Top 10 parfumuri bărbătești preferate de către femei

Mulți reprezentanți ai sexului puternic sunt extrem de frivoli în ceea ce privește alegerea apei de toaletă. Astfel, adesea fac mari greșeli în momentul alegerii esenței potrivite. Un parfum bine ales va fi atingerea finală, care va asigura un look perfect, va spori încrederea în sine și atenția femeilor din jur.

Cum alegi mirosul ideal

Nu se poate argumenta că există un remediu universal, care este 100% potrivit pentru un anumit bărbat. Depinde mult de vârstă, statut, poziție, stil de viață, preferințele personale și ale femeii de alături.

Diferitele anotimpuri ale anului necesită, de asemenea, un parfum special. Iarna, parfumurile https://makeup.ro/categorys/3218/ calde și adânci sunt relevante, în timp ce vara, merită să alegi esențe proaspete și revigorante. După-amiază, sunt preferate compoziții subtile și discrete, iar seara, pentru o apariție ceremonială, poți folosi opțiuni mai saturate și intense.

Top 10 cele mai bune parfumuri pentru bărbați pe care le iubesc femeile

Unul dintre principalele scopuri este de a atrage atenția. Apa de toaletă selectată corect poate face față cu ușurință acestei sarcini.

  1. Fahrenheit de Christian Dior

Lemnos intens, cu note florale subtile de lavandă, iasomie și crin de vale, accentuează perfect statutul, masculinitatea și nobilimea. Buchetul profund și variat de mosc oferă un aer aristocrat. Parfumul se deschide treptat cu toate fațetele compoziției sale. Este prea greu pentru vară și nu se potrivește deloc tinerilor. Este specific pentru bărbații încrezători și puternici.

  1. Giorgio Armani Acqua Di Gio

Un parfum ușor, cu o bogată componentă citrică. Esența este reprezentată de nuanțe de tei, portocală și mandarină. Notele florale și fructate conferă o prospețime extraordinară. Durabilitatea ridicată și discreția îl fac universal pentru orice situație și moment al zilei, fiind extrem de sexy pentru femei.

  1. Dolce & Gabbana The One for Men

Parfumul lemnos-condimentat a înnebunit femeile de toate vârstele, de la lansarea sa în 2008. Acest parfum catifelat, senzual și foarte cald se deschide treptat, moderat și subtil. Notele de tutun și lemn de cedru produc o senzație de masculinitate și seriozitate acerbă.

  1. Jean Paul Gaultier Le Male

Persistent și proaspăt debutează cu o combinație de mentă și vanilie, cu note orientale de bergamotă, scorțișoară și lemn de santal. Parfumul este senzual, delicat și discret, dar în același timp foarte persistent. Majoritatea femeilor procură această esență pentru bărbații lor.

  1. Paco Rabanne Invictus

Această compoziție a fost apreciată de clienții care preferă prospețimea brizei marine. Apa lemnoasă, împreună cu un amestec subtil de plante, creează o senzație de revigorare și puritate. Un astfel de buchet se va potrivi tinerilor care duc un stil de viață activ. Notele oferă o aură de farmec și mister. Cu siguranță vei aprecia designul creativ al sticlei, sub formă de cupă e campion.

  1. Prada Men

Este un parfum clasic fougere oriental pentru personalități încrezătoare în sine și determinate. Are o compoziție complexă, voluminoasă, dominată de accente picante și de mosc, combinate cu nuanțe citrice, florale și lemnoase. În același timp, parfumul este foarte echilibrat și armonios. Prada Men poate fi numit un parfum retro. Subliniază statutul și maturitatea și este puțin probabil să se potrivească adolescenților.

  1. Yves Saint Laurent L`Homme

Este unul dintre cele mai populare parfumuri pentru bărbați, în rândul femeilor. Apărut pe piață în 2006, acest produs a fost imediat plăcut în întreaga lume. Ideea inedită constă în raportul expresiv dintre notele de mușchi, lemn și flori. Acest lucru face ca Yves Saint Laurent L’Homme să fie versatil, potrivit pentru o gamă largă de stiluri vestimentare. Are un farmec cald. Prin urmare, este mai degrabă o opțiune de iarnă, pentru bărbații de orice vârstă.

  1. Ralph Lauren Polo Blue

Produsul este ideal pentru bărbații activi, care se străduiesc să câștige în orice circumstanțe. Un energic buchet chypre reunește note lemnoase clasice, precum și elemente de piper, piele, tutun și mosc. O nuanță ușoară de conifere de ienupăr și cedru alb asigură aer puternic, curajos și ușor brutal compoziției. Mirosul este original și persistent.

  1. Davidoff Cool Water Men

Apa de toaletă se află în topul parfumurilor pentru bărbați încă din 1988. Este potrivită unui bărbat luxos, plin de spirit, conștient de sine. Nuanțele din plante, în ciuda motivelor tonice, sunt foarte calme, potrivite pentru tineri activi.

  1. Paco Rabanne 1 Million

Modul oriental, cu note picante de paciuli și scorțișoară, mirosul de piele și tutun adaugă putere compoziției. Poate fi numit o alegere universală, pentru că se potrivește oricărui anotimp și moment al zilei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.