Material video. Încă un termen pentru finalizarea noului Modular ATI Piatra-Neamț

Astăzi, 22 iunie, Oana Gheorghiu și Carmen Uscatu, fondatoarele asociației „Dăruiește Viață”, au făcut o vizită la modularul ATI pe care asociația îl construiește cu fonduri private la Spitalul Județean de Urgență Piatra-Neamț.

Un ultim termen de o lună a fost avansat pentru finalizarea și predarea investiției beneficiarului. Lucrările la interior vor fi gata sâmbătă, 26 iunie, instalațiile au fost testate și se fac ultimele probe de funcționare. Abia săptămâna viitoare înceap lucrările la postul trafo care va alimenta cu energie electrică modularul. Alexandru Filimon, managerul spitalului județean, speră ca în două săptămâni să interneze pacienți covid și non-covid în acest modular. 10 paturi ATI și echipamentele de monitorizare (mai puțin ventilatoare) aduse de la Spitalul modular Lețcani sunt depozitate în noul ATI. (C.I.)

2 comments

 • Alex

  iunie 24, 2021 at 2:42 am

  Respect imens pentru aceste distinse doamne.Ma inclin in fata lor.Bravo!

  Răspuns

 • V.Vasile

  iunie 24, 2021 at 10:54 pm

  Despre ,,investitia,, de la Letcani, unde Arsene a bagat un purcoi de bani, ce se mai aude ? Bine , bine nu el ci CJ-ul ca smecherica stie sa stea in umbra si sa ia spuma….

  Răspuns

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *