Alegeri în cadrul organizaţiei Pro România Bălţăteşti

Duminică, 11 iulie, la Pensiunea „Daria” au avut loc alegeri interne în cadrul organizaţiei locale Bălţăteşti. La conferinţă a participat Emilia Arcan, noul prim-vicepreşedinte al Pro România Neamţ şi coordonator pentru organizarea alegerilor în cadrul organizaţiei, consilierii judeţeni Ovidiu Gavril şi Florin Vornicu, cât şi membri ai organizaţiei locale Bălţăteşti. În urma votului Constantin Oprea a fost reconfirmat preşedintele organizaţiei locale, iar Eugen Grigoraş a fost ales vicepreşedinte.

Pro România prinde contur şi în perioada următoare vor avea loc alegeri interne în toate cele 83 de filiale din judeţ. Duminică am avut o conferinţă la Bălţăteşti şi îmi doresc ca până la sfârşitul lunii august să finalizăm aceste conferinţe de alegeri interne în tot judeţul. La Bălţăteşti mă bucur să constat că oamenii de bună credinţă vin alături de noi, în special tineri care n-au mai făcut politică până acum, dar care speră în proiectul de succes numit Pro România”, a spus Emilia Arcan.

Întrebată dacă Pro România i-a în calcul o eventuală alianţă cu PSD-ul la viitoarele alegeri locale din 2024, mai ales că la nivel neoficial există astfel de discuţii, Emilia Arcan ne-a declarat: „E prematur de spus acum, chiar dacă există astfel de discuţii. La nivelul Consiliului Judeţean există o astfel de alianţă tacită dar nu este o alianţă parafată. Vom face alianţe cu structurile politice care ştim că vor binele cetăţenilor. Şi avem şi cinci viceprimari în judeţ, ceea ce nu e puţin pentru un partid mic cum e Pro România”.

C.T. STURZU

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *