

Gemeni

Luna Nouă din 13 martie cade în Pești. Această Lună Nouă reprezintă un declanșator al oportunităților. Marte îi ajută pe nativi să iasă în evidență atunci când apar oportunități de afirmare. Luna Nouă din 13 martie pare să fie o deschizătoare de uși pentru nativii din Gemeni pe tot parcursul anului 2021. Venus și Neptun, împreună cu Luna Nouă creează o configurație plină de farmec pentru Gemeni în week-end-ul 13-14 martie. Marte se află în Gemeni și oferă nativilor curaj, îndrăzneală, determinare, prezență și capacitatea de a fi lider.

Rac

Pe 13 martie, Racii ar trebui să fie destul de romantici. Au suficient timp să-și planifice ceva pentru acasă sau să rezerve locuri la un restaurant. Dacă nu au un partener romantic, Racii pot ieși în oraș cu un prieten. Când stai în casă, nu se întâmplă nimic, dar când te aventurezi printre restricții pandemice, se pot petrece lucruri magice. Racii care au un business propriu pot să-și dezvolte relațiile internaționale după 13 martie. Luna Nouă din 13 martie cade în Pești, astfel că se întrevăd posibilități de avansare, șanse de a primi o recompensă. Studiile superioare sunt susținute de către astre.

Leu

Luna Nouă din 13 martie cade în Pești, susținând latura artistică a nativilor din Leu. Orice idee de natură artistică  pe care o au nativii în această perioadă poate fi transformată în bani. Mai ales că Venus și Neptun se combină în Casa banilor altor persoane a Leilor. Se pare că Leii vor avea un sponsor care le permite să-și înnoiască garderoba, să-și cumpere bijuterii, parfumuri. Pe scurt, sunt favorizate acțiunile de înnoire a look-ului. Unii dintre nativi ar putea face o vânzare importantă în această perioadă. Zilele de după 13 martie aduc schimbări pozitive în starea de sănătate a Leilor.

Fecioară

Lunii Nouă din 13 martie cade în semnul opus, al Peștilor, în Casa angajamentelor permanente ale nativilor din Fecioară. Gândirea nativilor suferă transformări de tipul „eu=tu”. Adică, vor reuși să se gândească preponderent la persoana importantă din viața lor. În multe privințe, partenerii pe care îi alegem, în afaceri sau în dragoste, reflectă modelul de persoane pe care îl admirăm. Iar Fecioarele au acum ocazia de a forma parteneriate deosebite. Casa angajamentelor este o Casă în care promisiunile făcute sub auspiciile acesteia devin serioase și obligatorii. Inclusiv cele legate de căsătorie.

Balanță

Casa sarcinilor de lucru de zi cu zi a nativilor din Balanță este luminată de Luna Nouă din 13 martie. Această Lună Nouă cade în Pești, astfel că Balanțele nu vor duce lipsă de sarcini suplimentare. Telefonul nativilor va suna întruna, astfel că banii nu vor lipsi din contul Balanțelor. Luna Nouă, Soarele, guvernatorul Peștilor, Neptun și Venus ajută intens nativii din Balanță. Rezultatele vor veni imediat pe toate domeniile de interes ale nativilor. Peștii sunt considerați cel mai creativ semn al zodiacului, inspirând idei din adâncul subconștientului.

Scorpion

Cariera Scorpionilor devine un motiv de relaxare și bucurie pentru nativii zodiei. Universul este de acord cu aceasta, astfel că Luna Nouă din 13 martie deschide un portal de energie în Casa iubirii adevărate a Scorpionilor. Neptun, planeta imaginației, a creativității și a iubirii necondiționate, este alături de Soare, Luna Nouă și grațioasa planetă a iubirii, Venus. Toate aceste astre luminează zodia Pești. Martie este cea mai romantică lună a anului pentru nativii din Scorpion. Indiferent de statutul lor în relații, nativii pot profita din plin de această configurație a astrelor.

Săgetător

Casa, locuința nativilor din Săgetător, devine un obiectiv major pentru aceștia după apariția Lunii Noi în Pești, din 13 martie. Zilele și săptămânile viitoare sunt marcate de această Lună Nouă. Neptun, planeta care stăpânește creativitatea și imaginația, precum și marea și toate corpurile de apă, își împletește energiile cu cele ale Soarelui. Soarele, Luna Nouă, Venus și Neptun se află în tranzit prin Pești, luminând Casa familiei și a locuinței Săgetătorilor. Mulți Săgetători pot avea probleme cu apa acasă: țevi sparte, inundații, mucegai sau lipsa apei. Să nu dispere, Lunile Noi aduc oportunități după apariția lor.

Capricorn

În apropierea unei ape sau a zăpezii, nativii din Capricorn își găsesc liniștea în week-end-ul din 13-14 martie. Venus rămâne în Pești până la 21 martie, astfel că nativii se pot bucura de cea mai romantică perioadă din această lună. Week-end-ul de cinci stele, îi are pe Neptun și Venus în Pești. Un aspect astrologic magico-sentimental. Peștii sunt conduși de Neptun, care este asociat cu Semnele de Apă, iar Neptun se află în Pești, în Casa călătoriilor rapide. Atât plimbările pe lac, pescuitul, cât și schiatul sau plimbările prin munții acoperiți cu zăpadă, devin acțiuni energizante pentru Capricorni.

Vărsător

Luna Nouă din 13 martie cade în Pești și oferă nativilor din Vărsător șansa de a câștiga mai mulți bani. Această Lună Nouă este singura care cade în Pești în 2021, în Casa venitului. Oportunitatea ca Vărsătorii să câștige concursul pentru un nou loc de muncă, permanent sau cu jumătate de normă, ar trebui să apară aproape instantaneu după Luna Nouă din 13 martie. Vărsătorii care au un job stabil au mari șanse să fie evaluați și să avanseze în carieră. Pluton se va implica și va trimite un fascicul puternic spre Luna Nouă. De amintit că Pluton este o planetă financiară cu greutate. O persoană influentă îi va ajuta pe nativi din culise.

Pești

Unul din marele momente ale nativilor din Pești din 2021 îl reprezintă Luna Nouă din 13 martie, care le vizitează zodia. Această Lună Nouă va stabili ritmul săptămânilor și lunilor următoare. Această Lună Nouă reprezintă un cadou cosmic pentru nativii din Pești. Aceștia își pot împlini orice dorință. Luna Nouă din acest an este deosebit de poetică. Soarele și Luna Nouă, împreună cu Neptun, guvernatorul zodiei, sunt deosebit de calde, plăcute, voluptoase, inteligente. Pluton în Capricorn, tranzitează Casa speranțelor. Peștii au câteva săptămâni de relaxare, în sensul că nu au motive să se mai gândească la lucruri presante, stresante, care au termen de rezolvare.

*Material apărut în paginile ziarului Mesagerul de Neamț, nr. 481, săptămâna 11-17 martie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *