Se redeschide, modernizată în totalitate, cabana Fântânele

Din 4 iunie, turiștii care vor vizita masivul Ceahlău, au posibilitatea să petreacă moment de neuitat la cabana Fântânele, renovată în totalitate.

Considerată pe timpuri una dintre cele mai frumoase cabane montane  din țară, cabana Fântanele a fost mereu loc de popas la jumătatea drumului  spreToaca. Drumul până la cabana de astăzi a fost lung și presărat cu multe povești frumoase, pe care vă lăsăm să le descoperiți.  Despre prezent putem spune că s-a materializat într-un proiect cu suflet, în care s-au investit resurse însemnate, atât din punct de vedere material cât și uman. Accesul dificil pentru transportul materialelor și tot efortul pe care l-a necesitat procesul de renovare, nu au constituit un impediment pentru atingerea obiectivului propus: o cabană care să îmbine farmecul muntelui, cu cele mai ridicate standarde de confort, un loc în care să se regăsească și cei nostalgici, dar și cei mai pretențiosi oaspeți.

cf cu logo
DSC_0724
DSC_0517
DSC_0665
DSC_0489
DSC_0647
DSC_0719
DSC_0478

Așa că, fie că ești în trecere pentru o noapte, fie că vrei o evadare de câteva zile alături de partener sau chiar de întreaga familie, ai găsit locul perfect. Dupa un drum de 1 h si 10 min pe poteci de munte, te asteptăm cu priveliăti care iți taie respirația, paturi extrem de confortabile, preparate simple și gustoase, atmosfera caldă și deconectare totală, in inima naturii.

Camera cu totul confortul posibil

Ne-am gândit ca spațiul interior să fie o continuare a celui exterior si am ales în amenajarea lui  culori naturale, texturi simple, totul pentru a-ți asigura ambientul cald și plăcut, de care ai nevoie dupa tot drumul parcurs. Spațiile de cazare au baie proprie și toate facilitățile necesare pentru un sejur relaxant: balcon, saltea cu memory foam, așternuturi impecabile, smart TV, internet WIFI, fierbător și cești pentru ceai/cafea, minibar, prosoape, uscător de păr, dispensere cu săpun, gel de duș și șampon, papuci de unică folosință și multe alte detalii pe care te lăsăm să le descoperi.

Cabana poate găzdui până la 30 de persoane, după cum urmează:

5 camere duble, cu pat matrimonial

4 camere triple cu un pat matrimonial si un pat single

2 apartamente cu cate un pat matrimonial in fiecare din cele doua camere

 

Tarifele aferente fiecarui tip de spațiu include servicii de cazare pentru 1 noapte, cu demipensiune si pachet  welcome in cameră

Facilități

Bar/Restaurant cu o capacitate de până la 70 de locuri

Terasă în aer liber cu o capacitate de până la 70 de locuri

Acces Internet

Smart TV

Cablu TV

Uscător de par

Minibar

Fierbător

Paturi suplimentare

Jocuri distractive: remi, șah, table

Consola jocuri Nintendo

Binocluri

Chitară

Alte servicii la cerere (acces masina de spalat/uscator, fier de calcat)

Zona depozitare bagaje cu dulap rezervat fiecărei camere

In curând, zona SPA si pachete cu incursiuni în natura cu ghid dedicat,

https://www.cabanafantanele.ro/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

One comment

  • Vizitiu Aurica

    iunie 2, 2021 at 10:27 pm

    Ar fi bine sa publicati si tarifele!

    Răspuns

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *