Horoscop de 1 aprilie și după…

Tendința astrologică este de a fi atrași de un iubit mult mai tânăr sau mult mai în vârstă. De asemenea, este moment bun pentru a începe un plan de economisire, pentru a plăti datorii sau pentru a face investiții pe termen lung. Investițiile se fac în artă, bijuterii sau imobiliare. Negocierile și relațiile comerciale ar trebui să fie profitabile. În acest an, Neptun tranzitează zodia Pești de 1 aprilie. Sunt favorizate explorarea religiilor exotice și studiile metafizice, care pretind că transcend ceea ce este monden. Având în vedere izolarea la care suntem supuși de un an, nimic nu mai miră. Dar, ceea ce este interesant, acum se pun bazele teoretice ale disciplinelor/științelor, care vor fi conturate de energia și inițiativa generației următoare. Adică, picii de azi.

Berbec

Între 1-2 aprilie, Soarele și Venus oferă nativilor din Berbec dragoste, pace, armonie și bani. Nativii devin mult mai atractivi, afectuoși și sociabili. Aceasta este una dintre cele mai bune perioade ale anului pentru întâlniri, cumpărături și satisfacerea plăcerilor prin sex, distracție, divertisment și petreceri. Astrologia și postul au apărut în perioade diferite… Negocierile și relațiile comerciale ar trebui să fie profitabile.

Taur

Până la 11 aprilie, tranzitul Lunii poate provoca o incapacitate de relaxare pentru nativii din Taur. Dar, ei vor descoperi armonia în relația lor. Taurii trebuie să-și ajusteze comportamentul, să se umilească în sensul de acceptare a unui concept, lucru cu care nativii nu sunt de acord. Sentimentele și empatizarea pot rezolva și pot controla dezechilibrele din relațiile intime ale Taurilor.

Gemeni

Între 3-9 aprilie, Mercur aduce vești bune și conversații plăcute. Acest moment aglomerat, dar productiv este bun pentru socializare, scriere, discuții, cerere de favoruri, trimiterea de cereri, studii, examene, comerț. Gemenii pot alege să se desfete împreună cu partenerul lor sau pot alege câteva săptămâni de acreală. După cum își vor folosi imaginația erotică.

Rac

Până la 7 aprilie, Venus crește nevoia de dragoste și afecțiune a Racilor. Acest fapt atrage după sine și o tendință spre lene și egoism. Datorită înțelegerii defectuoase a unor sentimente. Este posibil ca Racii să simtă tristețe în dragoste sau să aibă de suferit datorită întârzierilor. Astrele accentuează acum autoflagelarea. Astfel că Racii nu se pot ierta pe ei însăși, pot deveni anxioși social, sunt timizi sau au dificultăți financiare.

Leu

Între 3-9 aprilie, Mercur oferă nativilor din Leu o gândirea rațională și un stil de comunicare convingător. Aceste zile de început de aprilie sunt favorabile pentru a cere favoruri, pentru a negocia și pentru promovarea ideilor personale. Starea de sănătate poate avea legătura cu lipsa de disponibilitate a Leilor pentru a face ce li se propune. Studiile sunt favorizate.

Fecioară

Până pe 11 aprilie, tranzitul Lunii îi ajută pe nativii din Fecioară să-și găsească iubitul/iubita de vis sau pentru a plusa cu romantism în cadrul relației în care sunt implicați unii dintre nativi. Dar, riscul de înșelăciune și dezamăgire în acest caz semnifică faptul că este important să nu idealizăm excesiv interesele romantice. Dacă lucrurile vor fi mai bune, este timpul pentru o reevaluare a obiectivelor. Un nou job poate fi binevenit acum. Mai târziu, poate deveni deranjant,

Balanță

Până la 8 aprilie, Marte oferă nativilor din Balanță energie și pasiune, care sunt bine echilibrate și nu agresive. Inițiativa și instinctele bune ale nativilor îi vor impresiona pe superiorii lor și le vor aduce succes profesional. Carisma suplimentară și magnetismul sexual fac din acest moment unul delicios pentru viața amoroasă, dar și pentru viața socială.

Scorpion

Până la 11 aprilie, tranzitul Lunii are o influență armonioasă și relaxantă. Scorpionii care se află într-o relație sau nu, au mari șanse să devină un magnet pentru persoana potrivită pentru ei în acest moment din viaţa lor. Faza Lunii din această perioadă este deosebit de bună pentru ca Scorpionii să-și descopere iubitul/iubita de vis sau pentru a adăuga romantism unei relații existente.

Săgetător

Până la 7 aprilie, Venus scade nivelul de stres și facilitează relaxarea. Influența Săgetătorilor va fi calmantă, frumusețea lor crescută și carisma le aduc admirație și popularitate. Acesta este un moment excelent pentru romantism, socializare, cerere de favoruri și cumpărături pentru produse alimentare, modă, bijuterii, artă și produse de înfrumusețare. Mai ales pentru cei care trăiesc din comerț.

Capricorn

Până la 10 aprilie, Soarele îi face pe nativii din Capricorn să lucreze mai mult doar pentru a avea lucrurile așa cum ei le doresc. Superiorii nativilor îi provoacă aproape zilnic pe aceştia. Totul cu scopul de a arăta ceea ce fac nativii în fiecare moment la serviciu. Nu este optim pentru demonstrații din partea nativilor. Capricornii să rămână la elementele de bază și să încerce să nu reacționeze la provocări.

Vărsător

Pe 1 aprilie, Venus și Saturn aduc un moment bun pentru întâlniri, mai ales dacă Vărsătorii căută un angajament serios. Dragostea și afecțiunea vor părea mai puțin importante decât stabilitatea și securitatea.

Vărsătorii sunt mai dispuși acum să sacrifice satisfacția pe termen scurt pentru binele pe termen lung al unei relații.

Pești

Până la 8 aprilie, Marte creează o acumulare de tensiune și o nevoie puternică de autoafirmare. Peștii să evite să acționeze impulsiv și să nu își asume riscuri inutile. Peștii se pot relaxa prin exerciții, sport, sex, rugăciune. Peștii care se află într-o relație pot crea tensiuni, dacă se manifestă ca fiind puternici. Marte le amplifică forța. Nativii trebuie să utilizeze răbdarea și empatia.

*Material apărut în paginile ziarului Mesagerul de Neamț, nr. 484, săptămâna 1-7 aprilie.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *