Horoscop 20 – 26 mai

Berbec

Venus se află în Gemeni, în Casa de călătoriei Berbecilor până pe 2 iunie. Nativii sunt predispuși/ împinși la călătorii. Dacă au o mașină bună se pot aventura în locuri de care le este dor sau pe care au dorit foarte mult să le viziteze. Eclipsa de Lună Plină din 26 mai cade în Săgetător. Chiar dacă nu este vizibilă din România, eclipsa produce efecte pentru toți nativii planetari. Semnul de Foc al Săgetătorului se îmbină frumos cu Focul Berbecului. Această eclipsă îi trimite pe nativi în călătorii pe distanțe mari.

Taur

Luna Plină din 26 mai este însoțită și de o eclipsă de Lună în Săgetător. Prioritar pentru nativi este acum organizarea finanțelor proprii. Luna Plină luminează Casa banilor altor persoane. Această Casă reglementează impozite, moșteniri, controale fiscale, împrumuturi studențești și bancare, credite ipotecare (originale și refinanțate), pensii alimentare, acorduri de divorț. Eclipsele aduc adesea schimbări importante în viața nativilor. Foarte posibil ca unii dintre nativi să își împartă agoniseala la sfârșitul unei căsătorii sau a unei afaceri.

Gemeni

Luna Plină din 26 mai este însoțită și de o eclipsă lunară. Eclipsa tranzitează Casa parteneriatelor nativilor din Gemeni. Astfel, discuțiile, deciziile prin care trec acum nativii ajung la punctul critic. Mai exact, accentul cade pe soțul/soția nativilor sau pe o relație de afaceri care are o strânsă legătură cu parteneriatul lor. Depinde mult de modul în care au mers lucrurile de-a lungul timpului, deoarece această eclipsă va împinge lucrurile în direcția deja stabilită. Dacă relația cu iubita a fost una fericită, se încheagă un mariaj sau un copil.

Rac

Eclipsa de Lună Plină din 26 mai cade în Săgetător, în Casa sarcinilor de lucru a Racilor. Sunt impulsionate proiectele la care lucrează acum nativii, apar modificări în comportamentul colaboratorilor Racilor, instrumentele de lucru sunt afectate în mod pozitiv sau negativ. Racii sunt sensibili la Lună, astfel că acum ei trebuie să se protejeze de emoțiile puternice.

Este posibil ca unii dintre nativi să piardă un client important, dar să obțină unul mult mai bun, într-un interval de timp rezonabil. Eclipsele aduc întotdeauna schimbări și o nevoie de ajustare, dar Racii se ridică la înălțimea așteptărilor.

Leu

Casa dragostei adevărate a nativilor din Leu este luminată de eclipsa de Luna Plină din 26 mai. Această Casă coordonează sarcina, copiii și activitățile creative. Pentru aceia dintre Lei care sunt la începutul unei relații, acum se decide longevitatea ei. Pentru nativii care au avut probleme în conceperea unui copil, acum este o perioadă foarte bună pentru a încerca din nou. Un proiect major, creativ, ar putea să se termine și acum. Dacă da, Marte și Neptun vor susține eforturile Leilor.

Fecioară

Casa familiei Fecioarelor este energizată de eclipsa de Luna Plină din 26 mai. Adesea, eclipsele aduc schimbări dramatice, astfel încât nativii s-ar putea muta din locuința actuală. Saturn sprijină Casa sarcinilor de zi cu zi a Fecioarelor. Unii dintre nativi vor avea curajul necesar să profite de oportunitățile de muncă care apar acum, dar sunt la mare depărtare de casă. Apar schimbări în dinamica relației Fecioarelor cu părinții lor. O eclipsă poate „eclipsa” pe cineva din viața sau mediul nativilor.

Balanță

Dorința nativilor de a ieși din casă și de a vedea ceva nou este foarte puternică sub Luna Plină din 26 mai.

Faptul că pe 26 mai are loc eclipsa de Lună Plină va limita deplasările nativilor din Balanță. Dar, ieșirea va plină de aventură. Casa fraților și rudelor apropiate ale Balanțelor este luminată de această eclipsă de Lună Plină. Unii dintre nativi vor experimenta o călătorie luxoasă, datorită lui Mercur sincronizat cu Jupiter. În această călătorie, nativii sunt însoțiți de fratele/sora, verișori. Săgetătorul este asociat cu căldura. Astfel, că o posibilă destinație poate fi litoralul.

Scorpion

Casa veniturilor și a proprietăților nativilor din Scorpion este gazda eclipsei de Lună Plină din 26 mai. De asemenea, o altă Casă financiară – Casa banilor altor persoane este influențată de Mercur retrograd. Unii dintre nativi vor plăti o factură mai mare decât de obicei. Nu se recomandă achiziții scumpe cât este Mercur retrograd. Dacă vor reuși să reziste fără acele achiziții scumpe, nativii se vor putea bucura de ele un pic mai târziu, cu mai multe avantaje. Această eclipsă semnalizează nativilor schimbarea sursei de venit.

Săgetător

Pe 26 mai, nativii zodiei se bucură de o eclipsă de Lună Plină în Săgetător. Soarele este acum în Taur, în Casa sănătății Săgetătorilor. Multe dintre acțiunile nativilor sunt acum îndreptate spre păstrarea stării de sănătate, spre intrarea în stare de vindecare, cu pași mici. Luna Plină în Săgetător, luminează Casa vitalității nativilor. Este o perioadă foarte bună pentru investigați medicale, mai ales dacă nu a fost descoperit diagnosticul corect la aceia dintre nativii suferinzi. De asemenea, Săgetătorii se pot implica în programe sportive, de fitness în mod intens. Sportul le poate aduce și o întâlnire amoroasă.

Capricorn

Vindecarea, reabilitarea sunt atribute ale Casei subconștientului. Capricornii au această Casă răscolită de eclipsa de Lună Plină din 26 mai. Spitalele, centrele de reabilitare, casele de îngrijire medicală sunt doar câteva instituții care pot ajuta pe suferinzii din Capricorn. Nu trebuie uitați kineto-terapeuții și stomatologii. Unii dintre Capricorni vor insista ca o rudă apropiată să facă investigații medicale. Casa subconștientului este și Casa secretelor. Dacă nativii află un secret în această perioadă, ar fi bine să îl ia în serios. Iar dacă secretul este despre ei, să facă tot posibilul să nu îl desecretizeze.

Vărsător

Soarele, Venus și Mercur luminează Casa dragostei adevărate a Vărsătorilor. Nativii din Vărsător vor absorbi cu ușurință mesajul eclipsei. Eclipsa de Lună Plină cade în Casa prieteniei Vărsătorilor. De amintit că eclipsele aduc schimbări. Un prieten poate fi „eclipsat” din viața nativilor pentru că se îndepărtează sau se căsătorește. Sincronizarea dintre Marte și Neptun îi ajută pe nativi să lucreze într-un proiect creativ. Marte va declanșa creativitatea lui Neptun.

Pești

Marte tranzitează zodia Racului, „aprinzând” Casa dragostei adevărate a nativilor din Pești. Marte îi face mai atractivi și mai magnetici pe nativii din Pești. Peștii vor primi aplauze pentru proiectele pe care le finalizează în această perioadă. Această eclipsă îi motivează pe nativi să câștige un premiu, să obțină o publicitate media neobișnuită și favorabilă. Ei pot primi un loc de muncă la care doar au visat până acum. Jupiter se află în Pești, oferind nativilor sprijin în cariera profesională.

*Material apărut în paginile ziarului Mesagerul de Neamț, nr. 490, săptămâna 20-26 mai.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *