Horoscop vestimentar: zodiile verii și articolele lor vestimentare

Vara se apropie cu repeziciune ceea ce înseamnă că trebuie să ne pregătim ținutele. Pentru a le alege pe cele mai potrivite este necesar să știm ce exprimă ele atunci când le purtăm, care sunt piesele vestimentare cele mai potrivite pentru zodia/ascendentul nostru de vară și care sunt articolele care ne pot pune în pielea acestor zodii.

Cu ce se îmbracă zodiile în această vară?

 

1. Zodiile lunii iunie: Gemeni, Rac

Este binecunoscut faptul că luna iunie este dedicată gemenilor și racilor. În prima parte a lunii nativele din zodia gemeni, preocupate de dezvoltarea lor personală și de studiu, vor arăta la un potențial maxim capacitatea de a contribui cu idei noi, inovative, atât la inițiativele de grup cât și la cele individuale.

Mai îndrăzneți decât gemenii, în a doua parte a lunii, racii își fac remarcată personalitatea și modul unic de a gândi, având un succes de invidiat pe plan profesional. Această vară însă îi ține mai aproape de familie, de casă.

 1.1. Articolul verii pentru zodia gemeni

 • În funcție de preocupări, interese, personalitate ușor timidă, gemenilor li s-ar potrivi în această vară ținute lejere, dintr-un material delicat și vaporos.
 • Pantalonii retro reprezintă articolul vestimentar potrivit gemenilor pentru că păstrează nota de timiditate din personalitatea celor din această zodie.
 • Totodată pantalonii retro le oferă încredere și putere, fiind o piesă vestimentară pe care societatea secolelor trecute nu le-o îngăduia femeilor.
 • De la cei care evidențiază talia și oferă o notă de eleganță, până la cei care descoperă ușor gleznele și conferă lejeritatea mișcărilor, pantalonii evazați îl fac pe nativul în zodia gemeni să se simtă în largul lui.

1.2. Articolul verii pentru zodia rac

 • Pentru a contura imaginea prezisă în această perioadă, racul are nevoie de ținute care să îmbine latura sa business cu cea înclinată înspre zona familială.
 • Rochiile sunt articolele vestimentare ale acestei zodii, ele redând feminitatea și gingășia nativelor în zodia rac.
 • Rochiile de dimensiune medie au o lungă istorie, iar inspirația lor se trage din moda anilor 20, modă care este actuală până în prezent.
 • Rochia de pânză cu imprimeu tip pattern, simplu, este un obiect vestimentar volatil, fiind potrivit atât pentru lucrul într-un mediu cu o conduită casual, și poate fi adaptată în cadrul ieșirilor cu cei dragi.

2. Zodiile lunii Iulie: Rac, Leu

Racii din luna iulie se bucură de un succes asemănător celor din luna iunie în ceea ce privește viața profesională.

În luna iulie începe să se afirme și zodia leu căreia i se conturează relațiile cu ceilalți, legăturile de prietenie. Se pare că pentru nativii în zodia leu următoarea perioadă va fi despre frumoasele conexiuni cu ceilalți. Leii vor găsi timp să se relaxeze, să se bucure de vacanțe și de timp liber.

2.1. Articolul verii pentru zodia leu

 • Pentru că cele din zodia leu vor avea parte de mai mult timp liber, de vacanțe și relaxare, articolul vestimentar pentru această zodie sunt sandalele.
 • O pereche de sandale dama îi poate oferi unei leoaice confortul și lejeritatea de care are nevoie, îi vor pune în evidență senzualitatea și vor fi cele mai potrivite piese vestimentare pentru vacanțele de care se va bucura.
 • Pentru că zodia leu este de foc, personalitatea leoaicei este puternică, colorată, iar o pereche de sandale precum cele de la Reverse.ro, îi vor amplifica aceste trăsături de personalitate. 

3. Zodiile lunii August: Leu, Fecioară

În orice perioadă ar fi născută, femeia în zodia leu are parte de aceleași frumoase atribute. La fel ca cei născuți la sfârșitul lunii iulie, leii din luna august se vor bucura de relațiile frumoase cu ceilalți și de o perioadă de relaxare.

Zodia fecioară descrie adesea o personalitate calmă, obiectivă și meditativă, cu o deosebită atenție asupra detaliilor. În perioada următoare cele din zodia fecioară vor fi foarte preocupate de dezvoltarea lor, iar abilitatea nativă a meditației va fi de folos în această perioadă. Viața profesională va fi foarte activă, motiv pentru care și vestimentația va avea nevoie de îmbunătățiri.

3.1. Articol vestimentar pentru zodia fecioară

 • Pentru personalitatea lor cuminte dar și pentru avântul de care dă dovadă pe plan profesional, fecioarele au nevoie de ținute care să le reprezinte personalitatea liniștită și totodată să le ajute în a-și arăta profesionalismul și ambiția.
 • Cămașa din material vaporos este articolul pentru zodia fecioară, piesă care îi pune în valoare calitățile și o ajută să aibă o prezență puternică.
 • Imaginea impunătoare pe care o conturează o cămașă aflată pe o nativă în zodia fecioară se trage și din istoria acestui articol vestimentar, cămașa fiind destinată vestimentației masculine, în trecut. 

Acestea sunt articolele vestimentare potrivite zodiilor de vară și este bine să ținem cont de atributele lor, indiferent de zodia în care ne aflăm. Oricând o astfel de piesă vestimentară ne poate transpune în pielea unui nativ din zodia leu, fecioară, rac sau gemeni, oferindu-ne libertate, lejeritate de exprimare și calități de care nu dispuneam la un potențial maxim. 

Sursă foto: Freepik.com

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *