Consiliul Județean Neamț returnează Romanului 4,08 km de drum

În ședința extraordinară a Consiliului Județean Neamț, convocat pentru luni, 14 iunie, pe lângă proiectul de rectificare bugetară, atrage atenția un proiect prin care o bucată de drum este transmisă de Consiliul Județean către Municipiul Roman. Este vorba despre o porțiune de 4,08 km, parte a drumului județean 207A, care leagă comunele Sagna, Bâra, Boghicea și Slobozia.

Strada a fost preluată la județ în anul 2019, modernizată și acum are valoarea de inventar  de 2.361.645 lei. Este un exemplu fericit de colaborare în Consiliul Județean și un municipiu, lucru care nu se poate spune în cazul străzii Izvoare din Piatra Neamț.

M.Z.

 

One comment

  • jana

    iunie 14, 2021 at 9:46 am

    Valoarea de inventar nu trebuie confundata cu un drum practicabil. Merge-ti pe tren sa vedeti in ce conditii se afla acesta. Pe portiunea dintre Boghicea si Slobozia nici macar nu este finalizat, a fost turnat un singur covor de asfalt de maxim 2,5 cm (fara a se face in prealabil terasamentul) care acum este macinat (in curba in dreptul padurii Sâga). Rigolele pentru drenarea apelor lipsesc cu desavarsire iar pe alocuri sunt doar niste șanțuri din pamant. Vai mama lui de drum…

    Răspuns

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *