Târgu Neamţ: Proiect educativ la Grădiniţa Nr. 1 cu Program Prelungit

În ciuda greutăților datorate pandemia, care pune piedici în calea activităţilor didactice dedicate copiilor de la grădiniţe, există cadre didactice care depun eforturi pentru organizarea unor proiecte inedited și de mare impact. La Grădiniţa Nr. 1 cu Program Prelungit din Târgu  Neamţ, structură a Liceului  “Vasile Conta “, s-a desfășurat proiectul educativ ,, Prietena mea, albinuța Mili”.

Proiect a fost inițiat de învățătoarele Popa Gabriela-Daniela și Moldovan Ionela, în colaborare cu apicultor Rebeca Sterian.
albine la gradinita 4
albine la gradinia
gradinita 1 TG
albine la gradinita 2
albine la gradinita 5
albine la gradinita 3
gradinita 1 tg 2

“Scopul acestei activități a fost cunoaşterea de către copii a principalelor caracteristici ale vieţii unei familii de albine pe parcursul evoluției sale într-un an apicol, precum și beneficiile consumului de produse apicole pentru copii (miere, tinctură de propolis, lăptișor de matcă, polen, pastură). A fost o activitate frumoasă, în care și-au dat mâna creativitatea și imaginaţia cadrelor didactice, cu bucuria și curiozitatea celor mici. Copiii au vizionat filmulețe, au răspuns la ghicitori, au pictat siluete, au fost răsplătiți cu diplome pentru munca depusă! Considerăm ca întreaga activitate desfășurată pe parcursul acestei zile a fost o reușită”, ne-a spus doamna Alina Maftei, directorul adjunct a liceului “Vasile Conta” şi coordonatorul activităţii didactice din grădiniţă. (C.T.S.)

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *