Administratorii cluburilor Tonique( actualul Jazz Caffe) şi Chaplin’s au fost reţinuţi, Orlando e şi el la arest

Actualizare: Tribunalul Neamț a hotărât arestarea preventivă a 10 inculpați, toți fiind acuzați de deținere și trafic de droguri de risc și de mare risc:  Constantin Cuejdianu (44 de ani), Cristian Dobrea (46 de ani) , Orlando Bumberică (20 de ani), Claudiu Constantin Enea (28 de ani), Mihai Pavel (40 de ani), Ștefan Gabăr (36 de ani), Ciprian Motoi (45 de ani) Florin Rusu (28 de ani), Ioan Stan (30 de ani) și Alexandru Alin Chiuariu (21 de ani). Administratorii localurilor Jazz Cafe și Chaplin’s sunt acuzați și de punerea la dispoziție a unui imobil pentru consumul ilicit de droguri.

În urma perchezițiilor, anchetatorii au ridicat din barurile vizate de acțiune ”6 grame de substanță pulverulentă de culoare albă, cu aspect de cocaină, 4 grame de substanță vegetală de culoare verde-olive, cu aspect de cannabis și o pipă cu urme vegetale”, iar la perchețiile domiciliare, 14 la număr, au găsit ”5 grame de substanță vegetală de culoare verde-olive, aproximativ 56 de grame de substanță pulverulentă de culoare albă, cu aspect de cocaină, 2 comprimate de culoare albă, cu aspect de ecstasy și 46 de comprimate de culoare verde, cu aspect de ecstasy”.

Inculpații pot face contestație la decizia de arest preventiv la Curtea de Apel Bacău.

Știre inițială: După încheierea audierilor în dosarul deschis pentru trafic de droguri, administratorii cluburilor Tonique şi Chaplin’s din Piatra-Neamţ au fost reţinuţi de procurorii DIICOT. Odată cu ei au primit ordonanţe de reţinere pentru 24 de ore alte 8 persoane, printre care şi „celebrul” Orlando Bumberică, individul care a comis sute de furturi până să împlinească 14 ani (perioada 2013- 2014), a plecat din ţară şi acum a revenit gata specializat în droguri.

Astăzi, Constantin Cuejdianu şi Cristi Dobre, administratorii celor două localuri unde se organizau, de mulţi ani, petreceri cu droguri, vor fi prezentaţi instanţei, cu propunerea de arestare preventivă. Este posibil ca, în funcţie de argumentele pe care le au anchetatorii cu privire la pericolul social pe care-l reprezintă şi celelalte persoane reţinute, să fie formulate şi alte propuneri de arestare. Pe parcursul zilei de astăzi vor fi făcute publice primele date de anchetă.

C.M.

One comment

  • mda

    aprilie 20, 2021 at 12:41 pm

    Prostimea poarta masca si incearca sa stea in casa, smecherii trag liniute si schimba nevestele in spatele draperiilor.

    Răspuns

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *