Horoscop 18-24 martie


Marte în Gemeni ajută la împlinirea dorințelor prin spontaneitate. Stimulează comunicativitatea și simțul răspunderii. Energia preponderentă este nervoasă, în sensul de agitație. Poate fi ușor sublimată în energie creatoare, mobilizantă. Sunt preferate metodele de acțiune alternative, care se bazează pe flashuri intuitive. Atitudinea este alertă, habotnică, indecisă, frivolă, argumentativă, sceptică. Se va manifesta destul de des lipsa intelectului în alegerile făcute.


Berbec

Venus intră în Berbec pe 21 martie și va rămâne aici până la jumătatea lui aprilie. Venus va spori farmecul și magnetismul nativilor într-un mod original. Berbecii se vor simți mai ușori, mai fericiți și mai sexy. Marte va susține pe Venus în această perioadă. Este un mare aspect pozitiv al vieții amoroase. Dragostea poate înflori chiar și în timpul unei pandemii. Marte în Gemeni îi ajută pe Berbeci să meargă în excursii. Destinația poate fi o locație însorită și îndepărtată. Ei pot ajunge acolo împreună cu un prieten sau își vor face prieteni în acel loc. Trebuie descoperite micile momente de bucurie.

Taur

Se pare că 21 martie este o zi în care Taurii ar putea încheia o afacere remarcabilă. Acest aspect va întări sentimentul de securitate financiară. Marte și Saturn vor lucra în armonie, deoarece Marte se află în Gemeni în Casa veniturilor câștigate ale Taurilor. Marte stabilește o legătură cu Saturn în Vărsător. Saturn tranzitează Casa reputației și a carierei nativilor din Taur. Chiar dacă 21 cade duminică, nativii pot semna un contract și joi, 18 martie și vineri, pe 19. Efectele astrelor încep să se facă simțite încă din aceste zile. Marte în Gemeni aduce contracte de muncă, în special.

Gemeni

Marte tranzitează zodia Gemeni până în ultima decadă din aprilie. Acest aspect este un privilegiu pentru nativii din Gemeni. Aceștia vor reuși să atragă atenția oamenilor influenți. Sperăm că în sens pozitiv. Duminică, 21 martie, când Marte din Gemeni își unește forțele cu Saturn aflat în Vărsător, se conturează energiile care oferă stabilitate și longevitate câștigurilor din luna aceasta. Începând cu 18, Gemenii pot participa la un interviu, pot face o prezentare, sau pot semna un acord.

De amintit că pe 18 martie, Luna este în Gemeni!

Rac

În ceea ce privește dragostea nativilor din Rac, aceștia trebuie să afle că Venus le aranjează ploile. Bărbat sau femeie, nativii din Rac au stelele romantice de partea lor. Până pe 21 martie, Racii mai au câteva zile de rai. Să profite de aceste zile! Marte tranzitează zodia Gemeni până la final de aprilie. Marte este conducătorul natural al Casei onorurilor, deci este un indicator important pentru ceea ce urmează să se întâmple pe plan profesional. Tot ce ține de planificare pe termen mediu poate fi rezolvat în aceste zile.

Leu

Leii vor beneficia de romantism, chiar dacă au tot felul de gânduri. Venus, planeta iubirii, se mută în Berbec din 21 martie și stă acolo până pe la jumătatea lui aprilie. Venus are și energia Soarelui în această călătorie, ceea ce este un aspect minunat. E de reținut că Venus va lucra din greu pentru nativii din Leu în toate săptămânile de acum și până la jumătatea lui aprilie. Venus va pune în centrul atenției viața socială a Leilor. Aceștia trebuie să se gândească la modalități de a-și îmbunătăți aspectul. Este vorba de alegerea statutului social. Nativii pot chiar migra din zona lor de confort către un strat superior al societății.

Fecioară

Casa contractelor sociale, de afaceri și a căsătoriei nativilor din Fecioară este luminată în martie. Promisiunile făcute atunci când această Casă este activă devin obligatorii. Imaginația oferită de Neptun și dragostea adusă de Venus transformă nativii în persoane plăcute, dorite și chiar sexy. Marte în Gemeni îi scoate în evidență pe nativi la locul lor de muncă. Persoane importante vor afla de realizările și succesul obținut de către Fecioare. Iar susținerea acestora nu va întârzia să se facă simțită. Unii dintre nativi au ocazia de a fi nominalizați pentru un premiu important.

Balanță

Marte luminează Casa călătoriei, a mass-mediei, a studiilor și cercetărilor nativilor din Balanță. Aceștia pot realiza un plan de marketing, pot să facă planuri pentru reluarea studiilor universitare, dacă le-au întrerupt. Balanțele vor avea succes dacă derulează o campanie de publicitate. De asemenea, cei care lucrează în presă, vor avea succes cu articolul de investigație. Nativii care au spețe juridice vor fi avantajați de conjunctura astrologică. Chiar dacă astrele îi îndeamnă la călătorii, nativii au destulă acțiune pe lângă casă. Pandemia are regulile ei, iar infectarea cu noul coronavirus nu reprezintă tocmai o răceală obișnuită.

Scorpion

Marte tranzitează Gemenii până pe la sfârșit de aprilie. Scorpionii se vor concentra mai atent asupra finanțelor. Este vorba despre bani care provin din comisioane, redevențe, taxe de licențiere alte asemenea. Salariul pare să nu le ajungă nativilor în aceste vremuri. Unii dintre nativi vor avea o cheltuială mare, cum ar fi o depunere în avans pentru tabăra de vară a copilului sau taxe de plătit către stat. Chiar dacă nu pot fi evitate, aceste cheltuieli vor putea fi suportate de către Scorpioni. Marte primește o rază directă de la Saturn. Este vorba despre o influență stabilizatoare, pe 21 martie. Scorpionii vor primi vești favorabile despre finanțele proprii și despre posibilele surse de finanțare.

Săgetător

Marte își unește energiile cu Saturn pe 21 martie. Partenerul Săgetătorilor poate veni cu o decizie reconfortantă, care aduce un plus de siguranță sentimentală, afectivă. Venus în Berbec din 21 martie până la jumătatea lui aprilie, va trezi la viață erosul adormit din Săgetători. Marte în Gemeni nu îi ajută pe nativi să aibă control deplin asupra evenimentelor. Puterea s-a mutat către partenerul nativilor, respectiv colaboratorii lui de afaceri. Săgetătorii să se mulțumească cu rolul de „jucător în echipă” și să respecte deciziile grupului, chiar dacă ei cred că echipa merge în direcția greșită.

Capricorn

2021 este un an de recompensă financiară pentru nativii din Capricorn. Aceștia trebuie să își mențină performanța ridicată la locul de muncă. Dacă vor reuși aceasta, vor primi destui bani pentru a se relaxa financiar. Acest aspect este adus de Jupiter care tranzitează Casa veniturilor nativilor din Capricorn. Astrologic, Jupiter face acest lucru odată la 12 ani. Marte discută cu Saturn în Casa veniturilor obținute a Capricornilor pe 21 martie. Munca, eforturile depuse de către nativi vor fi observate de persoane importante. Marte va gestiona și resursele de birou, cum ar fi partea software, tehnologiile utilizate.

Vărsător

Marte tranzitează zodia Gemeni până prin 2 aprilie. Aceasta este o veste minunată pentru Vărsători, deoarece Marte luminează în această perioadă și Casa distracției, a dragostei, a romantismului, a agrementului și a plăcerilor nativilor din Vărsător. Copiii nativilor au parte de toată atenția părinților. Aceștia le vor citi povești, se vor juca cu ei, le vor găti lucruri interzise de obicei. Marte în Gemeni va zâmbi lui Saturn aflat în Vărsător pe 21 martie. Unii dintre Vărsători vor face o promisiune din inimă partenerului lor romantic. Această promisiune va face fericită persoana căreia îi este adresată.

Pești

Venus tranzitează zodia Pești până pe 21 martie. Este un mare plus pentru nativii zodiei. Ei vor radia o anumită strălucire pe care alții o vor găsi irezistibilă. Marte face turul zodiei Gemeni până pe 25 aprilie. În următoarele săptămâni, cu Marte în Gemeni, Peștii vor descoperi un nou interes pentru casa lor. Acei dintre nativi care doresc să se mute, să înceapă să viziteze noile locuințe.

Marte va fi deosebit de util în 21 martie, când se va întâlni cu Saturn. Acum este un moment foarte bun pentru semnarea unui contract de închiriere sau achiziția unei case. Peștii vor fi foarte fericiți în noua locuință.

*Material apărut în paginile ziarului Mesagerul de Neamț, nr. 482, săptămâna 18-24 martie.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *