Primele clarificări în Neamț: deputatul Mara Calista, în echipa lui Florin Cîțu în lupta pentru șefia PNL

Florin Cîțu și-a anunțat candidatura pentru șefia principalului partid aflat la guvernare și a dat statul unei bătălii cu sfârșit imprevizibil, dar oricum, cu consecințe pentru Partidul Național Liberal. În fotografia de grup cu susținătorii actualului prim ministru a apărut și Mara Calista, deputat ales pe listele PNL Neamț, ceea ce reprezintă și prima clarificare în județ în ceea ce privește susținerea uneia sau a alteia dintre grupări. Cum se știe că Laurențiu Leoreanu face parte din echipa lui Ludovic Orban, se așteaptă în perioada următoare cu mare interes poziționare filialei după alegerile de la nivel județean, când se va ști exact cine sunt delegații la Congres.

Florin Cîțu are nume sonore lângă el, 4 miniștri (Turcan, Bode, Popescu și Ciucă), mai mulți președinți de consilii județene, președinți de organizații, inclusiv Sibiu, primari de municipii, deputați și senatori, dar și președinți ai unor sectoare din București. Probabil pe viitor numărul lor va crește, pe măsură de campania electorală internă va crește în intensitate și prim ministrul va avea grijă să o îmbine cu activitatea de guvernare. Mesajul transmis de el este unul optimist:

 • ”PNL are nevoie de un suflu nou, să ducă mai departe principiile liberale
 • v-am obișnuit cu mai puține vorbe și mai multe fapte
 • mesajul meu este că mă voi asigura ca PNL va fi cel puțin opt ani la guvernare
 • o parte din echipă e zi lângă mine
 • voi câștiga, nu există altă variantă. Vă invit pe toți să fiți parte din echipa câștigătoare
 • am avut o discuție cu Ludovic Orban și i-am spus că voi câștiga„.

Semnalul dat pare să aibă binecuvântare de la Cotroceni, având în vedere participarea la lansare a Ministrului Apărării,  a șefei de la Sibiu, dar și a altor apropiați de președintele Klaus Iohannis. (V.B.)

2 comments

 • constantin

  mai 30, 2021 at 11:09 am

  Nu inteleg cum o tanara ce nu incapea pe lista pnl din judetul sau, cerseste loc pe lista la Neamt, iar noi din lipsa de oameni il acordam, si acum vine sa faca ordine in judet privind noul lider national pnl.Nici nu se pune de acord cu deputatul Leureanu.Cozmaciuc probabil e plecat si nu il mai intereseaza judetul Neam dar ce face Tapu?

  Răspuns

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *